ΓΙΩΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Still έγραψε:Γειά σου Μάριε![]()
Είμαστε μία ολίγων τί έμπειρη απάντηση, και ανέξοδη, αλλά γιατί δε πας 2-3 γιατρούς ακόμη?
Ξέρεις, όταν κανείς έχει ένα χρόνιο σύμπτωμα (δεν λέω ξεκάθαρα διεγνωσμένη ασθένεια), ψάχνει να βρεί και κάποιον να του έχει εμπιστοσύνη.
Ίσως δεν εμπιστεύεσαι το γιατρό που σου πρότεινε την αγωγή. Πήγαινε σε κανα δυό ακόμη, για την υγεία σου πρόκειται.
Απο εμάς θα ακούσεις όλες τις εκδόσεις.
Το να αποφεύγεις το άγχος και το στρές επιβάλλεται για όλους μας, είτε έχεις ακμή, είτε διαβήτη, είτε ζαλάδες, πονοκεφάλους κλπ.
Η υγιεινή διατροφή και τρόπος ζωής, επίσης.
Τώρα, το κατά των φαρμάκων, τ ακούω και βερεσέ.
Δεν είναι και πονοκέφαλος, να μην πάρεις ντεπόν αλλά να κάνεις υπομονή να περάσει.
Ούτε απλό κρύωμα να μη πάρεις αντιβίωση.
Σταφυλόκοκκος χωρίς αγωγή δεν παιρνά, δε πα να στίψεις ένα χωράφι πορτοκάλια και να τα πιείς.
Ούτε όμως είναι λύση η αγωγή.
Όταν ξεκίνησα ιντερφερόνη (τώρα παίρνω gilenya), η νευρολόγος μου ήταν κάτι παραπάνω απο ειλικρινής. Μου λέει : "θεραπεία δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως αγωγή που, βάσει ερευνών, πετυχαίνει σε ποσοστό 33% των ανθρώπων που τη λαμβάνει. Βέβαια, μου λέει, δε ξέρουμε πως πραγματικά θα ήταν αυτοί οι ανθρώποι αν δεν λάμβαναν αυτή την αγωγή, και αυτό θα συμβεί και με σένα. Εάν σε ένα χρόνο δεν έχεις πάθει επεισόδιο, δεν ξέρουμε που θα οφείλεται, πιθανολογούμε ότι θα ευθύνεται η αγωγή. Εάν κάνεις επεισόδιο, πιθανολογούμε ότι η αγωγή δεν είναι κατάλληλη, και ακολουθούμε άλλη διαδρομή, ίσως φάρμακα δεύτερης γραμμής. Όλα αυτά με το αζημίωτο. Υπάρχουν παρενέργειες αλλά καμία δε είναι μή αναστρέψιμη. Θα κάνουμε συχνά εξετάσεις και εάν αντικρύσουμε οτιδήποτε που δε το θέλουμε, σταματάμε την αγωγή και επαναφέρουμε τον οργανισμό στα ίσα του"
Εκεί κάπου ανάμεσα στη κόντρα του εαυτού μας για το εάν η επιστήμη "θεραπεύει" ανθρώπους ή τσέπες κρίνονται όλα.
Δυστυχώς, είμαστε μπλεγμένοι με βομβαρδισμό πληροφοριών, των οποίων την πηγή δε μπορούμε ν αξιοποιήσουμε, και έτσι δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε.
Υπάρχουν μέρες που διαβάζοντας για την υγεία, γενικώς, νιώθω ότι διαβάζω ζώδια απο διαφορετικούς αστρολόγους, τόσο διαφορετικά και τόσο φλού.
Ψάξε έναν επιστήμονα που θα σου λύσει όλες τις απορίες, όλες.
Μετά ζύγισέ τα και καλή τύχη, όπως επίσης και καλές Διακοπές!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()