• Την Προσοχή σας σχετικά με το NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114472  από kath
 Τετ Ιαν 13, 2016 8:35 pm
litsa έγραψε:«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»

Α ρε Γιάννη, τελικά είναι πολλά τα λεφτά Αρη!!!!

ποιος απο εμάς δεν θα χαιρόταν αν εμπαινε και ελεγε είμαι ο τάδε...
και να ρωτούσαμε το τι και πως!!

γιατί όχι??? αλλά όχι κοροιδεύοντας!!!

Το σκεύασμα είναι μια χαρά, ο τρόπος που μπήκε στο φόρουμ είναι το θέμα!!

:smile-clapping: :smile-clapping:
 #114474  από Στάθης
 Τετ Ιαν 13, 2016 8:41 pm
Συγνώμη μεγάλο λάθος μου.... από κεκτημένη ταχύτητα εκνευρισμού και ταραχής δεν εστίασα στο εγληματικό πόστ viewtopic.php?p=114003#p114003 που τα λέει όλα.

Ένας άνθρωπος με υγεία, να προσποιείται ότι περιμένει μαγνητικές και βελτιώθηκαν μουδιάσματα και αστάθειες όραση είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΜΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για όλους μας, υπονοώντας συμπτώματα της σκλήρυνσης για κέρδος μέσα σε ένα πολύ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ περιβάλλον.

Αυτός βγάζει ΛΕΦΤΑ. Εμείς πονάμε υποφέρουμε και περιμένουμε κάπου να πατήσουμε να βρούμε τον εαυτό μας, την υγεία μας.

Τι ανθρώποι υπάρχουν...... να το παίζουν ασθενείς και να μας φωνάζουν "φιλαρακια" αντί για πελάτες... !!!
 #114476  από Poil
 Τετ Ιαν 13, 2016 9:14 pm
kath έγραψε: θα δεις οτι ισχυουν αυτα περι copaxone ασταθειας κλπ,τα εχει γραψει. Αυτες οι πρακτικες κανουν πολυ κακο σε κατι που ισως τελικα να αξιζει τον κοπο. Ειναι κριμα
Το ειχα διάβασει όλο. Για capaxone δε λέει λέει όμως ότι είδε βελτιώσεις. Δε το ειχα προσεξει. Και αυτο μάλλον είναι χειρότερο γιατί δεν κάνει απλά τον ασθενή αλλά και διαφήμιση με ψέματα. Πολύ σοβαρά ψέματα! Είδατε πως είναι να βγάζεις συμπεράσματα με μισά ή λάθος δεδομένα :p?? Ζητώ συγγνώμη.

Όντως στεναχωρηθηκα κι εγω γιατί μπορεί να αξίζει το κόπο. Πέρα άπο την αρνητική διαφήμιση ποιός θέλει να δίνει τα λεφτά του σε κάποιον με τέτοιες πρακτικές.

Σκέφτεται από αυτούς που το έχουν πάρει να στείλει emai? Εγώ θα στείλω. Είναι το πραγματικό του email πάντως σε περίπτωση ισχυρισμού του για το αντίθετο.

Εκτός από τομάρι είναι λίγο χαζός πάντως.

Συγγνώμη και απ το Στάθη <3 και μπράβο που το παρατήρησες.
 #114478  από tom80
 Τετ Ιαν 13, 2016 10:22 pm
Στάθη,
Πρέπει να γίνουν καταγγελίες ΑΜΕΣΑ.
1ον – Στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- Ο Σφακιανάκης θα τον σκίσει
2ον στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή
Αν η εταιρία έχει έδρα στην Κύπρο τότε και στην αντίστοιχη υπηρεσία της Κύπρου
Θα το ψάξω
 #114484  από Στάθης
 Τετ Ιαν 13, 2016 11:48 pm
Poil έγραψε:Συγγνώμη και απ το Στάθη <3 και μπράβο που το παρατήρησες.
Gorge έγραψε:μπραβο σταθη νασε καλα καλο βραδυ
Τα εύσημα πάνε σε υποψίες παλιού μέλους του φόρουμ για περίεργες κινήσεις για τις οποίες και ενημερώθηκα για περαιτέρω εξερεύνηση.
 #114485  από passenger69
 Πέμ Ιαν 14, 2016 12:03 am
Μπραβο Σταθη !!!! Οπως ειπες και συ : Τι ανθρωποι υπαρχουν.....
Ελπιζω να υπαρχει ενας τροπος να τιμωρηθει οπως του αξιζει .
 #114488  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 14, 2016 8:22 am
Εγώ θέλω να τον απομυελώσω, Yianniiiiii πες αλεύρι :angry-tappingfoot:

Η τιμωρία για τέτοια μπουμπούκια είναι να είμαστε υποψιασμένοι και να μην ξεχνάμε την Αθανασία του Αιγάλεω, το νερό του Καματερού (γκουγκλάρετε οι νεώτεροι) κλπ. Τα πάσης φύσεως κοράκια είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή να μας σκίσουν για την κονόμα τους
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8