• Ειμαι εδω και σκοπευω να μεινω...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11832  από soulla
 Παρ Νοέμ 20, 2009 2:38 pm
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ :lol: :lol: ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥς ΕΙΜΑΣΤΕ :o ΓΙΑ ΑΛΛΟΥς ;) ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΣΑΥΡΟς ;) ;) ;) ΜΑΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΣΑΥΡΟς ΑΦΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕς :lol: :lol: ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ;)
 #11833  από Fotis
 Παρ Νοέμ 20, 2009 2:43 pm
Θα είχε επιπλέον ενδιαφέρον μια έρευνα που θα έλεγε πόσοι ασθενείς αποφασίζουν οι ίδιοι να χωρίσουν μετά την διάγνωση. Έχω ακούσε κάποιες περιπτώσεις που φρικάρουν τόσο πολύ που παρατάν διάφορα πράγματα που κάνουν, μεταξύ των οποίων και την οικογένειά τους.
 #11834  από soulla
 Παρ Νοέμ 20, 2009 4:13 pm
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς ΝΑ ΦΥΓΕΙς ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ :arrow:ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥς ΕΧΕς ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ :twisted: ΣΑς ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ :lol: ΦΕΥΓΕΙς Η ΜΕΝΕΙς :lol: Ο ΠΕΤΡΟς ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙς ΣΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ :lol: :lol: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΝΕΥΣΗ :!: :!: :!:
 #11835  από soulla
 Παρ Νοέμ 20, 2009 4:17 pm
soulla έγραψε:ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙς ΝΑ ΦΥΓΕΙς ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ :arrow:ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥς ΕΧΕς ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ :twisted: ΣΑς ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ :lol: ΦΕΥΓΕΙς Η ΜΕΝΕΙς :lol: Ο ΠΕΤΡΟς ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙς ΣΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ :lol: :lol: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΝΕΥΣΗ :!: :!: :!:
ΚΑΙ ΦΩΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΝΕΙ :lol: Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ :lol:
 #11836  από pmal
 Παρ Νοέμ 20, 2009 4:26 pm
παιδια γεια σας,ειμαι πολυ φρεσκια στην σκληρυνση,ουτε χρονο, ο συντροφος μου με τον οποιο συζουμε εδω και καιρο,με στηριξε περισσοτερο απο ολους και οχι απλα δε σκοπευει να με χωρισει,αλλα δεν αλλαξαμε καθολου και τα πλανα του γαμου μας του χρονου.Αντιθετα εγω του ειχα στην πει στην αρχη να φυγω για να μη το περασει αυτο,με στηριξε παρα πολυ και αλλαξε ολη την ψυχολογια μου,πιστευω οτι το 20% αυτων των αντρων θα εφευγαν για πολυ πιο ασημαντη αφορμη ετσι κι αλλιως.