• One more?

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #115563  από emarydi
 Κυρ Μαρ 13, 2016 3:16 pm
Giota23 :smile-muscle:
το αιγηνιτειο και το γενικο κρατικο θεωρουνται απο τα καλυτερα στα νευρολογικα οχι οτι αλλου δεν εχει καλους αλλα εκει εχει σιγουρα.
 #116697  από Giota23
 Σάβ Απρ 23, 2016 11:46 pm
Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά.

Θα συνεχίσω εδώ να γράφω για να μην ανοίξω άλλο θέμα.

Τελικά αφού είδα και τη κα Καραγεωργίου στις αρχές Απριλίου, που μου είπε ακριβώς τα ίδια με την προηγούμενη νευρολόγο και μετά από αρκετό δικό μου ψάξιμο και σκέψη, την πήρα την απόφασή μου.

Την αγωγή δεν θα την ξεκινήσω.

Εχω προσπαθήσει κι έχω βρει μια ομάδα ανθρώπων που θε με βοηθήσουν να το υποστηρίξω όλο αυτο το εγχείρημα.
Ξεκίνησα θεραπευτική Yoga εδώ και 2 μήνες περίπου, βρήκα μια διατροφολόγο με ειδίκευση στη διατροφή και ανοσολογία οπότε ξεκινήσαμε και βελτίωση της διατροφής, βρήκα ενα φυσίατρο ομοιοπαθητικό που ασχολείται πολύ με νευρολογικές παθήσεις και ένα χειροπράκτη που επίσης έχει μεγάλη ειδίκευση (μπας και ισιώσει λίγο το κορμάκι μου που ακομα ποναει αυχενας και πλάτη από την εποχή της παρακέντησης) και σιγά σιγά θα ξαναξεκινήσω να αθλούμαι (λίγο πιο ήπια απ΄οτι στο παρελθόν). Α, και ξεκίνησα να παίρνω και βιταμίνη Β12 και D3 που είχα μεγάλη έλλειψη.

Φυσικά όλοι είναι εναντίον σε αυτό, κυρίως οι γονείς μου (οπότε και τους είπα οτι θα την ξεκινήσω την αγωγή για να μην με ζαλίζουν), αλλά εγώ είμαι πολύ θετική και πολύ σίγουρη με την απόφασή μου (και βλέποντάς με έτσι ο άντρας μου αισθάνθηκε πιο ασφαλής και αυτός και με υποστηρίζει πια).

Και ο θεός βοηθός.

Σας φιλώ, καλό βράδυ.
Γιώτα
 #116704  από Στάθης
 Κυρ Απρ 24, 2016 12:33 pm
Giota23 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να σας βρίσκω καλά.
Την αγωγή δεν θα την ξεκινήσω.

Εχω προσπαθήσει κι έχω βρει μια ομάδα ανθρώπων που θε με βοηθήσουν να το υποστηρίξω όλο αυτο το εγχείρημα.
Ξεκίνησα θεραπευτική Yoga εδώ και 2 μήνες περίπου, βρήκα μια διατροφολόγο με ειδίκευση στη διατροφή και ανοσολογία οπότε ξεκινήσαμε και βελτίωση της διατροφής, βρήκα ενα φυσίατρο ομοιοπαθητικό που ασχολείται πολύ με νευρολογικές παθήσεις και ένα χειροπράκτη που επίσης έχει μεγάλη ειδίκευση (μπας και ισιώσει λίγο το κορμάκι μου που ακομα ποναει αυχενας και πλάτη από την εποχή της παρακέντησης) και σιγά σιγά θα ξαναξεκινήσω να αθλούμαι (λίγο πιο ήπια απ΄οτι στο παρελθόν). Α, και ξεκίνησα να παίρνω και βιταμίνη Β12 και D3 που είχα μεγάλη έλλειψη.
Σε συγχαίρω ιδιαίτερα για την δύναμη και σοφία με την οποία αποφάσισες τον παραπάνω δρόμο. Μακάρι να το είχα κάνει και εγώ νωρίτερα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά μου έδειξε το σώμα μου. Απλά χρειάζεται παραπάνω υπομονή.

Είμαστε Ζωή και ως Ζωή πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες μας, μετριάζοντας φαρμακευτικά βάρη & συντηρήσεις, ανεβάζοντας τον πήχη και όπως υποδεικνύεται στα γραφόμενα σου, δραστηριοποιώντας την Ζωή μέσα μας και έξω μας.

Ας ευχηθώ, μια μέρα η σκλήρυνση να σου είναι μονάχα ένα ευχάριστο ενθύμιο, λόγο του άλματος στην ποιότητα Ζωής που σου προσέφερε.

Το Ταξίδι της Ζωής, χρειάζεται το Παλμό της καθαρής καρδιάς μας. Η σκλήρυνση ενεργοποιεί αυτόν τον Παλμό. Απόλαυσε τον χωρίς φόβο και Πίστεψε....

Εικόνα
 #116723  από Giota23
 Κυρ Απρ 24, 2016 10:52 pm
Στάθη σ ευχαριστώ πολύ.

Σημαίνουν πολλά για μένα αυτές σου οι κουβέντες.