Και μετά την απάντηση του φοβερού αυτού τύπου,επιβεβαιώθηκα πανηγυρικά για τον λόγο που δεν του απάντησα εξ αρχής...!!!Δεν την παλεύει το παλικαράκι! Κρίμα...Είπε κάτι για γάμο?
Φανταστείτε τι θα τραβάει η γυναίκα του...

Σκλήρυνση κατά πλάκας
dimitris έγραψε:Είχα καιρό να πληκτρολογήσω στο google τη λέξη "σκλήρυνση", τέλος πάντων το έκανα χτες και έφτασα εδώ και βρήκα αυτό που περίμενα. Αν και δεν διάβασα παρά δύο, τρία σημειώματα η αίσθηση που μου έμεινε ήταν ότι υπάρχει, κακομοιριά, δικαιολογημένη μεν, απορριπτέα δε.
Λοιπόν ξέρεις, έχω δει δεκάδες να κλαψουρίζουν "Θέε μου γιατί, γιατί εγώ, γιατί σε εμένα". Το λένε χήρες, ορφανά, απατημένοι σύζυγοι, ασθενείς με χρόνια πάθηση, όπως κακή ώρα εμείς. Δεν είδα όμως ποτέ κανένα να αναρωτιέται το ίδιο επειδή κέρδισε ένα εκατομμύριο στο τζόκερ.
Επομένως δεν υπάρχει γιατί. Έτσι είναι η ζωή. Απλά πράγματα.
Δεν βρίσκω διόλου ενθαρρυντικό να παρακολουθώ τις αγωνίες ενός εκάστου και βεβαίως δεν το βρίσκω καθόλου οφέλιμο. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι οι εξελίξεις στο χώρο της επιστημονικής έρευνας. Τι γίνεται με το χάπι, με τα βλαστοκύτταρα, τι θα γίνει με το εμβόλιο της γρίπης, αν μπορώ μέσω της φυσιοθεραπείας να βελτιώσω την κίνηση.
Καταλαβαίνω ότι το βρίσκετε πολύ σημαντικό να παρηγορείτε ο ένας τον άλλο, να δίνετε και να παίρνετε θάρρος. Ας είναι κι έτσι, η ψευδαίσθηση είναι κι αυτή ανθρώπινο χαρακτηριστικό.
Φίλτατε, η παρηγοριά ομολογουμένως δεν είναι όσο τεχνική θα τη θέλαμε: Κατά ποιά λογική όμως καθιστά ανθρώπινη ψευδαίσθηση; Προ ημερών, κάποιο γαϊδούρι (κορυφή νευρολογίας) μου ξεφούρνισε ότι το χάπι δε βγαίνει, λέει, γιατί το εμποδίζουν οι ...νομικοίΚι αν δεν είναι για αύριο,τα χάπια βρίσκονται κιόλας σε στάδιο 3, δηλαδή όπου τα τεστάρουν σε ανθρώπινα πειραματόζωα.
Αν χρειάζεσαι τεχνικότερη παρηγοριά, είναι λογικό, αλλά, όπως είπε άλλο ον του είδους, συνάδελφος και προφανώς μαθητής του πρώτου, "πανεπιστήμιο έβγαλες, άνοιξε το ιντερνετ!!!" Ομολογουμένως, αυτό το άνοιξες ήδη, πρέπει όμως ν'ανοίξεις και το pubmed.com, και μήν ξεχάσεις να γραφτείς και συνδρομητής στο Lancet neurology: Εκεί θα βρείς όσες απαντήσεις υπάρχουν για τήν ώρα, και οι οποίες δε θα μπορέσουν να απαντηθούν εδώΣόρυ, αυτό έχει το μαγαζί, και το ήξερες
Αν δε σ'αρεσε, ας μήν έμπαινες...
Α, και κανένας δεν την περίμενε τη σκπ, δεν είσαι ο μόνος!!!
Και για να παραλλάξω τη δική σου φράση: Ο επιμένων ελληνικα, αλλά, όπως λένε και αγγλιστί, "lighten up", άλλη επιλογή δεν έχει κανένας μας
Φυσικό είναι, κάποιες μέρες είμαστε όλοι στις κακές μας...
![]()
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Παρακαλώ τέλος, όποιος αιστανθεί την ανάγκη να μιλήσει για τα παραπάνω, να το κάνει με ελληνικούς χαρακτήρες.
Καλή σας μέρα
Ζήτω το Έθνος
ΚΑΤΕΡΙΝΑ83 έγραψε:Είπε κάτι για γάμο?Kατερίνα πολύ γέλασα με αυτό που έγραψες!Φανταστείτε τι θα τραβάει η γυναίκα του...
manos81 έγραψε:eime o manos kai milaw GreeklishΓιάσου ρε Μάνο!!!! Πλάκα έχεις......