• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12392  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 01, 2009 11:34 am
Είδες για να μην διαβάζω εντατικά το καφενείο μας?δεν ήξερα για το παιδί :oops:
φαντάζομαι τον γείτονα,trikolore κι αυτός δηλαδή :lol: :lol:
 #12393  από aoratos
 Τρί Δεκ 01, 2009 11:48 am
Καλημέρα σας και καλό μήνα να έχουμε.

Ο καιρός σήμερα στην Μελβούρνη είναι υπέροχα βροχερός και ετοιμαζόμαστε για το καθιερωμένο κυνήγι καγκουρώ και κοάλα. :P

Θα φορέσω τα δικά μου αλεξίπτωτα χωρίς να θέλω να μηδενίσω την προσπάθεια βοήθειας "κάποιων". :lol: :P
Εικόνα

Ταυτόχρονα θα σας χαιρετάω από ψηλά! :lol:
Εικόνα

Όλα αυτά θα τα έκανα βέβαια αν δεν είχαμε βάλει πρόσθετο κάγκελο και δεν ήμουν από την μέσα πλευρά! :P

Χαιρετίσματα από Μελβούρνη. :lol:
 #12394  από βικυ
 Τρί Δεκ 01, 2009 12:04 pm
δειτε κατι απο την χθεσινη μας εκδρομη
Συνημμένα
2.JPG
2.JPG (78.07 KiB) Προβλήθηκε 224 φορές
1.JPG
1.JPG (19.3 KiB) Προβλήθηκε 227 φορές
 #12402  από elena
 Τρί Δεκ 01, 2009 1:42 pm
καλό μεσημέρι!!!

υπέροχα τοπία Βίκυ!!!!τώρα κατάλαβα ,αυτό που είπες ότι περάσατε όμορφα!!!

Κατερίνα που να το ξέρεις?μπορεί να το είχε γράψει η Μary_d_ath πριν πολύ καιρό...μπορεί και πριν κάνεις εγγραφή!!!

aorate με πλήγωσες.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Λίτσα τελικά θα έρθεις στην Αθήνα?

η επόμενη εγγραφή μου θα είναι η χιλιοστή!!!!πρέπει να σκεφτώ πολύ τι θα γράψω... :?
πρέπει να είναι κάτι πολύ σημαντικό...έχετε καμμιά ιδέα? :?
 #12404  από aoratos
 Τρί Δεκ 01, 2009 1:48 pm
Η αγελάδα κατεβάζει γάλα και εγώ ιδέες. :P

Λοιπόννννν
Για δείξε τις πληγές σου ή έστω περιέγραψέ τις. :D
 #12407  από mary_d_ath
 Τρί Δεκ 01, 2009 3:09 pm
Buongiorno!!
Τι κάνετε; Όλα καλά;
Εγώ δεν ξύπνησα να πάω στο μάθημα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα το βράδυ!! Στριφογύριζα δεξιά-αριστερά, ώσπου σηκώθηκα και έπλυνα τα πιάτα!! :lol: :lol:
(Τουλάχιστον έκανα και κάτι καλό μες το βράδυ!! :lol: )
Μου έσπασε όμως ένα ποτήρι γμτ... Εντάξει... Αλλά το είχα πλύνει, να έσπαγε προτού πλυθεί για να έχω ένα λιγότερο να πλύνω!! :lol:

