• Τα κεφάλια μέσα...................

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #115288  από Μιμικαμ
 Κυρ Φεβ 28, 2016 8:13 pm
Βρε βρε τι βλέπω επεστρεψε το Κατερινάκι μας, :emojis-1: καλως μας ξαναήρθες κορίτσι μου :emojis-1: :emojis-4: εύχομαι περαστικά και γρήγορη αναρρωση, αν και είμαι σίγουρη με τοσο μεγάλη καρδια και χαμόγελο, θα νικήσεις την κυρία :emojis-1: :emojis-4: :emojis-4:

Περιμένουμε σύντομα τα ευχάριστα νέα σου, φιλάκια πολλα πολλα,, :emojis-4: :emojis-4:
 #115290  από sofia13
 Κυρ Φεβ 28, 2016 9:04 pm
Κατερίνα μου ,
χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι καλύτερα και ξανάρθες εδώ να μας ενημερώσεις για τα νέα σου.
Σα να βγήκε καινούργιος ήλιος , ηλιοφώτιστο πλάσμα.
Γερή και δυνατή σου εύχομαι
και ολα παρελθόν ...
:smile-sun: :smile-heart:
 #115299  από κατερινα 55
 Δευ Φεβ 29, 2016 11:57 am
ΓιαννηςΑγιαννης έγραψε:Περαστικά να είναι,
η κορτιζόνη δούλεψε :auto-nx: ?
Ας είναι το τελευταίο.
Έχει ξεκινήσει και η σαρακοστή :occasion-happyhalloween: ,,,
Σε ευχαριστώ πολύ ΓιαννηΑγιαννη :smile-happy:
Η κορτιζόνη ,ως συνήθως,δούλεψε μια χαρά.

Μιμικαμ έγραψε:Βρε βρε τι βλέπω επεστρεψε το Κατερινάκι μας, :emojis-1: καλως μας ξαναήρθες κορίτσι μου :emojis-1: :emojis-4: εύχομαι περαστικά και γρήγορη αναρρωση, αν και είμαι σίγουρη με τοσο μεγάλη καρδια και χαμόγελο, θα νικήσεις την κυρία :emojis-1: :emojis-4: :emojis-4:

Περιμένουμε σύντομα τα ευχάριστα νέα σου, φιλάκια πολλα πολλα,, :emojis-4: :emojis-4:
Γειά σου Μιμίκα :smile-heart:
Ναι μωρέ δεν της πέρασε ούτε και αυτή την φορά.

sofia13 έγραψε:Κατερίνα μου ,
χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι καλύτερα και ξανάρθες εδώ να μας ενημερώσεις για τα νέα σου.
Σα να βγήκε καινούργιος ήλιος , ηλιοφώτιστο πλάσμα.
Γερή και δυνατή σου εύχομαι
και ολα παρελθόν ...
:smile-sun: :smile-heart:
Σοφούλα μου :smile-kiss: ...... ευχαριστώ :smile-blush: