fantasma υπάρχει νευρολογική εξέταση (προφορική) που και ένας ειδικευόμενος νευρολόγος μπορεί να την κάνει. Γίνεται εκτίμηση της αντίληψης, μνήμης, ερμηνείας, διάγειας κλπ., είναι πολύ απλή και δεν διαρκεί παραπάνω από 10 λεπτα.
Σε περίπτωση που διακρίνουν κάτι, προχωράς σε εγκεφαλογράφημα, άλλη μια απλή για σένα εξέταση, όπου μπορούν να διαπιστώσουν με ακρίβεια κάποια πιθανή έκπτωση.
Ευκαιρία μου να συγχαίρω τον Κώστα για την συνεχή σωστή (κατ εμέ) τοποθέτησή του σε κάθε μας ερώτημα, ευχαριστώ Κώστα που χρόνια τώρα έχεις μια καλή κουβέντα για όλους μας
Προσωπικά, πιστεύω πως τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει εκτενώς να συζητιούνται με φίλους/συγγενείς/ψυχολόγο, ένα τρίτο μάτι πάντα παρατηρεί κάτι παραπάνω.