• Την Προσοχή σας σχετικά με το NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114590  από mplearkouda
 Κυρ Ιαν 17, 2016 7:01 pm
Κώστας έγραψε:Κύριε Ιωάννη,
Με εκπλήττετε με την ορθή ορθογραφία της λέξης συγγνώμη, καθ΄ ότι στο παρελθόν παρουσιάζατε άλλη εικόνα!
Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βαπτίζετε «ατυχές συμβάν» κάτι που συνέβη από πρόθεση. Ατυχές, σημαίνει αυτό που στερείται τύχης. Εμμέσως λοιπόν πλην σαφώς ομολογείτε, πως η συμπεριφορά σας δεν είχε (για εσάς), το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δηλαδή σταθήκατε άτυχος! Προσωπικά δυσκολεύομαι ν΄ αποδεχθώ τη συγγνώμη σας, διότι πιστεύω πως δεν είναι αληθινή!
Συμφωνω.

Ο εν λόγω κύριος συνειδητά έκανε ότι έκανε, και μετά απολογείται διότι είχε την ατυχία να τον ανακαλύψει ο administrator. To απολογητικό mail κατά τη γνώμη μου καλύτερα να έλειπε.
Ότι έκανε το έκανε συνειδητά, και δεν ήτανε καν μια πράξη που έχει το ελαφρυντικό ότι ήταν στιγμιαία οπότε μπορεί να έδρασε επιπόλαια και χωρίς να το σκεφτεί. Και αν δεν τον ανακάλυπτε ο admin θα συνέχιζε μια χαρά να παριστάνει τον σκληρυντικό που είδε το άγιο φως, απο το θαυματουργό σκεύασμα.
Απλά θυμώνω πάρα πολύ κάθε φορά που εναποθέτω τις ελπίδες και τα ευρώ μου σε κάτι τέτοιους τύπους αναζητώντας ελπίδα. Θυμώνω κάθε φορά που απογοητεύομαι.
Για αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με τους γιατρούς γενικά. Για μένα ο γιατρός πρέπει πρώτα να είναι Άνθρωπος. Αλλιώς δεν παρά να είναι και ο μεγαλύτερος επιστήμονας, εγώ δεν μπορω να τον εμπιστευτώ.
 #114592  από greekinholland
 Κυρ Ιαν 17, 2016 7:29 pm
Όπως λένε και στο χωριό μου η συγγνώμη είναι μισό χέ......μο. Αυτός ο λεβέντης ήρθε να κάνει παιχνίδι στις πλάτες όλων μας, με τέτοιες πρακτικές έθαψε από μόνος του το σκεύασμα. Απλά άλλο ένα μάθημα για όλους μας για τους θαυματοποιούς της εποχής μας
 #114594  από Poil
 Δευ Ιαν 18, 2016 4:41 am
Καλά τα λέτε όσοι τα λέτε άσχετα από το τι συνέβη ομως όσοι το παίρνουμε ξέρουμε καλύτερα αν βοηθάει ή όχι. Δε νομίζω ότι οποίος το παίρνει ήταν απόφαση του επειδή το είπε ένας Γιάννης έτσι κι αλλιώς. Μαζεύει πληροφορίες και ζυγίζει. Κάποιος μπορεί να πει ότι τα Oreo cookies θεραπεύουν θα τα παίρνατε?
Μακαρι να λεγατε τα ίδια και για εκείνα τα φάρμακα που ειναι διαθεσιμα και με τις ευχές των γιατρών στα πλαίσια μιας πολύ οργανωμένης καμπίνας. Ίσως να γινόντουσαν σοβαρές προσπάθειες για κάτι πραγματικο και όχι ποσοστά αν υπήρχε αντίδραση.
Άσχετα με τη πρακτική του κυρίου πάντως κάποιους μας έχει βοηθήσει πραγματικά. Το συγκεκριμένο "ματζουνι" τουλάχιστον ξέρουμε τι έχει και ότι δεν βλάπτει τον οργανισμό.
Κρίμα πραγματικά. Δε χρειαζόταν να κάνει κατι τέτοιο και να το ρίξει από μόνος του.
 #114595  από Γιάννης
 Δευ Ιαν 18, 2016 8:27 am
Poil έγραψε:Κάποιος μπορεί να πει ότι τα Oreo cookies θεραπεύουν θα τα παίρνατε?
Έχει γίνει κατά κόρον στο παρελθόν, μην το αναλύσω. Υποστηρίζεις τη ματζουνάρα σθεναρά από την αρχή. Για πες μας αναλυτικά, σε τι σε βοήθησε; Η σωστή πληροφόρηση αυτό απαιτεί. Λάβε μόνο υπόψιν ότι υπάρχουν άνθρωποι στο φόρουμ που είναι έτοιμοι να πιαστούν απ' τα μαλλιά τους για να μην πνιγούν, όπως προ είπα.
 #114606  από billios
 Τρί Ιαν 19, 2016 12:47 am
Τα παντα στηριζονται και τεκμηριωνονται βαση ερευνας και ποσοστων,το placebo παιζει επισης και στα πολυβιταμινουχα σκευασματα .
Ασχοληθηκαμε αρκετα με τον 'έτσι' μου φενεται και θα λεει οτι τον ματιασαμε στο τελος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billios την Τρί Ιαν 19, 2016 1:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #114607  από Poil
 Τρί Ιαν 19, 2016 3:22 am
Έχω γράψει τις βελτιώσεις μου στο κατάλληλο θέμα Γιάννη +κάποιες που έχω τώρα όπως ότι μου έφυγε το σφυξιμο που είχα στα πλευρά, το σημειο Lhermitte και κάψιμο/φαγούρα στο ποδι με πιάνει όλο και πιο σπάνια .
Αυτό που πραγματικά κάνει δε ξέρω αν το γνωρίζουν ή συνέβει τυχαία είναι ότι τα ω3-ω6 που περιέχει ενισχύουν την καρδιαγγειακή λειτουργία (δηλαδή και τη φλεβική). Η Α βοηθάει στην ανανέωση και συνοχή των κυττάρων. Από μόνη της δε ξερω αν μπορει να κάνει κατι. Και τέλος ή Ε που είναι αντιοξειδωτική. Αυτό περί επαναμυελινωσης μου φαίνεται λίγο.. Κάπως. Να βοηθάει σε φλεβικά προβλήματα που σχετίζονται με τη πάθηση πιο λογικό συμφωνα με τα περιεχόμενα του. Αν βρω κάποιο άλλο με αντίστοιχη περιεκτικότητα θα το αλλαξω. Δε στηρίζω το προϊόν ως ονομασία και εταιρεία. Ειναι μια πολύ καλύτερη προσέγγιση της ασθένειας όμως.

