• ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11385  από litsa
 Δευ Νοέμ 09, 2009 9:07 pm
κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός!
γιατί εμείς απλά λέμε τη γνώμη μας, σύμφωνα με τα δικά μας μέτρα και σταθμά..
το σωστό για εμένα μπορεί να είναι λάθος για κάποιον άλλο.. και ανάποδα..
φιλιά
 #12672  από Φρόσω
 Σάβ Δεκ 05, 2009 2:18 pm
Thor να σου πω ότι του έχουμε αναφέρει το απομυελινωτικό νόσημα και γνωρίζει σχεδόν την κατάσταση αλλά όπως προαναφέρθηκε οι λέξεις είναι σκληρές καμιά φορά στο άκουσμά τους. Πιο σκληρές από ότι η ουσία τους.
Το χειρότερο για μένα ήταν όταν πήγαμε με τη μητέρα μου στον γιατρό για να του δείξουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο πατέρας μου δεν θα ερχόταν μαζί γιατί δεν αισθανόταν πολύ καλά εκείνη την ημέρα και ήταν και μία ευκαιρία για την μητέρα μου να συζητήσει με τον γιατρό όσα δεν θα μπορούσε άνετα μπροστά στον πατέρα μου, μιας και η γενική οδηγία ήταν να μην του πούμε για ΣΚΠ. Πριν φύγουμε λοιπόν απο το σπίτι για το γιατρό ο πατέρας μου μας είπε κάποια πράγματα που ήθελε να τον ρωτήσουμε εκ μέρους του. Ανάμεσα σε άλλα ήταν και η ερώτηση "Αυτό το απομυελινωτικό νόσημα είναι το ίδιο με την ΣΚΠ?". Εκεί παγώσαμε και οι δύο. Όταν λοιπόν ρωτήσαμε τον γιατρό τι έπρεπε να απαντήσουμε εκείνος μας συμβούλευσε να του πούμε "ΟΧΙ!".
Φαντάζεστε λοιπόν τα συναισθήματα όταν επιστρέψαμε σπίτι και έπερεπε να κοιτάξω έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου στα μάτια και να του πω ψέματα και μάλιστα για κάτι τόσο σοβαρό.
Εύχομαι να μην το ζήσει ποτέ κανένας σας αυτό. Έχει περάσει σχεδόν μια βδομάδα και δεν υπήρξε ούτε μέρα που να μην το σκεφτώ και να αισθανθώ χάλια με τον εαυτό μου.
Και το χειρότερο που σκέφτομαι είναι τι θα γίνει αν κάποια στιγμή μάθει όλη την αλήθεια και ότι την γνωρίζαμε εξ αρχής.
Το φαντάζεστε??!!
Δεν νιώθω καθόλου ωραία με τον εαυτό μου που του κρύβω κάτι τόσο σοβαρό.
 #12673  από soulla
 Σάβ Δεκ 05, 2009 2:44 pm
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΡΟΣΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :cry: ΟΝΤΩς ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ :cry: ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥς :cry: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ :cry: ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑς ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙς ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗς ΖΩΗς ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΙς ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙς :cry: ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΧΤΕς
 #12721  από LL--MM
 Κυρ Δεκ 06, 2009 12:44 am
Μα νομίζω ότι η αλήθεια αφορά την κατάστασή του, και όχι μια λέξη... όταν μετά από πολλά παρακαλετά, δέχτηκε ο δικός μου να μου πει πως ήταν σκπ, ενω του είχα παέι όλα τα στοιχεία από καιρό, εδέησε να μου πει στο τηλ. "Ναι, σκπ είναι" ενώ ήμουν μόνη μου. "Μα αφου αυτο λέγαμε από πάντα": Τι είχε το θράσος να απαντήσει; "κοιτάξτε, σκπ είναι μια λέξη" :evil:

Καληνύχτα σας