• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125254  από Criss
 Κυρ Ιαν 15, 2017 3:23 pm
Νίκο, είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γνωριστούμε! Αν υπάρχει καλή διάθεση (που υπάρχει), όλα γίνονται!
 #125260  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Ιαν 15, 2017 7:36 pm
Καλησπέρα παιδιά, λίγη σουπίτσα για μένα αφού νομίζω την ψιλοάρπαξα. Η συζυγάτα ετοιμάζει τα καζάνια για την αγαπημένη τραχανόσουπα κοπιάστε.
Δεν έχει φιλούθκια σήμερα μήπως σας κολλήσω...
 #125261  από Ελιζα
 Κυρ Ιαν 15, 2017 9:10 pm
Εχμ!!!!! Απλα μια μεγαλη ΣΥΓΝΩΜΗ! Ηταν χαζομαρα μου!
Απλα αυτο :) Ηταν μεγαλο λαθος να με παρασυρει ο αυθορμητισμος μου μεσα σε ενα φορουμ,το οποιο συνανθρωποι μου αγωνιζονται καθημερινως! Συγνωμη!!!
 #125337  από litsa
 Δευ Ιαν 16, 2017 11:05 pm
Ελίζα βλέπεις ότι μια συγνώμη εάν δεν την εννοείς δεν έχει ανταπόκριση??
και δεν έχει νόημα???

τα μέλη μας έχουν να απαντησουν 24 ώρες... αν κάτι σου λέει αυτό...

Για αυτό μαζέψου, συγκεντρώσου και ξέρε τι λες και τι κάνεις και τι αναρτάς... !!!
Το νεαρό της ηλικίας είναι δικαιολογία για τους ...ανώριμους...!!!

Αν έχεις κάτι να πεις, φρόντισε να το λες με σεβασμό στον συνομιλητή σου!! Εδώ δεν είναι γήπεδο... είναι ένα φόρουμ με ανθρώπους με σοβαρότατα προβλήματα που ούτε μπορείς να φανταστείς!! Αν θέλεις να τους διασκεδάσεις με το νεαρό της ηλικίας σου και τον αυθορμητισμό σου, κάντο, αλλά χωρίς να προσβάλλεις ... και κυρίως χωρίς να προκαλείς, γιατί πίστεψε με, ξέρουν καλά να μιλάνε όλοι αυτοί και δεν θα ήθελες να μάθεις τι ...λένε!!!!

Κάθε χώρος έχει τους κανόνες του οπως ξέρεις... απο τις μπαροκαταστάσεις σου..!

Μάλλον τα όρια δεν τα διδάχθηκες...!!

Αυτά για την Ελίζα!!

και καληνύχτα αγαπημένοι μου συγκάτοικοι!!
αύριο περιμένω το τσαγάκι μου και όλα τα (διαιτητικά) καλούδια για να μας φτιάξει η μέρα!!!
 #125340  από Ελιζα
 Δευ Ιαν 16, 2017 11:17 pm
Μα δεν περιμενα να παρω απαντηση δημοσια,μου εφτασαν οι προσωπικες συμβουλες και μη!!!! :) απλα επρεπε να γραψω την οντως συγνωμη μου δημοσια :) οι θετικοι την καταλαβαν οι αρνητικοι την προσπερασαν :)
Και το βρισιδι του billio το αξιζα,και εγω να ημουν ετσι θα αντιδρουσα!
Ποια ειμαι εγω που θα ποσταρω φατσα φορα ενα "κωλοχερο" και τι μνμ ακριβως παιρνουσα ετσι...δεν το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη.ηταν τελειως αυθορμητο,απλα σε λαθος χωρο!

Αυτα απο την Ελιζα!!!!!! :)
Και ηταν συγνωμη καρδιας οχι λεκτικη απλα :)
Φιλι :* και ξανα συγνωμη! :)
 #125365  από Στάθης
 Τρί Ιαν 17, 2017 9:44 am
Από το 2008 που δημιουργήθηκε το φόρουμ, μέχρι σήμερα, δηλαδή σε ένα διάστημα γεμάτης οκταετίας, με δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις (για την ακρίβεια 118062 σε αριθμό), ποτέ δεν βρέθηκε ένα μέλος να ζητήσει ένα τέτοιο ΣΥΓΝΩΜΗ για ένα σφάλμα.

