• Καλημερα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #122539  από Ελιζα
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 10:28 am
Καλημερα φιλοι μου ολα αρχισαν πριν ενα μηνα
Πονοκεφαλοι που δεν μπορουσα να αντεξω οι γιατροι που με βλεπανε μου ελεγαν οτι εχω αγχος με εριξαν στα αγχολυτικα.ο πονοκεφαλος εκει,ασταματητος. Ξανα στο νοσοκομειο και επιτελους με παραπεμπουν για μαγνητικη τομογραφια,φτανει η μερα να λανω μαγνητικη..μπαινω μεσα με μονη σκεψη (κοριτσι μου ολα θα παν καλα,μην φοβασαι) η διαγνωση ηταν σκπ ρωταω την γιατρο κατω στον τομογραφο τι εχω; ολα καλα; μου λεει εισαι μια χαρα,θα σε δει ο νευρολογος σου αυτος θα σου τα πει ολα.πηγαινω πανω στην νευρολογικη κλινικη,παιρνωντας το αυτι μου κατι για απομυελινωτικη νοσο..αγνωστο σε εμενα μην μποροντας να καταλαβω οτι εννοουσαν εμενα. Ποσο χρονων εισαι; 20 γιατρε,το υφος του χαλαρο και ψυχραιμο.νομιζω ειδε οτι ειχαν αρχισει τα ματια μου να δακρυζουν .
Εχεις σκληρυνση κατα πλακας κοριτσι μου δεν ειναι τιποτα θα το παλεψουμε.κλαμα εγω ποταμι. Κοιτουσα την μητερα μου στα ματια και τον συντροφο μου εναν ανθρωπο που τον αγαπουσα πολυ και ηταν ολος μου ο κοσμος..ενιωθα δυνατη και μονο τους ειχα διπλα μου. Καθως φευγαμε ο γιατρος φροντισε να με ενημερωση για ολα φροντισε να μου ηρεμησει τις οποιες φοβιες μου με τελεσιγραφο οτι αγχος και σκληρυνση το διδδυμο της καταστροφη! Ο προηγουμος μηνας επειτα της διαγνωσης ηταν μαρτυρικος μονιμως περιφερομουν κλαμμενη..μη ξερωντας τι αντιμετωπιζω.αλλα αισθαμομουν δυνατη γιατι ειχα διπλα μου εναν ανθρωπο που μ ελεγε οτι ολα μαζι θα τα περασουμε. Μεχρι που τελικα ξυπναω ενα πρωι και μου λεει Ελιζα θελω να χωρισουμε.εχεις σκπ αρα δεν μου αξιζεις,θελω παιδια και μια ζωη γεματη κατι που εσυ δεν μπορεις να μου προσφερεις. Οι επομενες μερες βασανιστικες με ενδοφλεβια κορτιζονη.παιδια δεν θελει στεναχωρια.μισω τον εαυτο μου που με ταλαιπωρησα για εναν ανθρωπο που τελικα δεν αξιζε αυτος σε εμενα! Παιρνωια σχετικη ελαφρια θεραπεια :) και πλεον προσεχω ποιους βαζω στην ζωη μου! Συγνωμη που σας κουρασα. Αλλα θα χαρω να τα λεμε :) φιλακια και καλη σας μερα!
 #122540  από aeras21
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 10:42 am
Καλη σου μερα Ελιζα,
καλως ηρθες στηνπαρεα μας.Πρωτα απο ολα εισαι τοσο νεα και εχεις ολη τη ζωημπροστα σου οποτε μην σε αγχωνει τιποτα.Ολα θα πανε καλα με ηρεμια, και επιλεγοντας εκεινους τους ανθρωπους που θα Σε κανουν να αισθανεσαι χαρουμενη.Οσο για την παθηση, με την καταλληλη ψυχολογια θα δεις οτι θα ειναι ενα παιχνιδακι..Μην φοβασαι και μην στεναχωριεσαι.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ..
