Καλημέρα παιδιά. Τι κάνετε? Πώς είστε? Ελπίζω όλοι και όλα καλά. Καλά κι εγώ.
Από την τελευταία φορά που σας έγραψα, πέρασα μια περίοδο ανάμεικτη σε συναισθήματα και διαθέσεις.
Η γενικότερη κατάστασή μου είναι καλή, με εξαίρεση τη διάθεση που έχει σκαμπανεβάσματα (από άρνηση αντιμετώπισης, παραδοχή, ψυχολογικό πέσιμο και διάφορα άλλα, που φαντάζομαι όλοι λίγο πολύ τα έχετε περάσει) και μία εντονότερη κούραση που αισθάνομαι κυρίως προς το τέλος της μέρας, αλλά αυτό σκέφτομαι οτι μπορεί να το είχα και πριν μάθω και να μην έδινα σημασία, ή και να είναι και ψυχολογικό. Μπορεί και όχι πάλι.
Αυτό που έχω παρατηρήσει και με απασχολεί και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί κάι σ' εσάς κάτι παρόμοιο, είναι οτι δεν μπορώ να αντέξω κάτι πολύ κοντά στο κεφάλι μου. Τι εννοώ? Εννοώ οτι αν με πλησιάσει ο άντρας μου για να με φιλήσει γυρνάω μάγουλο, γιατί δεν αντέχω το πρόσωπό του πολύ κοντά στο δικό μου, ή προχτες που αυτό ήταν και το πολύ έντονο, που φόρεσα το κράνος της μηχανής (φοράω χρόνια γιατι έχει μηχανή ο άντρας μου, απλά τώρα είχα καιρό να ανέβω) και με έπιασε κάτι σαν κρίση πανικού και άρχισα να του φωνάζω να μου το βγάλει. Τελικά φόρεσα το καλοκαιρινό κράνος που είναι πολύ ανοιχτό (ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΙΑΣΑ) για να ανέβω στη μηχανή.
Any way, αγωγή δεν έχω ξεκινήσει ακόμα (που υποτίθεται θα έπρεπε να ξεκινήσω το Μάρτιο) γιατί βρήκα και μια άλλη γιατρό να πάω (κα Καραγεωργίου) και έχω ραντεβού τον Απρίλη, οπότε το έβαλα στο hold, αν και μεταξύ μας δεν είμαι και πολύ σίγουρη οτι θα ξεκινήσω. Σκέφτομαι να το πάω εναλλακτικά, με διατροφή, ψυχολογία και άσκηση. Πείτε αν θέλετε καμιά γνώμη.
Προς το παρόν ξεκίνησα θεραπευτική Yoga με την καθηγήτρια να είναι διαγνωσμένη με ΣΚΠ εδώ και περίπου 20 χρόνια. Κάνουμε ατομικές συνεδρίες όπου με λύπη διαπίστωσα οτι η αριστερή μου πλευρά εξακολουθεί να είναι πολύ αδύναμη, μετά από 2,5 μήνες και κορτιζόνη.
Αυτά από μένα, εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να περάσετε ένα ωραίο τριήμερο και καλή σαρακοστή. Φιλιά.
ΥΓ. Ουφ, πάλι πολλά έγραψα. Να το προσέξω αυτό.

.