Αρτεμις έγραψε:Εξηγήστε μου σας παρακαλώ. Πριν μερικές μέρες εκανα μαγνητική κ δεν είχα ενεργές εστίες. Πως γίνεται τωρα το δάχτυλο το μικρό στο χέρι να ειναι μουδιασμένο από χθες. Σε μια βδομάδα μέσα;;;
Γεια σου Αρτεμις!
Επειδη με την φλεγμονη φαγωνεται μερος τις μυελινης και τα νευρα δεν λειτουργουν 100%, παιζει να μεινει αυτο που λεμε κουσουρακι, αλλα αν διατροφικα( + βιταμινες+ ιχθυελαιο) το παλεψεις πολυ και διορθωσεις την μυελινη θα δεις στην πορεια βελτιωση μεχρι και εξαφανιση του μουδιασματος.
Σε καταλαβαινω οτι ειναι πολυ ενοχλητικο και φοβιστικο. Ειχα φοβερα μουδιασματα στα ποδια μου σε σημειο που δεν ενιωθα οτι ειχα ποδια.....δεν μου εχει δωσει ο γιατρος μου φαρμακα, εγω απο μονη μου το παλευω διατροφικα και με γυμναστικη οσο αντεχω. Αποτελεσμα, με πηρε κατι παραπανω απο 7 μηνες αλλα τα μουδιασματα εφυγαν και νιωθω τα ποδια μου! Βεβαια μερικες φορες με πιανουν μουδιασματακια αλλα δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο. Προσπαθησε οσο μπορεις να μην πανικοβαλεσαι διοτι φουντωνεις τις φλεγμονες. Το ξερω θελει υπομονη,αλλα αξιζει το αποτελεσμα στο τελος.