Από το 2008 που δημιουργήθηκε το φόρουμ, μέχρι σήμερα, δηλαδή σε ένα διάστημα γεμάτης οκταετίας, με δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις (για την ακρίβεια 118062 σε αριθμό), ποτέ δεν βρέθηκε ένα μέλος να ζητήσει ένα τέτοιο ΣΥΓΝΩΜΗ για ένα σφάλμα.
Πόσες φορές έσφαλα και σφάλω και δεν είχα και έχω το θάρρος ο ίδιος να ζητήσω ένα μεγάλο Συγνώμη για τα μέλη που προσέβαλα, που ταπείνωσα, που έθιξα. Να ταπεινωθώ και πω αυτή την λέξη εκεί όπου η υπερηφάνειά μου δεν αντέχει. Πόσα μέλη έχουν ειρωνευτεί, προσβάλει και ταπεινώσει, αλλά
το πρώτο μέλημά μας να προστατεύσουμε αυτή την ατσαλάκωτηπερσόνα μας γιατί απλούστατα είμαστε Τέλειοι, και άλλοι είναι πολύ λάθος.
Αυτή η Συγνώμη, η Συνγώμη της Ελίζας όχι μόνο μου αρκεί, αλλά μου δείχνει και τον δρόμο πως να μην είμαι, και πως καμιά φορά ακόμα και ο Admin κάνει τεράστια λάθη και οφείλει να ζητήσει ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ σε εκείνους τους οποίους έθιξα, προσέβαλα και ταπείνωσα.
Έχω τόσα πολλά να μάθω, ώστε να μου αξίζει μια θέση σαν ένας πραγματικός Admin. Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήθελα να με βάλω σε θέση του τελευταίου μέλους πίσω από όλους, ώστε να μάθω βήμα βήμα πως να ανέβω τα σκαλοπάτια της ηθικής και δίκαιης συνείδησης για μια τέτοια θέση.
Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για το τι συναισθήματα έζησα τις τελευταίες μέρες πάνω σε ένα θέμα που
έχει συμβεί αρκετές φορές σαν αίσθημα στο φόρουμ, αλλά πόσο διαφορετικό είναι να μπορεί ο άλλος να αφουγκράζεται να καταλαβαίνει και απλά να μας το μοιράζει, έστω μέσω μια πληκτρολογημένης Συγνώμης.
Προσωπικά,
θέλω να ευχαριστήσω την Ελίζα, για το δίδαγμα αυτό. Με βάζει να σκεφτώ, πόσο διαφορετικά θα ήταν το φόρουμ αν ήξερα να ζητήσω αυτήν την Συγνώμη, μια και δύο φορές.
Δεν ξέρω, σήμερα το Καφενείο είναι ON ME. Κοπιάστε γιατί αν και πρωί σήμερα κερνάω μπύρες. Τουλάχιστον εγώ μια θα την πιω.

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”