• Καλημερα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #122554  από Ελιζα
 Πέμ Νοέμ 24, 2016 8:55 pm
Πολυ σωστα.εχεις δικαιο.ειμαι χαζη,στεναχωριεμαι για ατομο που δεν αξιζει ουτε να ασχολουμε αλλο :) πραγματικα σε ευχαριστω!
Οι σπουδες μου και η Ελιζα πλεον πανω απο ολα!
 #122558  από George Good News
 Παρ Νοέμ 25, 2016 3:16 am
Πολύ συνηθισμένη ιστορία...
Αλλά να ξέρεις δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο! Ένας φίλος μου είναι παντρεμένος με μία κοπέλα με πολλαπλή σκλήρυνση! Όχι μόνο δεν της είπε να χωρίσουν αλλά έκαναν και παιδί! Και φροντίζει για τα πάντα! Αυτό είναι αληθινή αγάπη!
Μπορεί η σκπ να προκαλεί οπτικές νευριτιδες αλλά στην πραγματικότητα μάλλον σε κάνει να δεις πιο καθαρά και να απαλλαγεις από κάποιους ανθρώπους!
Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο με την ευτυχία, η ζωή είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά απρόβλεπτη
Να είσαι δυνατή, έχεις πολλές προκλήσεις να αντιμετωπισεις. Μη χάνεις τον χρόνο σου με αυτούς που δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν.
 #122562  από Ελιζα
 Παρ Νοέμ 25, 2016 2:02 pm
Γεια σου φιλε και προφανως συνασθενη Γιωργο,σιγουρα υπαρχουν και οι εξεραισεις μα πιστευω ειναι ελαχιστες!
Κανενας δεν κοιταει το τωρα,ολοι κοιταν το μελλον...
Απλα δεν πιστευω και το θεωρω ακρως χαζο,να μενουν ολοι στο κομματι της αναπηριας το οποιο δεν συμβαινει θελω να πιστευω παντα!
Δεν μπορω να κατσω να το πω ουτε καν σε φιλες μου φοβαμαι την λυπηση.δεν τηβ θελω δεν μου αξιζει
 #122564  από George Good News
 Παρ Νοέμ 25, 2016 5:05 pm
Όποιος κοιτάζει μόνο το μέλλον, χάνει και το Τώρα και το Μελλον!
 #122567  από Gianna
 Παρ Νοέμ 25, 2016 7:49 pm
Ελίζα καλώς ήρθες στο φόρυμ!
είσαι πολύ νέα! τώρα που είναι νώρις θα τα δεις όλα ολιστικά και θα δεις βελτίωση και σταθερότητα!
όσο αφορά τον νέο... ξεπέρνατο... εμείς με ΣΚΠ αν είναι να εχουμε καποιον διπλα μας θα ξερουμε οτι μας θελει 1000%. Χώρια που αν θες να ξεφύγεις από κάποιον το ρίχνεις στην πάθηση, ρίχνεις και ένα δάκρυ.. Πετυχημένο κόλπο!! :emojis-8:
 #122574  από Ελιζα
 Παρ Νοέμ 25, 2016 9:52 pm
Γιαννα μου αυτο ακριβως!
 #122594  από dimos
 Σάβ Νοέμ 26, 2016 6:39 pm
Gianna έγραψε:Ελίζα καλώς ήρθες στο φόρυμ!
είσαι πολύ νέα! τώρα που είναι νώρις θα τα δεις όλα ολιστικά και θα δεις βελτίωση και σταθερότητα!
όσο αφορά τον νέο... ξεπέρνατο... εμείς με ΣΚΠ αν είναι να εχουμε καποιον διπλα μας θα ξερουμε οτι μας θελει 1000%. Χώρια που αν θες να ξεφύγεις από κάποιον το ρίχνεις στην πάθηση, ρίχνεις και ένα δάκρυ.. Πετυχημένο κόλπο!! :emojis-8:
Πονηρές γυναίκες. Έτσι κρατιόταν μια σχέση μου που δεν τραβούσε με κλάμα με το παραμικρό. Πραγματικά δεν ξέρω μέχρι σήμερα ποιες φορές το κλάμα ήταν 'παγίδα', για να μην την κάνω........... :emojis-16:
 #122601  από Gianna
 Σάβ Νοέμ 26, 2016 8:30 pm
dimos έγραψε:
Gianna έγραψε:Ελίζα καλώς ήρθες στο φόρυμ!
Πονηρές γυναίκες. Έτσι κρατιόταν μια σχέση μου που δεν τραβούσε με κλάμα με το παραμικρό. Πραγματικά δεν ξέρω μέχρι σήμερα ποιες φορές το κλάμα ήταν 'παγίδα', για να μην την κάνω........... :emojis-16:

εμείς μιλάμε για το ανάποδο... μελόδραμα για να ξεφύγουμε...
παράπονο δεν εχουμε ομως... ''θα είμαι διπλα σου΄΄ λενε!!
''εγω ομως δεν σου αξιζω να ειμαι διπλα σου..'' και τετοια λοιπά...
:emojis-8:
 #122605  από Ελιζα
 Σάβ Νοέμ 26, 2016 9:01 pm
Χαχαχαχα Γιαννα..
Δεν μου αξιζεις για πολλα πολλα,αλλα σε θελω μονο για εμενα απλα απο αποσταση (τριτο προσωπο) γιατι καημενουλα ποιος θα σε προσεξει αν πεις εχω σκπ;;;;;!!!
20χρονων ομορφα λογια αντε φτιαξε εμπιστοσυνη μετα για ολους τους υπολοιπους!
 #122634  από Gianna
 Κυρ Νοέμ 27, 2016 4:01 pm
Ελιζα έγραψε:Χαχαχαχα Γιαννα..
Δεν μου αξιζεις για πολλα πολλα,αλλα σε θελω μονο για εμενα απλα απο αποσταση (τριτο προσωπο) γιατι καημενουλα ποιος θα σε προσεξει αν πεις εχω σκπ;;;;;!!!
20χρονων ομορφα λογια αντε φτιαξε εμπιστοσυνη μετα για ολους τους υπολοιπους!
:emojis-3:
Ελιζα, εισαι ακόμα 20! εχεις πολυ καιρο μπροστα σου! και θα βρεις αυτον που θελεις εσυ!! οχι η ΣΚΠ...