Πόσες φορές έσφαλα και σφάλω και δεν είχα και έχω το θάρρος ο ίδιος να ζητήσω ένα μεγάλο Συγνώμη για τα μέλη που προσέβαλα, που ταπείνωσα, που έθιξα. Να ταπεινωθώ και πω αυτή την λέξη εκεί όπου η υπερηφάνειά μου δεν αντέχει. Πόσα μέλη έχουν ειρωνευτεί, προσβάλει και ταπεινώσει, αλλά το πρώτο μέλημά μας να προστατεύσουμε αυτή την ατσαλάκωτηπερσόνα μας γιατί απλούστατα είμαστε Τέλειοι, και άλλοι είναι πολύ λάθος.

Αυτή η Συγνώμη, η Συνγώμη της Ελίζας όχι μόνο μου αρκεί, αλλά μου δείχνει και τον δρόμο πως να μην είμαι, και πως καμιά φορά ακόμα και ο Admin κάνει τεράστια λάθη και οφείλει να ζητήσει ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ σε εκείνους τους οποίους έθιξα, προσέβαλα και ταπείνωσα.

Έχω τόσα πολλά να μάθω, ώστε να μου αξίζει μια θέση σαν ένας πραγματικός Admin. Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήθελα να με βάλω σε θέση του τελευταίου μέλους πίσω από όλους, ώστε να μάθω βήμα βήμα πως να ανέβω τα σκαλοπάτια της ηθικής και δίκαιης συνείδησης για μια τέτοια θέση.

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για το τι συναισθήματα έζησα τις τελευταίες μέρες πάνω σε ένα θέμα που έχει συμβεί αρκετές φορές σαν αίσθημα στο φόρουμ, αλλά πόσο διαφορετικό είναι να μπορεί ο άλλος να αφουγκράζεται να καταλαβαίνει και απλά να μας το μοιράζει, έστω μέσω μια πληκτρολογημένης Συγνώμης.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω την Ελίζα, για το δίδαγμα αυτό. Με βάζει να σκεφτώ, πόσο διαφορετικά θα ήταν το φόρουμ αν ήξερα να ζητήσω αυτήν την Συγνώμη, μια και δύο φορές.

Δεν ξέρω, σήμερα το Καφενείο είναι ON ME. Κοπιάστε γιατί αν και πρωί σήμερα κερνάω μπύρες. Τουλάχιστον εγώ μια θα την πιω.

Εικόνα
 #125368  από away
 Τρί Ιαν 17, 2017 10:05 am
:smile-yes: :smile-clapping: :smile-clapping:
 #125424  από Criss
 Τρί Ιαν 17, 2017 4:10 pm
Καλησπέρα στον υπέροχο κόσμο του καφενείου! Θα φτιάξω τον καφέ μου, και αν μου επιτρέπεται έχω μία ερώτηση: Δεν ξέρω τι έχει συμβεί εδώ, αλλά θα συμφωνήσω με τον Στάθη! Δεν γνωρίζω τι έκανε η Ελίζα, αλλά όταν ζητάει συγνώμη με αυτόν τον έντονο τρόπο, ειδικά σε ένα τέτοιο forum όπου όλοι λίγο-πολύ αγώνιζομαστε για ένα καλύτερο μέλλον, η κατανόηση θα έπρεπε να περισσεύει! Ειδικά σε κάποια σαν την Ελίζα, μια 20χρονη που είδε ξαφνικά όλο τον κόσμο να καταρρέει μπροστά στα μάτια της, και όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά το αντιμετωπίζει με τρομερή ωριμότητα! Δείτε τη συνεισφορά της στο forum, όπου σχεδόν κάθε μέρα κάνει και μία νέα ανάρτηση με χρήσιμες πληροφορίες για μία ποικιλία θεμάτων! Εγώ, ας πούμε, μαθαίνω από την Ελίζα κάθε μέρα! Οπότε, ένα πράγμα μπορώ να πω μόνο: Μπράβο Ελίζα! Συνέχισε έτσι!
 #125431  από Nikoskk
 Τρί Ιαν 17, 2017 9:06 pm
και για να αλλαξει η διαθεση, να πω σε οσους δεν το ακουσανε το σημερινο προγραμμα της Σοφιας ηταν πολυ καλο!!!! :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
  • 1
  • 2874
  • 2875
  • 2876
  • 2877
  • 2878
  • 2901