• Η ΝΟΣΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #128661  από geopsalto
 Τετ Σεπ 06, 2017 9:40 am
Σ΄ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες σου οσον αφορα το copaxone .
Γενικα ακουω πολυ καλες κριτικες για αυτο το φαρμακο τοσο εδω στο φορουμ αλλα κ απο νευρολογους εξω...αλλα φυσικα εμενα τοτε δεν μου εδωσαν καμια επιλογη μονο την μια κ μοναδικη"θαυματουργη" ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ μου προτειναν παρα οτι ειχα βεβαρημενο ιστορικο με πονοκεφαλους -ημικρανιες κ μετα απο καθε θεραπεια ηθελα αλλο ενα κουτι με παυσιπονα για να μου περασουν ολες αυτες οι παρενεργειες που μου προκαλουσε το rebif συν οτι ξυπναγε κ τις ημικρανιες μου.
Μαθημενος στις ενεσεις ειμαι αφου εκανα 1,5 χρονο το rebif αλλα το σταματησα λογω των παρενεργειων του.
Αλλα προς το παρον δεν παιρνω τιποτα ουτε καν παυσιπονα απο τοτε που σταματησα τα τρυπηματα. :emojis-3: :emojis-3: :emojis-3:
 #128663  από Govanna
 Τετ Σεπ 06, 2017 2:47 pm
Geopsalto μακάρι να σε βοήθησα. Το ξέρεις πως βγαίνουν συνέχεια καινούρια φάρμακα σαφώς πιο βελτιωμένα από την ελεεινή εκείνη ιντερφερόνη με τις πολλές παρενέργειες. Το copaxon ναι, δεν έχει τίποτα τέτοιο. Μια χαρά! Καλή συνέχεια σου εύχομαι, κι αν θέλεις κάτι, ρώτα.