• Μούδιασμα χωρίς ενεργές εστίες

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #122054  από Αρτεμις
 Κυρ Νοέμ 06, 2016 5:03 pm
Εξηγήστε μου σας παρακαλώ. Πριν μερικές μέρες εκανα μαγνητική κ δεν είχα ενεργές εστίες. Πως γίνεται τωρα το δάχτυλο το μικρό στο χέρι να ειναι μουδιασμένο από χθες. Σε μια βδομάδα μέσα;;;
 #122056  από greekinholland
 Κυρ Νοέμ 06, 2016 6:34 pm
Λοιπόν μουδιάσματα και διάφορα μπορείς να έχεις και χωρίς ενεργή εστία, σύμφωνα με το νευρολόγο μου. Υπάρχει μια εγκατεστημένη φθορά των νεύρων από την ΣΚΠ,. Σε ερώτησή μου μετά από ώση μα γιατί είναι το πόδι ή το χέρι μουδιασμένο αφού η ώση έχει περάσει με κορτιζόνη, μου λέει τα συμπτώματα μπορεί να φύγουν τελείως στους επόμενους μήνες ή κατά 70% και να σου αφήσει κάτι μικρό ή μεγάλο κάθε ώση. Οπότε μάθε να ζεις μ αυτά.
 #122060  από Αρτεμις
 Κυρ Νοέμ 06, 2016 8:01 pm
Ευχαριστώ πολύ. Μουδιασμένη ειναι όλη η αριστερά πλευρά ενάμιση χρόνο. Έχει μείνει αυτο το ξέρω. Απλά μ φάνηκε παράξενο το νέο μούδιασμα. Δεν εχω μιλήσει με το γιατρό. Κοιτάζω μήπως περάσει μην πάρω κορτιζόνη.
 #122075  από litsa
 Κυρ Νοέμ 06, 2016 10:26 pm
σε μένα η β12 ειναι ανεβασμένη κοντά στα υψηλα... όταν κατεβαίνει.. ειμαι χειρότερα... και ας ειναι εντός φυσιολογικών πλαισίων...
 #122077  από litsa
 Κυρ Νοέμ 06, 2016 10:35 pm
το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να βρεις γιατρό και να παρεις συστηματικά...
και στοχευμένα...
φιλάκια
 #122106  από ποπη
 Τρί Νοέμ 08, 2016 5:34 am
Αρτεμις έγραψε:Εξηγήστε μου σας παρακαλώ. Πριν μερικές μέρες εκανα μαγνητική κ δεν είχα ενεργές εστίες. Πως γίνεται τωρα το δάχτυλο το μικρό στο χέρι να ειναι μουδιασμένο από χθες. Σε μια βδομάδα μέσα;;;

Γεια σου Αρτεμις!

Επειδη με την φλεγμονη φαγωνεται μερος τις μυελινης και τα νευρα δεν λειτουργουν 100%, παιζει να μεινει αυτο που λεμε κουσουρακι, αλλα αν διατροφικα( + βιταμινες+ ιχθυελαιο) το παλεψεις πολυ και διορθωσεις την μυελινη θα δεις στην πορεια βελτιωση μεχρι και εξαφανιση του μουδιασματος.
Σε καταλαβαινω οτι ειναι πολυ ενοχλητικο και φοβιστικο. Ειχα φοβερα μουδιασματα στα ποδια μου σε σημειο που δεν ενιωθα οτι ειχα ποδια.....δεν μου εχει δωσει ο γιατρος μου φαρμακα, εγω απο μονη μου το παλευω διατροφικα και με γυμναστικη οσο αντεχω. Αποτελεσμα, με πηρε κατι παραπανω απο 7 μηνες αλλα τα μουδιασματα εφυγαν και νιωθω τα ποδια μου! Βεβαια μερικες φορες με πιανουν μουδιασματακια αλλα δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο. Προσπαθησε οσο μπορεις να μην πανικοβαλεσαι διοτι φουντωνεις τις φλεγμονες. Το ξερω θελει υπομονη,αλλα αξιζει το αποτελεσμα στο τελος. :smile-flower:
 #122109  από aeras21
 Τρί Νοέμ 08, 2016 10:46 am
Μυική αδυναμία-τρεμουλο στο χερι αριστερο-μονιμη αισθηση φλεματος στο λαιμο-πονοι στα κοκκαλα-χασιμο κιλων μπορει να οφειλεται σε ψυχοσωματικα;;;;τα φωτα σας...
 #126990  από Πανοςςς
 Παρ Φεβ 24, 2017 2:48 am
Ολα αφτα που εχετε τα χω χωρις ενεργες πια!ενα ωμος δν λεει να φυγη!!θα το πω αλλα μην γελασετε γιατι υποφερω 9 χρονια....νιωθω κατι σαν μουδιασμα στον πρωκτο και στιν συνεχεια παει προς το οργανο..αποτελεσμα?νιωθω καπως περιεργα αφου ουτε σεξ μπορω να κανω ουτε τπτ.οσο για τον ποπο εκει εχουμε αλλα μαγικα.πως νοωθουμε οτα ν αφοδευουμε που ανοιγουν οι σφυχτιτες?κατι τετοια γιναινται χωρις λογο και ρωταω ιπαρχι καπιος με σκπ που να χει κατι τετοιο?εχω τρελαθει παιδια δν αντεχω αλλοολο αφτο ειναι ασχημο ..ουτε ιδονη ουτε τπτ...μονο κουλα πραγματα.α ποναει και το κεφαλη μου.ευχαρηστω εκτον προτερων και ελπιζω να μην με βγαλετε και σεις τρελλο