Όσον αφορά το ιδιαίτερο "παιδί", θα το αφήσω να "ανοιχτεί" μόνο του, εξάλλου ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στο πένθος, υπάρχουν κι άνθρωποι που θέλουν να το σκεφτούν μόνοι τους...
Πάντως χθες τι μου είπε!! Του λέω "είσαι στενοχωρημένος με κάτι;"
Και μου απαντά: "Όχι, εσύ; Στενοχωρήθηκες πολύ που έχασε ο Παναθηναϊκός;" :lol: :lol:
Κι αυτό γιατί του είχα πει ότι θα στενοχωριόμουν αν χάναμε, αλλά αυτός την εκλαμβάνει στην κυριολεξία του τη λέξη "στενοχώρια".
Πάντως τώρα θυμήθηκα με την ιστορία που μας είπες, Κατερίνα83, για το παιδάκι που περίμενε να πέσει η μαμά του από το σύννεφο, μία άλλη ιστορία ενός συμμαθητή μου στο δημοτικό...
Είχε αρρωστήσει η νεογέννητη αδερφή του και τελικά δεν τα κατάφερε και επειδή ήταν και Χριστούγεννα, του είπαν οι γονείς του ότι την πήρε ο Άγιος Βασίλης μαζί του για να τον βοηθάει!!
Αλλά η βλαμμένη δασκάλα μας στο δημοτικό, τον "ξύπνησε" με την ερώτηση: "η αδερφή σου πως είναι; Πέθανε;"...
Και ο συμμαθητής μου να τα χάνει και να λέει: "όχι, την πήρε ο Άγιος Βασίλης..."
Κάποιοι παιδαγωγοί πάντως είναι τελείως ούφο... Πάντα πρέπει να ερχόμαστε σε συνενόηση με τους γονείς για το τι ξέρουν τα παιδιά και να μην μπαίνουμε αυθαίρετα στα δικά τους "παιδαγωγικά" χωράφια...
Αχ... Κάποια στιγμή πρέπει να γράψω 2 βιβλία, 1) απλές παιδαγωγικές μέθοδοι για τους γονείς και 2) εγχειρίδιο του σωστού παιδαγωγού... Να δω πότε θα τα προλάβω... :lol:

Τελοσπάντων...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #12414  από elena
 Τρί Δεκ 01, 2009 8:08 pm
Καλησπέρα σας!!!
τελικά βρήκα ,τι θα είναι η χιλιοστή εγγραφή μου!!!και νομίζω ότι αξίζει πολύ!!!
δεν είναι κάτι γραμμένο από μένα αλλά νομίζω ότι εκφράζει τις απόψεις μου....
και φυσικά είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς που σας νοιώθω φίλους μου ,και που έχω μοιραστεί τόσα πράγματα μαζί σας...

[youtube]46kuFQTn5T4[/youtube]

σας ευχαριστώ πολύ!!! :D
elena trikolore :D
 #12415  από αλεξανδρος1
 Τρί Δεκ 01, 2009 9:07 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Και ναί σήμερα είμαι στα χάϊ μου επειδή πρωί πρωί έριξα λίγα μπινελίκια στην γειτόνισσα που αποφάσισε στα γεράματα να ασχοληθεί με το μπάσκετ πετώντας την σακούλα των σκουπιδιών απο τον 3 όροφο. Μα καλά πόσο μακάκας είναι ο κόσμος; Βγαίνω απο την πολυκατοικία τα ξημερώματα και μπαίνω στο αυτοκίνητο να πάω στην δουλεία και εκεί που πάω να τακτοποιήσω τον καφέ να ανάψω και ένα τσιγάρο ακούω ενα μπαμ πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου. Βγαίνω έξω να δώ τι έγινε και βλέπω τα αυτοκίνητο μαύρα χάλια και την γειτόνισσα να το παίζει κινέζα στο μπαλκόνι. Ε το τι άκουσε δεν λέγεται. Όσο το σκέφτομαι τόσο θέλω να πάω σπίτι της και να της αδείασω την σακούλα με τα σκουπίδια στην πόρτα της να δώ θα της αρέσει;
Άντε πάω να δώ τον Λάκη τον γλυκούλη μαζί με την κόρη μου καλό βράδυ σε όλους.
 #12416  από sofi
 Τρί Δεκ 01, 2009 9:35 pm
:roll: BIKY τι τελεια τοπια
:roll: τωρα καταλαβαινω
:roll: ποσο ωραια τα περασες :!: :roll:
:roll: ΕΛΕΝΑ το βιντεακι SUPER :!: :!:
:roll:ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ δυστυχως ολοι οι γειτονες καπως :roll:
ετσι ειναι...ανυποφοροι :!: :!:
:mrgreen: ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ
 #12417  από soulla
 Τρί Δεκ 01, 2009 9:38 pm
:lol: :lol: :lol:ΕΛΕΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕς ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ :lol: ΤΗ ΦΙΛΙΑ :lol: ΑΓΑΘΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΟΠΩς ΤΙς ΔΙΚΕς ΜΑς :cry:ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗς ΦΙΛΙΑς ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΕς ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ :lol: Η ΤΗΝ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΜΟΝΟς ΣΟΥ :lol: ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΟς :lol: ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙς 2000 ΕΓΓΡΑΦΕς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :roll: ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΕΤ ΙΚΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Τρί Δεκ 01, 2009 10:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 2901