Χαιρετώ την όμορφη παρέα!Πηγα κι εγω στον γνωστό γενετιστή μας να δω τι θα μου πει και τι θα μου δώσει,έκανα τις εξετάσεις που χρειαζόταν και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτα που τουλάχιστον φανταζόμουν εγω..δηλαδή με λίγα λόγια τόσα λαχανικά και φρούτα και προσοχή σε λιπαρά ζάχαρη και αλάτι που έκανα πριν την επίσκεψη δεν είχαν ουσία!!Μου ειπε οτι δεν φαίνεται οτι καταναλώνω λαχανικά γιατί ειμαι φτωχός σε βιτ b...δηλαδή με πιστεύει οτι τρωω καλά-καλά αλλά δεν απορροφώνται απο έντερο...τα μιτοχόνδρια μου ειναι τεμπέλικα και γενικα όλους του δείκτες που οξυδωνουν τον οργανισμό του βαράω κοφτές!!!μου έδωσε την αγωγη του με συμπληρώματα βιταμίνη b μια πολυ βιταμίνη ,αμινοξέα,αντιοξειδωτικά συμπληρώματα ,q10,γλουταμινη και προβιοτικά.Επισης η βιταμίνη d ήταν 45 με κατώτερο όριο 50 και μου ειπε ειναι μια χαρά δεν χρειάζεσαι βιταμίνη d..Απορία μου πλεον ειναι αν δεν τρεφομουν καλά και δεν έπαιρνα βιταμίνη d 4000 μονάδες ποσό χειρότερα θα ήταν τα αποτελέσματα αφού εχω μια εικόνα οξειδωμένου οργανισμού;;;;
ποιος είναι αυτός ο γνωστός γενετιστης ρε παιδιά. και ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να βλέπει αν τρεφομαστε σωστα;
αν δεν θέλετε να τα γράψετε δημόσια στείλτε μου ένα μηνυμα