• Tattoo

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76689  από Maraki28
 Τρί Αύγ 28, 2012 1:50 am
Γεια σας κι απο εμένα :-D :-D :-D Έχω κι εγώ τατουάζ, όταν το έκανα το 2008 και διαγνώσθηκα το 2010 αλλά δε με ρώτησαν ποτέ στις μαγνητικές αν έχω, ποιος ξέρει είναι θέμα διαγνωστικού κέντρου. Το χειμώνα λέω να κάνω άλλο ένα, αλλά καλού κακού τον άλλο μήνα που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω.
Πάντως είναι πολύ ωραία τα άτιμα!!!
 #77463  από αθηνα47
 Πέμ Σεπ 13, 2012 10:30 pm
αθηνα συνονοματη και εγω ειχα την ιδια αποροα αλλα δεν το ελαβα υποψην.Οταν μου διεγνωσαν την σκληρηνση πηγα και εκανα ενα φτερο που γινετε πουλια απο τον δεξι αγκωνα μεχρη τα δαχτιλα μου.Ενα ονηρο που ειχα απο παιδι αλλα δεν το ειχα κανει ποτε.Να ξερεις οτι ενα τατου ειναι πια κοματι σου και να το κανεις με σκεψη και να το βλεπεις και να το χαιρεσε μετα.Διαλεξε κατι χαρουμενο και ομορφο σαν την ζωη. :animals-dogrun:
 #128138  από Drd7
 Πέμ Ιουν 15, 2017 7:47 pm
Θέλεις να χτυπήσεις tattoo;

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

1 Την ποιότητα και κατάσταση του δέρματός σου
Κάποιες δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση και το έκζεμα μπορεί να παρουσιάσουν σοβαρά προβλήματα όταν κάνεις τατουάζ. Όσοι έχουν ψωρίαση διατρέχουν κίνδυνο να εμφανίσουν το φαινόμενο Koebner, στο οποίο μπορεί να αυξηθεί η ψωρίαση σε περιοχές όπου υπάρχει τραύμα στο δέρμα. Εκτός του ότι είναι δυσάρεστη η ανάπτυξη των νέων φολίδων στο δέρμα πάνω στο τατουάζ μπορεί να ενεργοποιήσει την ψωρίαση σε περίπτωση που ήταν ανενεργή. Όσοι πάλι εμφανίζουν έκζεμα, το δέρμα τους είναι υπερευαίσθητο στα τραύματα και σε ερεθιστικές ουσίες. Έτσι, μπορεί ένα τατουάζ να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.

2 Τα φάρμακα που ίσως παίρνεις

Τα τατουάζ αυξάνουν τον κίνδυνο λοίμωξης, έτσι όσοι έχουν ευάλωτο ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί έαν λαμβάνουν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του καρκίνου, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την πολλαπλή σκλήρυνση, τον λύκο, ή τη νόσο του Crohn.

Θα χρειαστεί επίσης να:

* Μην πίνεις αλκοόλ: Το αλκοόλ επηρεάζει τη διαδικασία της επούλωσης και μπορεί να αυξήσει την αιμορραγία. Ερευνητές στο Georgetown University Medical Center διαπίστωσαν ότι μόνο δύο ποτά μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα των αιμοπεταλίων σας να συγκεντρωθούν όλα μαζί, η οποία είναι απαραίτητη για την πήξη του αίματος.