 #122541  από Ελιζα
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 10:53 am
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα θερμα σου λογια.
Συνεχιζω τις σπουδες μου που με τοσο κοπο καταφερα.
Απλα η πληγη μου σχετικα με εκεινον τον ανθωπο ειναι φρεσκια.μεσα μου ποναει ποναν τα λογια του.θα το ξεπερασω.στο επειτα προσπαθω να ζω οπως πριν μαθω για την σκπ.
Απλα πλεον προσεχω τον εαυτο μου.προσπαθω να ξεκουραζομαι και να κραταω ηρεμια! :)
 #122545  από Criss
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 4:26 pm
Καλή σου μέρα Ελίζα! Δε θα σου πω καλώς ήρθες, γιατί δεν θα έπρεπε τόσο νέα κοπέλα να είσαι εδώ, αλλά τέλος πάντων. Χαίρομαι που σε γνωρίζω, και σου εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη. Μην αισθάνεσαι ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, γιατί δεν ήρθε. Έχεις όλη τη ζώη μπροστά σου, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι υπέροχη! Και μη στεναχωριέσαι καθόλου για τη σχέση σου που χάλασε. Δεν σου άξιζε τέτοιος άνθρωπος. Πες ότι η σκλήρυνση ήταν μία αφορμή να καταλάβεις ότι δεν έκανε για σένα. Σκέψου ότι μπορεί να μην τύχαινε αυτό, και μετά από λίγο καιρό να σου έκανε κάτι χειρότερο! Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν, και να χαμογελάς πάντα!
 #122546  από manolo
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 5:48 pm
ελιζα καλησπερα και να μην στεναχωριεσαι,το ξερω οσο ποιο μικρος εισαι στην ηλικια τοσο ποιο δυσκολα το περνας και το διαχειριζεσαι απο την αποψη της ψυχολογιας αφου καν δεν εχεις διαμορφωσει την προσωπικοτητα σου,λογικο ειναι να ψαχνεσαι και να αχγωνεσαι,λοιπον μακρυα απο το αγχος,ψυχραιμια και να ξερεις μαζι με την σκληρυνση ερχεται και η απομυθοποιηση των παντων γυρω σου,εννοω τον πρωην σου,και μενα η γυναικα μου μετα απο 20 χρονια μου ειπε δεν ξερω αν μπορω να σε φροντισω αμα παθεις κατι,ειλικρινες απο την πλευρα της,η υποκρισια θα ηταν μου ελεγε μαζι θα το περασουμε και μετα να την κοπανουσε,τελος παντων να ξερεις οτι θα βγεις ποιο δυνατη απο την δοκιμασια αυτη, οπως και ολοι εδω μεσα ειμαστε ποιο δυνατοι απο πριν και αισιοδοξοι...
 #122547  από billios
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 6:38 pm
Καλησπερα Ελιζα,αν μου επιτρεπεις θα κανω εναν μικρο μονολογο.
Μεσα σου και μονο εκει θα βρεις την δυναμη να συνεχιζεις,λεπτο-λεπτο,μερα με τη μερα,μονο οταν βιωνουμε δραματικες καταστασεις βγαζουμε και αντιλαμβανομαστε την εσωτερικη μας δυναμη.Δεν εισαι μονη σου,εδω υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε βοηθησουμε να καταλαβεις και να λυσεις την οποια απορια που θα σου δημιουργηθει.
Τα παρταλια δεν χωρανε στο διαβα μας,αστα να παρουν δρομο..
Φροντισε να ανασκουμποθεις και να γυρισεις σελιδα,αναγκαστικα θα προσαρμοστεις και θα δικδικησεις οτι πραγματικα σου αξιζει .
Αν οχι ολοι,οι περισσοτεροι εχουμε περασει απο αυτο το πικρο σταδιο της αποριψης,της φοβιας,του κενου..κανε μια σταση,σκεψου,παρε μια βαθια ανασα και προχωρα μπροστα,εχεις πολλες σελιδες να γραψεις στο βιβλιο της ζωης,παρε την πενα σου και ξεκινα.
