Κώστας έγραψε:Κύριε Ιωάννη,Συμφωνω.
Με εκπλήττετε με την ορθή ορθογραφία της λέξης συγγνώμη, καθ΄ ότι στο παρελθόν παρουσιάζατε άλλη εικόνα!
Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βαπτίζετε «ατυχές συμβάν» κάτι που συνέβη από πρόθεση. Ατυχές, σημαίνει αυτό που στερείται τύχης. Εμμέσως λοιπόν πλην σαφώς ομολογείτε, πως η συμπεριφορά σας δεν είχε (για εσάς), το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δηλαδή σταθήκατε άτυχος! Προσωπικά δυσκολεύομαι ν΄ αποδεχθώ τη συγγνώμη σας, διότι πιστεύω πως δεν είναι αληθινή!
Ο εν λόγω κύριος συνειδητά έκανε ότι έκανε, και μετά απολογείται διότι είχε την ατυχία να τον ανακαλύψει ο administrator. To απολογητικό mail κατά τη γνώμη μου καλύτερα να έλειπε.
Ότι έκανε το έκανε συνειδητά, και δεν ήτανε καν μια πράξη που έχει το ελαφρυντικό ότι ήταν στιγμιαία οπότε μπορεί να έδρασε επιπόλαια και χωρίς να το σκεφτεί. Και αν δεν τον ανακάλυπτε ο admin θα συνέχιζε μια χαρά να παριστάνει τον σκληρυντικό που είδε το άγιο φως, απο το θαυματουργό σκεύασμα.
Απλά θυμώνω πάρα πολύ κάθε φορά που εναποθέτω τις ελπίδες και τα ευρώ μου σε κάτι τέτοιους τύπους αναζητώντας ελπίδα. Θυμώνω κάθε φορά που απογοητεύομαι.
Για αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με τους γιατρούς γενικά. Για μένα ο γιατρός πρέπει πρώτα να είναι Άνθρωπος. Αλλιώς δεν παρά να είναι και ο μεγαλύτερος επιστήμονας, εγώ δεν μπορω να τον εμπιστευτώ.