• ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #127110  από you can do it
 Τετ Μαρ 01, 2017 9:22 pm
Καλά, ας έρθει να μου πει ο γιατρός πώς δημιουργείται η ΣΚΠ και πώς ακριβώς την αναστρέφει το φάρμακό του, ας μου υπογράψει ότι το φάρμακό του σίγουρα θα με κρατήσει τουλάχιστον σταθερή (αν και εγώ εν έτει 2017 απαιτώ από την ιατρική κοινότητα ίαση και όχι σταθεροποίηση) και δεν θα με βλάψει πουθενά αλλού, και εγώ μετά θα έχω ό,τι πει για ευαγγέλιο.

Μέχρι τότε, θα το βλέπω από τη... δική μου οπτική. Που παρεμπιπτόντως, με πάει θαύμα.

Α, και εγώ ήρθα σε αυτό το φόρουμ γιατί ψαχνόμουν. Μάλλον σωστή απόφαση η αποχώρηση, γιατί εδώ ψαχνόμαστε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Καλή πορεία.
 #127112  από ποπη
 Πέμ Μαρ 02, 2017 3:08 am
Βαλτη ηταν για να προωθησει τα χαπια. Βλεπουν καποιοι οτι στο φορουμ προτινονται και εναλλακτικες που εχουν αποτελεσμα και αυτο δεν τους αρεσει καθως χανουν λεφτα. Μπραβο προπαγανδα! Το σκεφτηκε πολυ ολο αυτο που εγραψε?

PS: τελευταια συναντηση με τον γιατρο μου τον Ιανουαριο του 2017. Πορισμα οτι εχω σκπ σχεδον 10 χρονια και οχι 4 που εγω νομιζα. Αποτελεσμα συναντησης: δεν σου συνταγογραφω χαπια ακομα που σε εξεταζω και εχεις καλη κλινικη εικονα. Συνεχισε τις βιταμινες και θα σου προσθεσω εξτρα D. Καταλαβες Νικη? Αυτοι ειναι επιστημονες, εσυ ερμαιο του οτι δωσει ο καθε γιατρουδακος....εχεις σκπ και δεν το εψαξες καθολου.....λες ψεματα οτι εχεις, αυτη την εντυπωση δινεις.
 #127117  από kath
 Πέμ Μαρ 02, 2017 10:38 am
:smile-clapping: :smile-clapping:

Ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω. Και αποχωρηση δεν εχει γινει
 #127118  από away
 Πέμ Μαρ 02, 2017 12:11 pm
Ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο που γινεται αυτη η κουβεντα....και πολλοι θα μου πειτε, εσυ γιατι απαντας?
Οπως το βλεπω εγω ειναι οτι εριξε αδεια για να πιασει γεματα και τιποτα αλλο ή οντως ετσι το βλεπει και εχει τυφλη εμπιστοσυνη στον γιατρο της/του.....και να το θεσω πιο απλα, ας γινει καλα και χεστηκα πως θα το καταφερει.
Ας συνεχισουμε να πολεμαμε τον εχθρο ο καθενας με τον δικο του τροπο και ισως νικησουμε στο τελος ολοι μαζι!
 #127119  από ποπη
 Πέμ Μαρ 02, 2017 2:08 pm
kath έγραψε: :smile-clapping: :smile-clapping:

Ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω. Και αποχωρηση δεν εχει γινει
Αποχωρηση δεν εχει γινει γιατι πρεπει να παρακολουθει την θεματολογια του φορουμ........ :smile-bandit:
 #127135  από Teo
 Παρ Μαρ 03, 2017 4:21 pm
Έλεος πια με τον καθένα και την καθεμία που μπαίνει μόνο και μόνο για να μας δείξει οτι αυτός ή αυτή ξέρει το σωστό. Δεν υπάρχει σωστό. Όλοι γιατροί του εαυτού μας γινόμαστε με οτι κάνει καλό στον καθένα πραγματικά.

Ζητώ συγγνώμη που πάνω στον εκνευρισμό μου αποκάλεσα "καραμελίτσες" τα χάπια που ίσως να κάνουν και καλό σε κάποιους, αλλά πραγματικά εξοργίστηκα και ένιωσα οτι έπρεπε να απαντήσω. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. δεν έχω σκοπο να απαξιώσω την προσπάθεια κανενός να διατηρήσει την υγεία του.
 #127143  από Ελιζα
 Σάβ Μαρ 04, 2017 12:56 am
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
Και μετα λετε εμεναααα "νιατο ολο οργη"

Λοιπον Νικη μου οχιιι οχχχιιι οχχχιιι χαπιαα οοοχχχχχιιι οοοχχχιιι οοοχχχιιιι !!!

Ακου τον εαυτουλη σου χρυσο μου, παρε τις βιταμινουλες σου,κανε την γυμναστικουλα σου,θεωρησε οποιον θελεις βλακα και οτι να ναι,απλα προσεξε μην στο τελος βγεις εσυ "οτι να ναι"

Ξεκινησα με ενα "θα κανω με κλειστα ματια οτι μου πουν" "θα παρω οτι μου δωσουν"

Φοβος,φοβος,φοβος!

Τον ξεπερασα!

Στο χερι σου ειναι ολα ;)
Ακομα και η σκπ αυτοθεραπευεται ;)

Φιλικα!
 #127148  από Gianna
 Σάβ Μαρ 04, 2017 4:56 pm
Ξερουμε εμεις καλύτερα τι εχουμε, τι μας βοηθαει, τι μπορουμε να κανουμε!
όλοι, από τη σκοπιά τους/μας δίκιο εχουν/ εχουμε! :emojis-8: