Καλησπερα περα ως περα αγαπητοι συνασθενεις.Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που μου ειπε ο ιατρος σκπ και οτι πρεπει να αρχισεις θεραπεια ιντερφερονη μια ενεση καθε δυο εβδομαδες απο τις 24 ωρες το 24ωρο ειμαι χαμενος στο διαδικτυο και διαβαζω ειτε ειμαι στη δουλεια ειτε στο σπιτι ακομα στο αμαξι.Με αποσχολει πολυ το θεμα της αγωγης γιατι μετα την κορτιζονη ειμαι αρκετα καλα και τα μουδιασματα σε πολυ μικρη κλιμακα.Του ειπα οτι θα του απαντησω το σεπτεμβριο για την αγωγη.Αυτος μου προτεινε ιντερφερονη μια ενεση καθε δυο εβδομαδες που απο οτι εμαθα στο φορουμ πρεπει να ειναι η plegridy αν το γραφω σωστα.Εγω δεν σας κρυβω οτι ειμαι εντελως αντιθετος με την αγωγη γιατι γενικα ειμαι σαν ανθρωπος κατα των φαρμακων και αυτη η αγωγη δεν ειναι αστεια και θα ηθελα να κανω μια προσπαθεια με βιταμινες διατροφη γυμναστικη εστω για ενα μικρο χρονικο διαστημα να δω πως θα ειμαι.Να σημειωσω οτι δεν αντιμετωπιζω ουτε κοπωση ουτε κινητικα προβληματα ουτε θεματα με την κυστη κλπ απλως μουδιασματα απο την μεση και κατω .Τελος πισω απο απο ολα αυτα κρυβεται και το αγχος μου οτι θελουμε με την γυναικα μου να κανουμε ενα παιδακι βεβαια ο ιατρος ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με την ιντερφερονη αλλα εγω ειμαι πολυ διστακτικος.
γυμναστική - θάλασσα
καλή ψυχολογία
συμπληρώματα απο ειδικό..
και διάβασε ένα σωρό πληροφορίες στο σαίτ μας..
και όλα θα πάνε καλά... και κυρίως να ακούς το σώμα σου...
ώστε να δεις τι μπορείς να κάνεις...
κάθε φορά..
η ηρεμία βοηθάει πολύ...
καλή συνέχεια...
υ.γ. όταν εγώ εκανα κορτιζόνη την πρώτη φορά δεν μου έδωσαν αγωγή...
μετά το δεύτερο επεισόδιο μου εδωσαν ρεμπιφ44
αν τότε ήξερα όλα αυτά ίσως να μην ξεκινούσα το ρεμπιφ44
αλλά και πάλι δεν ξέρω τι και πως...
και δεν μου ειχαν πει απο το πρώτο επεισόδιο ότι ειναι σκπ
αλλά απομυελυνωτικό επεισόδιο.... χαχαχα
και εγώ δεν το εψαξα.. ή δεν ήθελα...