 #122550  από Ελιζα
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 7:30 pm
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ.τα λογια σας θερμαινουν την καρδια μου,απλα ενταξει με εσπασε πολυ μεσα μου το ολο πραγμα.
Δεν ξερω τι αντιμετοπιζω και να ειμαι ειλικρινεις φοβαμαι πολυ.θελω να δειχνω σκληρη αλλα αν το σκεφτω και ερθουν στον νου τα λογια του ανθρωπου που πιστευα οτι με αγαπουσε,και αυτην η αρνηση...με τελειωμα οτι καλυτερα μονη σου παρα κ με εναν της παθησης γτ στην αναπηρια ποιος θα βοηθαει ποιον..ολα αυτα με διαλυουν...θα τα ξεπερασω μα ακομα με τρωνε σαν σαρακι.ειμαι πολυ μικρη το ξερω,πιστευω οτι ειναι διδαγμα ζωης και οπως πολυ σωστα ειπατε αν δεν γινοταν κατι τετοιο δεν θα μπορουσα να καταλαβω με τι ατομο ειχα να κανω.η ζωη μου δεν σταματαει οχι δεν σταματαει απλα θα γινει καλυτερη και πλεον θα προσεχω μονο την Ελιζα.την Ελιζα που παντα εβαζα τελευταια! Πραγματικα σας ευχαριστω τοσο πολυ.νιωθω πολυ ομορφα που μπορειται και με καταλαβαινετε και με συμβουλευετε! Φιλω γλυκα γιατι ειστε ψυχαρες. Οσα ευχαριστω και να πω θα ειναι λιγα.αυτο θα πει ανθρωπος! Ευχαριστω!
 #122551  από Υβόννη
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 7:46 pm
Λοιπόν οπως πολυ σωστά σου είπαν στρες και σκπ πάνε χεράκι χεράκι ! Προφανώς ειςαι ακομα σε σοκ απο την διάγνωση και το πάθαμε όλοι μας οταν έγινε η διάγνωση ! Σου ήρθε καπάκι και ο τύπος και έδεσε ! Όμως υπάρχει και μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων !!! Άνθρωποι που δεν αξίζουν καλό ειναι να φεύγουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα για να μην χάνουμε χρόνο! Και τύποι με τέτοιες συμπεριφορές δεν αξίζουν !!!!! Στο καλό !!!!! Βρες τις ισορροπίες σου και δες τη ζωη με άλλο μάτι !!! Ειςαι νέα και μπορείς και πρεπει να διασκεδάσεις πολυ να γνωρίσεις κόσμο , που να αξίζει γιατι οι καλοί χαρακτηρες στα δυςκολα Φαίνονται, να ταξιδέψεις να μην έχεις άγχος και θα δεις όλα θα ειναι καλύτερα !!!
 #122552  από Ελιζα
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 7:50 pm
Σε ευχαριστω Υβοννη μου,ναι ειμαι σε σοκ,σε σοκ τυπου δεν ξερω τι αντιμετωπιζω και γιατι τοσο μικρη...θα ξεπεραστει!!! Οντως ειμαι μολις 20 χρονων.εχω ολη την ζωη μπροστα μου!
 #122553  από Υβόννη
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 8:51 pm
Ακριβώς! Αυτο να σκέφτεσαι οτι έχεις μια υπέροχη ζωη μπροστά σου και εφόσον ειςαι αισιόδοξη και χωρίς να το βάζεις κατω τα καλύτερα ειναι μπροστά σου !!!! Βγες διασκέδασε ερωτεύσου ! Μη το βάζεις κατω! Και να θυμάσαι οτι οταν απο τη ζωη μας την κανουν τύποι σαν τον ex σου δεν στεναχωριόμαστε χαιρόμαστε ! Θελουμε κοντά μας οτι αξίζει!!!!!!