• Καλημερα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #122635  από dimos
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 4:11 pm
Gianna έγραψε:
dimos έγραψε:
Gianna έγραψε:Ελίζα καλώς ήρθες στο φόρυμ!
είσαι πολύ νέα! τώρα που είναι νώρις θα τα δεις όλα ολιστικά και θα δεις βελτίωση και σταθερότητα!
όσο αφορά τον νέο... ξεπέρνατο... εμείς με ΣΚΠ αν είναι να εχουμε καποιον διπλα μας θα ξερουμε οτι μας θελει 1000%. Χώρια που αν θες να ξεφύγεις από κάποιον το ρίχνεις στην πάθηση, ρίχνεις και ένα δάκρυ.. Πετυχημένο κόλπο!! :emojis-8:
Πονηρές γυναίκες. Έτσι κρατιόταν μια σχέση μου που δεν τραβούσε με κλάμα με το παραμικρό. Πραγματικά δεν ξέρω μέχρι σήμερα ποιες φορές το κλάμα ήταν 'παγίδα', για να μην την κάνω........... :emojis-16:

εμείς μιλάμε για το ανάποδο... μελόδραμα για να ξεφύγουμε...
παράπονο δεν εχουμε ομως... ''θα είμαι διπλα σου΄΄ λενε!!
''εγω ομως δεν σου αξιζω να ειμαι διπλα σου..'' και τετοια λοιπά...
:emojis-8:
Στην τεχνική της κλάψας αναφέρομαι κυρίως. Το κατάλαβα ότι μιλάς για το ανάποδο, όπου φυσικά δεν ξέρω αν το κλάμα σε αυτήν την περίπτωση δώσει το ανάποδο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο. :emojis-9:
 #122637  από Criss
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 4:22 pm
Ελίζα, γεια σου και πάλι. Φαίνεται αρχίζεις να πατάς και πάλι γερά στα πόδια σου. Αν είναι έτσι, χαίρομαι πολυ για σένα! Αλλά ας πούμε και κάτι άλλο. Τι σπουδάζεις; Ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος, απλά να ξεφύγουμε λίγο από την σκλήρυνση. Στο κάτω-κάτω δεν είναι αυτή που μας καθορίζει, έτσι;
 #122639  από Ελιζα
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 6:00 pm
Καλησπερα,ναι
σιγουρα δεν ειναι αυτην που μας καθοριζει.στην τελικη η ζωη δεν τελειωνει με την σκπ απλα αλαζει!
Σπουδαζω πληροφορικη με εφαρμογες στην βιοιατρικη.
 #122644  από Criss
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 7:34 pm
Πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο διάλεξές! Σου εύχομαι καλό πτυχίο!
 #122646  από Ελιζα
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 7:47 pm
Καλο ειναι με ενα ακομα καλυτερο μελλον στο εξωτερικο.
Τελικα συνασθενης;
 #122648  από Criss
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 7:59 pm
Σίγουρα στο εξωτερικό, γιατί η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορά και δεν παρέχει το πλήθος των ευκαιριών που θα βρεις έξω. Και ναι, είμαι συνασθενής, έχω σκπ εδώ και 15 χρόνια.
 #122649  από Ελιζα
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 8:01 pm
Καλη δυναμη λοιπον!
Εγω πλεον επισιμα πριν 1 μηνα.
:emojis-16:
 #122650  από Criss
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 8:55 pm
Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά! Αλλά γιατί η θλιμένη φατσούλα; Ψηλά το κεφάλι, είπαμε! Δε στενοχωριόμαστε με την σκπ, γελάμε μαζί της, γιατί νομίζει ότι νίκησε, αλλά ούτε καν πλησίασε! Οπότε σου έχω κάτι καλύτερο. :emojis-13:
 #122651  από Ελιζα
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 9:18 pm
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα α σε καλο σου γελασα!!! :emojis-12: :emojis-12:
 #122652  από Criss
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 10:02 pm
Έτσι σε θέλω! Να γελάς μόνο, η ζωή είναι πολύ μικρή και πολύ ωραία για στεναχώριες! Αν δεν κατάλαβες το νόημα της φιγούρας, είναι ¨βγάλέ τη γλώσσα στην σκλήρυνση¨. Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις. Δε μου συμβαίνει συχνα.