Ελπίδα το ίδιο πρόβλημα είχα πριν 2 μήνες αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο εγώ είμαι τεβέ με 23 χρόνια πήρα σύνταξη γηράτος με το νόμο 612/77 και στις 30 /11 2015 σταμάτησε το επίδομα όπως ήταν αναμενόμενο αλλά και η σύνταξη. Ρώτησα γιατί και μου είπαν ότι η σύνταξη συνδέεται με το επίδομα μου και κάθε τρία χρόνια θα διακοπτεται. Πήρα στα κεντρικά του ΤΕΒΕ και έκανα τα παράπονα μου και μετά η υπάλληλος στο ΤΕΒΕ Καλλιθέας μου ζητάγε συγγνώμη. Όταν πήγα μετά με την νέα απόφαση του ΚΕΠΑ για συνέχιση του επιδόματος μου είπε ότι δεν γνωρίζε και την σύνταξη την έκανε δια βίου. Τώρα με κοροϊδεύουν η όχι και στα κεντρικά μου είπαν ότι πρεπει να ειναι δια βίου και αυτοί πήραν και της βάλανε χέρι στην Καλλιθέα. Δεν ξέρω τι παίζει θα σε γελάσω. Η το κάνουν και όπου πιάσει η παίζει διαφορά ο ασφαλιστικος φορέας. Πάντως καλό θα ήταν να βάλεις έναν εργάτολόγο να τους ξετιναξεις διότι όπως είπε και ο Κώστας σύνταξη γηράτος να ανανεώνεται κάθε τρία χρόνια κάτι δεν κολλάει μου φαίνεται ότι για χαζούς ψαχνουν
Ευχαριστώ kostasp για την απάντηση.
Τελικά θα βάλω εργατολόγο να στοιχειοθετήσει καλά το αίτημά μου, και αν όλα πάνε καλά και πετύχω το αυτονόητο, θα το δημοσιοποιήσω με κάποιο τρόπο, μήπως και κάποιοι αρμόδιοι φιλοτιμηθούν και λάβουν μέτρα ώστε να αντιμετωπιζόμαστε επιτέλους με σοβαρότητα!! Οχι δηλαδή πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους "αρμόδιους". Διότι από τους πολλούς "αρμόδιους" πήγαμε κατά διαβόλου σε αυτή τη χώρα, και νομίζω πως όλοι λίγο πολύ ξέρουμε με ποιον τρόπο...!! Ευχαριστώ και πάλι!!