• καλησπερα και απο εμενα!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #123314  από MARINA21
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:46 pm
Nikoskk έγραψε:χαχαχαχαχα :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
να εισαι καλα μου φτιαξες την διαθεση
:emojis-3: :emojis-3: χαίρομαι πολύ!!!όμως η Βασιλειαδου κι ο Μακρης, οι αθάνατοι σου φτιαξαν τη διάθεση!!!!όχι εγώ!!!αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος!πάντα κάτι θα έχει να μας πει!!!
 #123316  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:52 pm
tom80 έγραψε:Nikoskk καλωσόρισες
Ελιζα έγραψε: Τα αυγα να τρως ωμα...αξιζουν! Και δεν χανεις ουτε ενα θρεπτικο συστατικο!!
Φουλ πρωτεινη!!!
Τα ωμά αυγά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για σαλμονέλωση. Οι κοτούλες απεκκρίνουν από την ίδια οδό που γενούν τα αβγουλάκια τους!!!
Αν κάποιος πάθει σαλμονέλωση η Salmonella, ζει στο έντερο του για πολλά χρόνια και δεν μπορεί να εργαστεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων διότι υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της Σαλμονέλας στο τρόφιμο.

Το πόσο επικίνδυνη είναι η ωμοφαγία στα έγραψα εδώ

viewtopic.php?f=10&t=5937
καλως σας βρηκα!!!
προσωπικα τα ζωικης προελευσης δεν τα τρωω ωμα,αυτο με την σαρμονελα το γνωριζω στα σεμιναρια υγειηνης και τροφιμων(ειχα παρακολουθησει ενα) δινουν ιδιαιτερη σημασια στο κοτοπουλο ,ακομη και στο μαχαιρι η το ξυλο κοπης που θα ακουμπησει να μην ερθει σε επαφη με αλλα τροφιμα
 #123319  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:54 pm
MARINA21 έγραψε:
Nikoskk έγραψε:χαχαχαχαχα :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
να εισαι καλα μου φτιαξες την διαθεση
:emojis-3: :emojis-3: χαίρομαι πολύ!!!όμως η Βασιλειαδου κι ο Μακρης, οι αθάνατοι σου φτιαξαν τη διάθεση!!!!όχι εγώ!!!αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος!πάντα κάτι θα έχει να μας πει!!!
με ξελογιασες με τα βιντεακια και πρεπει να φυγω για δουλεια!
 #123320  από MARINA21
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:58 pm
Έχεις δίκιο Νικό ότι κάποιοι γιατροί, ίσως οι πιο πολλοί περιορίζονται στο να σου προτείνουν κάποια φάρμακα και καμιά συμβουλή που θα σε βοηθούσε δεν δίνουν!ίσως γιατί δεν πιστεύουν παρά μόνο στη δράση του φαρμάκου τους, ίσως, ίσως πολλά...από εκεί όμως μέχρι να ρίχνουμε αναθεμά και να τους κατατασουμε στους άσχετους και να ανακηρυσσουμε σχετικούς τους κάθε είδους τσαρλατάνος, έχει κάποια απόσταση... μεγαλη!! :emojis-9:
 #123321  από tom80
 Κυρ Δεκ 11, 2016 6:00 pm
Nikoskk έγραψε: δινουν ιδιαιτερη σημασια στο κοτοπουλο ,ακομη και στο μαχαιρι η το ξυλο κοπης που θα ακουμπησει να μην ερθει σε επαφη με αλλα τροφιμα

Σωστός o Nikoskk !!!!

Διασταυρουμένη επιμόλυνση (cross contamination)
 #123322  από MARINA21
 Κυρ Δεκ 11, 2016 6:16 pm
Μία και μίλησες Νικό για ξελογιασμα, θυμηκα μια άλλη...."ξελογιαστρα", αθάνατη κι αυτή!

Κι αυτή ξέρει να γιατρεύει εννοείται!
 #123334  από Nikoskk
 Δευ Δεκ 12, 2016 12:38 am
MARINA21 :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
που τα ανακαλυψες πολυ γελιο!!!