• Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) 2016

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #115469  από litsa
 Τετ Μαρ 09, 2016 11:24 pm
αν έχεις ακράτεια παντώς τύπου, μήπως να έπαιρνες κορτιζόνη??
λέω εγώ τώρα...
 #115495  από emarydi
 Πέμ Μαρ 10, 2016 7:22 pm
Τάνια έγραψε: Έχω ακράτεια παντώς τύπου.(υγρά.στερεά .αέρια!!! άστα να πάνε!!!) δεν θέλω να επιδεινωθεί η κατάσταση!
ξερω εχω και εγω!
γιαυτο που λες λιτσα για την κορτιζονη μου εδωσε την πρωτη φορα που δεν μπορουσα να ουρησω αλλα δεν εκανε τιποτα λογω ατονης κυστης οπως ανακαλυψα μετα για τις αλλες ακρατειες κουβεντα! αλλα Πρεπει να το πεις στο γιατρο σου.
 #115496  από emarydi
 Πέμ Μαρ 10, 2016 7:23 pm
τελικα δεν πηγα στο κεπα διοτι ηθελαν και τον ιατρικο φακελο στην αιτηση μαλλον την αλλη εβδομαδα
 #115498  από Τάνια
 Πέμ Μαρ 10, 2016 8:51 pm
Δυστυχώς κατάλαβα πολύ αργά ,ότι το γεγονός ότι δεν κρατιόμουν και έψαχνα άμεσα τουαλέτα (ή χωράφια βρισκόμενη σε αυτοκίνητο) οφειλόταν στην ΣΚΠ. Μιλάω για χρόνια στον κόσμο μου.Έλεγα θα φταίνε οι γέννες ή τίποτα, έχω απλά ευαισθησία.Μετά από χρόνια που πήρα κορτιζόνη για το μάτι μου φυσικά ήταν αργά για την ακράτεια!!!
Ετοίμασα τον εισηγητικό φάκελο ,μου λείπει η συμπληρωματική γνωμ. αφού μπαίνω σε έλεγχο στο νοσοκομείο για το τζιλένια και αν δεν με πειράξει και το πάρω θα συμπεριληφθεί στον φάκελο.
Αυτά είχα να πω!!! 24/3 έρχεται το τζιλένια κλείνω ραντεβού σε νοσοκομείο και βλέπουμε.
 #116866  από Τάνια
 Σάβ Μάιος 07, 2016 11:21 pm
4/4 πήρα το πρώτο χάπι τζιλένια.Έκλεισα πλέον μήνα.Δεν ξερω αν έχει γίνει αλλαγή σε κάτι!Νομίζω η ακράτεια ούρων βελτιώθηκε ή είναι απλά η ιδέα μου.Τώρα θα πάω για εξετάσεις να δουμε τι συμβαίνει και αν πάνε όλα καλά συνεχίζουμε.Στα ΚΕΠΑ έχω ραντεβού 17/5, αλλά τα πράγματα φαίνονται πολύ δυσοίωνα.Ούτε επίδομα ούτε μείωση στη ΔΕΗ ούτε τίποτα δεν θα πάρω. Αν είμαι τυχερη και δικαιωθώ κάτι από τη πρωτοβάθμια έχει καλώς!