Billio τα φάρμακα για τους πόνους δε λενε βοηθάει το 30% των ασθενών. Είναι για το πόνο. Έχουν τα αντιβιοτικά ποσοστά; Για τη καρδιά, τη πίεση, τα υπνωτικά; Όχι.
Δε θα πω για όλα θα πω μόνο για την ιντερφερόνη. Καναδική έρευνα νευρολογων 17 ετών αναφέρει “στους ασθενείς με υποτροπιάζουσα σκλήρυνση, η χρήση της ιντερφερόνης δε συσχετίζεται με καθυστέρηση στην εμφάνιση της δευτεροπαθώς προϊούσας μορφής της νόσου”. http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... 12698/full
Αν δε κάνει αυτό τότε σε τι ακριβώς επιμένει ο χ ψ γιατρός και μη ότι αν δεν παρεις θα καθυστερησεις; Εκεί δεν είναι κοροϊδία και χυδαιότητα; 33% δεν είναι το ποσοστό μείωσης υποτροπών; Χωρίς να έχει αφαιρεθεί το placebo που είναι και αυτό υψηλο. Είναι ανεπίτρεπτο να σε ποτίζουν δηλητήρια να παθαίνεις 1002 και αν δε σε βοηθήσει.. Εμ δεν ήσουν στο ποσοστό. Γιατροί, φαρμακευτικές κλπ παίζουν με το πόνο χιλιάδων ασθενών όχι μόνο σε ένα τοπικ ενός φόρουμ και με πολύ πιο σοβαρές επιπτώσεις. Αυτό είναι εντάξει να συμβαίνει;
 #114608  από Γιάννης
 Τρί Ιαν 19, 2016 9:07 am
Βρε κοριτσάκι, δεν αμφιβάλω για τις προθέσεις σου, απλά, είμαι σίγουρος ότι σε όσους είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από σένα (είδικά σε όσους έχουμε την πρωτοπαθώς προϊούσα) δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Όπως είδες στο κράξιμο από το κυπριακό site, οι μάγκες υπόσχονται μείωση των υποτροπών και φρενάρισμα της αναπηρίας. Αυτά, sorry, αλλά τα θεωρώ παπάτζες.

ΥΓ. Αν βλέπεις ότι σε βοηθάει συνέχισέ το, απλά, ενημέρωνέ μας. Για τη ΧΕΝΦΑ φαντάζομαι έχεις ψαχτεί.
 #114620  από away
 Τρί Ιαν 19, 2016 12:19 pm
Καλημερα και Καλη εβδομαδα :emojis-1:

Να υποθεσω πως ολοι εχουμε ενα γιατρο που μας παρακολουθει ολες οι απαντησεις ειναι εκει ρωτηστε και κανονιστε την πορεια σας. Εγω προσωπικα ειχα σκοπο να το δοκιμασω αλλα ο τζογος δεν ειναι το φορτε μου οποτε ειπα να παω με την σιγουρη αμφιβολια. Το θεμα ομως δεν ειναι αν το σκευασμα ειναι καλο αλλα η απατη που παιχτηκε εις βαρος μας. Αρκετα ασχοληθηκα με το θεμα παω να βαρεσω την AVONEXουλα μου τωρα :smile-muscle:

Καλη συνεχεια σε ολους και Να περνατε καλα οπου κα να 'σται οτι και αν κανετε! :emojis-32:
 #114641  από billios
 Τετ Ιαν 20, 2016 7:45 pm
Με την ευκαιρια του θεματος που προεκυψε και επειδη στο παρελθον εχουν εμφανιστει παρομοιου τυπου περιστατικα και ειναι σιγουρο οτι θα ξαναεμφανιστουν στο μελλον γιατι η σκλυρηνση ''πουλαει'' και ισως να ειναι καλλιτερα οχυρωμενοι,προτεινω να οχυρωθουμε εμεις με καποιο τροπο,ισως μια σωστα διατυπωμενη καταγγελια προς τα αρμοδια οργανα να ειναι ενα μετρο αποτροπης σε τετοιου τυπου απατεωνες.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8