• Ειμαι εδω και σκοπευω να μεινω...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11519  από petros
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 11:45 am
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #11529  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 12:31 pm
Εγώ έχω ΣΚΠ απο το 1998 με την γυναίκα μου παντρευτήκαμε το 1995 και ουδέποτε μου είπε ότι θα με αφήσει .
 #11531  από manos81
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 12:38 pm
EGW EXW MS APO TO 99 TI GINEKA TIN GNORISA TO 2004 PANTREUTIKAME TO 2006 KAI KSANAPANTREUTIKAME TO 2009..

SKEUTOME NA TIN XORISW AMESA..OLO GLIKA KAI LIXOUDIES MOU FTIAXNEI APO TOTE POU PANTREUTIKAME!MALON THELEI NA ME KSEKANEI!NA PAW APO KARDIAKI PROSVOLI...NA FRAKSOUN OI ARTIRIES MOU....

EIME SE APOGNOSI AGAPITOI FILOI MOU :o
 #11543  από christina
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 2:01 pm
Αγαπητά γαϊδούρια.. ουπς αγόρια ήθελα να πω!!

εμείς δεν είμαστε καν παντρεμένοι αλλά ποτέ δεν έχω σκεφτεί να τον αφήσω λόγω της ms που προέκυψε προσφάτως..
θα έκανε κι εκείνος ως άντρας το ίδιο?θα ανήκε στο 20%. δεν ξέρω αλλά δεν με απασχολεί..

Καλά να περνάτε όλοι με το ταίρι σας!
 #11544  από elena
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 2:15 pm
Γενικά νομίζω ότι οι άντρες είναι πιο "εύκολοι"στο θέμα του χωρισμού :?
είτε αφορά θέματα υγείας ,είτε άλλα θέματα...αυτή την εντύπωση έχω :?
 #11546  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 3:04 pm
Εγω παιδες παντρευτηκα το 92, διαγνωστηκα με σκλυρηνση εδω κσι περιπου δυο χρονια και ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ :shock:
Γαιδουρι υπομονετικο ;)
Θα επρεπε να ειχα χωρισει εδω και καιρο ,αλλα υπερισχυει μεσα μου η κοτα :(
κοκοκοκοκοκοκο
 #11550  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 3:37 pm
elena έγραψε:Γενικά νομίζω ότι οι άντρες είναι πιο "εύκολοι"στο θέμα του χωρισμού :?
είτε αφορά θέματα υγείας ,είτε άλλα θέματα...αυτή την εντύπωση έχω :?
Συμφωνώ, αφού η θέση της γυναίκας είναι ακόμα "υποβαθμισμένη". Δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα πολλές αντιλήψεις, γενικά ακόμα επικρατεί η ιδέα "ο άντρας το κάνει αυτό γιατί είναι άντρας, ενώ η γυναίκα δεν μπορεί" και διάφορες άλλες μλκς. Σε αυτό βέβαια συνεπικουρεί και η ανατροφή-εικόνες που δίνονται από το οικογενειακό περιβάλλον.
Από την άλλη οι γυναίκες λόγω των οιστρογόνων τείνουν να είναι και πιο ευαίσθητες με τέτοιου είδους ζητήματα και γενικά... Είναι πολλοί οι παράγοντες βέβαια, αλλά αν αγαπάς πραγματικά, νομίζω δε φεύγεις και τόσο εύκολα...
 #11551  από ahilleas
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 3:48 pm
Δε μπορω να δω ενα θεμα υγειας ως αιτια διαζυγιου.Γι'αυτο και δε μπορω να μπω σε κανενα ποσοστο της ερευνας.
Γαιδουρι ειμαι ετσι κι αλλιως,οποτε μονο σ'αυτο μπορω να απαντησω.
:)
 #11552  από petros
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 4:08 pm
Παλικαρια δεν εθεσα ερωτημα αν ειμαστε η οχι γαιδουρια..Ειμαστε ουτος η αλλος ο καθενας στον τομεα του χαχαχαχαχχαχα. Απλως μου εκανε εντυπωση επειδη οι αντρες λακιζουν σε σχεση με την γυναικα με μεγαλη διαφορα. Εξου και το ρητορικο ερωτη,α.