Καλημέρα και από εμένα.
Μάνο κι εγώ είμαι ΄της άποψης να πείς στο φίλο σου να πάρει και μια δεύτερη, ίσως και τρίτη γνώμη.
Εμένα όταν μου έγινε η διάγνωση - παρά το γεγονός οτι θεωρώ πως ο γιατρός μου είναι καλός και συνεργάσιμος - πήγα στην Αθήνα (μια και μένω σε επαρχία) και πήρα γνώμη από άλλους 4 γιατρούς.
Ευτυχώς όλοι μου είπαν τα ίδια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Το θέμα της επιλογής του γιατρού είναι πολύ σημαντικό αλλά και πολύ προσωπικό νομίζω.
Πρέπει ο γιατρός να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να μπορείς να συζητήσεις μαζί του τα πάντα, όμως από την άλλη πρέπει να έχεις και προσωπική κρίση. Να μη δέχεσαι δηλαδή αβασάνιστα ό,τι σου λένε, να το ψάχνεις .
Εγώ ψάχνονας να βρώ γιατρό... στην Αθήνα μου σύστησαν και μια γιατρό η οποία θεωρείται ... φίρμα. Ομως η αντιμετώπιση που είχα ήταν δυστυχώς πολύ άσχημη. Δεν κάθησα στο ιατρείο της παραπάνω από τρία (3) λεπτά. Δεν με εξέτασε, ΄δεν είδε τη μαγνητική μου, μου σύστησε να μην κάνω απολύτως τίποτα και να την ξαναδώ σε 4 μήνες. Δεν μου άφησε περιθώριο ούτε να την ρωτήσω κάποια πράγματα που ήθελα.
Ωστόσο εγώ έκανα μαγνητική, η οποία έδειξε 3 ισχυρότατες εστίες ενεργές και ξεκίνησα άμεσα θεραπεία. Αν την είχα ακούσει μπορεί και να είχε επιδεινωθεί η κατάστασή μου. Για κάποιους μπορεί η συγκεκριμένη γιατρός να είναι καλή. Το θέμα με τους γιατρούς είναι πολύπλοκο. Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο...
Καλό είναι να μπορείς να κρίνεις αν αυτά που σου λένε είναι σωστά...
Σας κούρασα!! Καλή επιτυχία με το φίλο σου.