Καλησπερα στο φορουμ. Παρακαλω πολυ θα ηθελα την βοηθεια σας.
Περασα 2 ΑΥΕ ΚΕΠΑ με 2 παθησεις .
Στην α) παθηση μου εδωσαν ποσοστο 50% σαν κυρια παθηση .
Στην β) παθηση αναφερουν το ορθοπεδικο προβλημα στην γνωστοποιηση , χωρις να εχουν βαλει ποσοστο.
Το συνολικο ποσοστο και απο τις 2 παθησεις αναφερει στην γνωστοποιηση ειναι 67% .
Οταν εδωσα στο ΙΚΑ (τοπικο) την γνωματευση για συνταξη αναπηριας (δεν ειναι η πρωτη φορα) η διευθηντρια με υπηρεσιακο σημειωμα εστειλε στο ΚΕΠΑ τον φακελο για να περασω πάλι επιτροπη!
Ο λογος μου ειπε ειναι επειδη δεν αναφερουν στην γνωματευση το ποσοστο απο την β) παθηση [ορθοπεδικο].
Πως λοιπον προκυπτει το 67% σαν συνολο ;
Οταν πηγα στο ΚΕΠΑ μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να ειμαι παρων αλλα καλα θα ειναι να ειμαι παρων επειδη οι γιατροι ζητανε οι ασθενεις να ειναι παρων!
Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο.
Υπαρχει περιπτωση να μειωσουν το ποσοστο στο ορθοπεδικο;
Θελουν απο το ΙΚΑ διευκρίνηση ;
Ειμαι πολυ μπερδεμενος και φυσικα ο χρονος αναμονης ειναι τεραστιος μετα απο ολο αυτο!
Σας ευχαριστω πολυ!
ΥΓ μονο για την β) παθηση [ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ] με παραπεμπουν στο ΚΕΠΑ .
αναφερω μια απαντηση απο εναν κυριο που μου εδωσε σχετικα με το θεμα και ρωτάω εαν καποιος το γνωριζει αυτο και ισχύει [άπλα για να σιγουρευτώ]
"ΠΑΝΟΣ Να πείτε στον υπάλληλο του ΙΚΑ ότι καλο θα ηταν να βρει άλλη εργασία
Όταν η απόφαση που έχετε στα χέρια σας αναγραφεί ότι από δυο παθήσεις (α και β)
Με συνολικό ποσοστό 67% και το ποσοστό 50% προέρχεται από την πάθηση (α) είναι περιττό να αναγραφεί ότι η πάθηση (β) είναι 17%"
Περασα 2 ΑΥΕ ΚΕΠΑ με 2 παθησεις .
Στην α) παθηση μου εδωσαν ποσοστο 50% σαν κυρια παθηση .
Στην β) παθηση αναφερουν το ορθοπεδικο προβλημα στην γνωστοποιηση , χωρις να εχουν βαλει ποσοστο.
Το συνολικο ποσοστο και απο τις 2 παθησεις αναφερει στην γνωστοποιηση ειναι 67% .
Οταν εδωσα στο ΙΚΑ (τοπικο) την γνωματευση για συνταξη αναπηριας (δεν ειναι η πρωτη φορα) η διευθηντρια με υπηρεσιακο σημειωμα εστειλε στο ΚΕΠΑ τον φακελο για να περασω πάλι επιτροπη!
Ο λογος μου ειπε ειναι επειδη δεν αναφερουν στην γνωματευση το ποσοστο απο την β) παθηση [ορθοπεδικο].
Πως λοιπον προκυπτει το 67% σαν συνολο ;
Οταν πηγα στο ΚΕΠΑ μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να ειμαι παρων αλλα καλα θα ειναι να ειμαι παρων επειδη οι γιατροι ζητανε οι ασθενεις να ειναι παρων!
Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο.
Υπαρχει περιπτωση να μειωσουν το ποσοστο στο ορθοπεδικο;
Θελουν απο το ΙΚΑ διευκρίνηση ;
Ειμαι πολυ μπερδεμενος και φυσικα ο χρονος αναμονης ειναι τεραστιος μετα απο ολο αυτο!
Σας ευχαριστω πολυ!
ΥΓ μονο για την β) παθηση [ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ] με παραπεμπουν στο ΚΕΠΑ .
αναφερω μια απαντηση απο εναν κυριο που μου εδωσε σχετικα με το θεμα και ρωτάω εαν καποιος το γνωριζει αυτο και ισχύει [άπλα για να σιγουρευτώ]
"ΠΑΝΟΣ Να πείτε στον υπάλληλο του ΙΚΑ ότι καλο θα ηταν να βρει άλλη εργασία
Όταν η απόφαση που έχετε στα χέρια σας αναγραφεί ότι από δυο παθήσεις (α και β)
Με συνολικό ποσοστό 67% και το ποσοστό 50% προέρχεται από την πάθηση (α) είναι περιττό να αναγραφεί ότι η πάθηση (β) είναι 17%"