• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #113821  από maestro
 Κυρ Νοέμ 22, 2015 10:29 am
Τάνια έγραψε:
κωστας έγραψε:Το παρακολουθω αρκετο καιρο αυτο το σκευασμα...περιεχει ελαια και βιταμινη Ε,επιτελους αφησαν τον βομβαρδισμο του ανοσ/κου και απλες βιταμινες οπως q10 και βιοτινη εχουν πολυ καλυτερα αποτελεσματα!!!
Εγώ παίρνω το seven seas μία την ημέρα.Έχει και αυτό βιτ. Α,D, ω 3.γράφει μουρουνέλαιο.60 κάψουλες περίπου 9 €
και πιο φθηνό θα το βρεις σε κάποιο eshop...
+ τα μεταφορικά και λοιπά έξοδα, αν πάρεις 3-4 συσκευασίες, πάλι πιο φθηνά θα τα βρεις..
 #113843  από Yiannis
 Δευ Νοέμ 23, 2015 10:58 pm
maestro έγραψε:
Τάνια έγραψε:
κωστας έγραψε:Το παρακολουθω αρκετο καιρο αυτο το σκευασμα...περιεχει ελαια και βιταμινη Ε,επιτελους αφησαν τον βομβαρδισμο του ανοσ/κου και απλες βιταμινες οπως q10 και βιοτινη εχουν πολυ καλυτερα αποτελεσματα!!!
Εγώ παίρνω το seven seas μία την ημέρα.Έχει και αυτό βιτ. Α,D, ω 3.γράφει μουρουνέλαιο.60 κάψουλες περίπου 9 €
και πιο φθηνό θα το βρεις σε κάποιο eshop...
+ τα μεταφορικά και λοιπά έξοδα, αν πάρεις 3-4 συσκευασίες, πάλι πιο φθηνά θα τα βρεις..

Paidia ta paralete h mallon den katalavate peri tinos prokeite.. Kamia sxesi to seven seas h allo skevasma me to neuroaspis.. to neuroaspis ne men exei omega-3 alla eidika ftiagmena kai se sinkekrimeni analogia kai h dosi einai isa me 18 kapsoules apo autes pou lete.. Min paraseirete loipon kai allous stin pagida pou peutete eseis.. Kante mia mikri sinkrisi twn sistatikwn kai min ta pernete ola toso apla.. kai min xechnate oti periexei kai antioxidotika se megali dosi... to seven seas kanena..plironete gia auto pou pernete...
 #113865  από litsa
 Τετ Νοέμ 25, 2015 7:36 pm
έτσι ακριβώς!!!
οι δόσεις είναι μικρές...
 #113889  από pistis.xo.
 Πέμ Νοέμ 26, 2015 6:41 pm
Καλησπέρα σας,είμαι στο 4ο μπουκάλι,πονάω
ακόμα,δεν έχω ισορροπία καλή,πονάω...πάω
για τον 3ο μήνα με το σιρόπι,δεν παίρνω άλλη
θεραπεία τις φοβάμαι,περιμένω για βελτίωση,
Αμήν. :smile-talking:
 #113992  από Φώτης Πετράτος
 Κυρ Δεκ 06, 2015 10:44 am
Πρώτη βδομάδα χρήσης του plp10 και ήδη έχω δει καλύτέρευση στη αστάθειά μου.
 #113996  από you can do it
 Κυρ Δεκ 06, 2015 2:50 pm
Σ'εμένα από το τρίτο μπουκάλι άρχισε να αχνοφαίνεται κάτι, αν και δεν είχα πολύ σοβαρά προβλήματα, αλλά ήταν ενοχλητικά. Τώρα είμαι στο τέταρτο και ναι, τώρα μπορώ να πω ότι είδα μεγάλη βελτίωση.
 #113999  από adrCy
 Κυρ Δεκ 06, 2015 7:09 pm
1 μπουκάλι πόσο καιρό σας παίρνει?
 #114000  από you can do it
 Κυρ Δεκ 06, 2015 7:24 pm
adrCy έγραψε:1 μπουκάλι πόσο καιρό σας παίρνει?
Δεκαπέντε μέρες, βία δεκαεπτά....
 #114003  από Yiannis
 Δευ Δεκ 07, 2015 4:59 am
you can do it έγραψε:
adrCy έγραψε:1 μπουκάλι πόσο καιρό σας παίρνει?
Δεκαπέντε μέρες, βία δεκαεπτά....

Παιδια και εγω εχω μεγαλη βελτιοση σε ασταθεια, οραση, ευιξεια, ενεργεια γενικα, μουδιασματα εξαφανιστικαν αλλα 15 μερες πρεπει να φτανει το μπουκαλι αφου η κανονικη δοση ειναι 20 μλ την μερα και το μπουκαλι περιεχει 300 μλ.. ειμε περιεργος να δω και τα καλα στις μαγνητικες...το εχει κανει κανεις μεχρι στιγμις??? ενημερωστε μας φιλαρακια...
 #114020  από Φώτης Πετράτος
 Τετ Δεκ 09, 2015 5:51 pm
Ναι Yianni.Και γω είμαι περίεργος για τις νέες μαγνητικές μου.(Σε 2 μήνες)Και αναμένω τα αποτελέσματα του stage3 της μέλετης για το σκεύασμα (τρίτο τρίμηνο του 2016) που διερευνά τη δυνατότητά του για επαναμυελίνωση.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 23