• Και τώρα τι?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #124455  από Κώστας
 Παρ Δεκ 30, 2016 2:46 pm
Eva84 έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα..κατ' αντιστοιχια με το Σταθη δεν ξαναεκανα εξετασεις εφοσον αισθανομαι καλα...οσο σκεφτομαι το αγχος κ τη στεναχωρια που μου προκαλει η μαγνητικη αποφευγω να κανω....εχω υιοθετησει τη λογικη "δεν θελω να ξερω".και πραγματικα απο τοτε που αποστασιοποιηθηκα ενιωσα πραγματικα καλα! Δεν ειναι συμβουλη απλα παραθετω την εμπειρια μου....να εισαι παντα καλα...

Συμφωνώ απόλυτα!
 #124458  από marios
 Παρ Δεκ 30, 2016 3:00 pm
Γιωτα εγω λεω να τα αφησουμε ολα αυτα πισω και να πουμε ποτε θα παμε για τρεξιμο. Και οπως ειπαμε ε εγω θα ακολουθω
 #124463  από litsa
 Παρ Δεκ 30, 2016 6:17 pm
giota καλά εκανες και μοιράστηκες την εμπειρία σου!!
κανένας δεν μπορεί να σε κρίνει, για αυτό που νιώθεις και αποφάσισες...
Σου εύχομαι τα καλυτερότερα, και να είσαι καλά!!
να μας ενημερώνεις για όσα θες να μοιραστείς μαζί μας!!

καλή χρονιάααααααα!!

υγ. εγώ ξεκίνησα ρεμπίφ44 την ημέρα των γενεθλίων μου!! οπότε .... συνεχίζω 8 χρόνια τώρα, μαζί με όλα τα εναλλακτικά που κάνω.. και προσπαθώ να κανω...

ο αγώνας μας ειναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι....οπότε δύναμη, χαρά και ότι επιθυμεί ο καθένας!!
 #124473  από billios
 Παρ Δεκ 30, 2016 9:28 pm
Ευχομαι να σε δικαιωση η αποφαση (εγω πραγματικα πιστευω πως θα σε δικαιωση) και να σε παει καλα,θα ηθελα να ενημερωσης οταν με το καλο κανεις την επομενη μαγνητικη και βασικα να ενημερωσης για τυχον παρενεργειες,καλη αρχη.
Litsa
ο αγώνας μας ειναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι....οπότε δύναμη, χαρά και ότι επιθυμεί ο καθένας!!
 #124476  από kath
 Παρ Δεκ 30, 2016 11:10 pm
Αυτο που μετραει ειναι να νιωθεις ΕΣΥ καλα κ κατα το δυνατο ασφαλης με ο,τι εχεις επιλεξει να κανεις. Ρισκα παιρνουμε ολοι,το μελλον κανεις δεν το ξερει. Μακαρι αυτο που εχει επιλεξει ο καθενας μας για τον εαυτο του να ειναι το σωστοτερο και το καλυτερο. Καλη πρωτοχρονια σε ολους :smile-flower:
 #124477  από MARINA21
 Σάβ Δεκ 31, 2016 12:14 am
Συμφωνω με όσα σου είπαν οι προλαλησαντες!κράτα αυτό που πολύ απλα και σοφά είπε ή Λίτσα.Ο αγώνας είναι μαραθώνιος και όχι κατοσταρι... :emojis-8: :smile-muscle:
 #124491  από litsa
 Σάβ Δεκ 31, 2016 1:16 pm
Και για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση....

Αυτό που είπα το απόγευμα ακουσα- διάβασα από την Μενεγάκη χαχαχα!!!!
Το είπε για την εκπομπή της!!!!

Ισχύει όμως και για όλες τις προσπάθειες που κάνουμε στην ζωή!!

Φιλί και καλή τυχερή χρονιά!!!