• ΚΡΥΩΝΩ!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #113495  από Τινακι
 Πέμ Οκτ 22, 2015 7:05 pm
Γεια σε όλους ήθελα να πω και εγώ ότι παλιά δεν κρύωνα με καμία Παναγία τώρα έχει λίγες μέρες κρυωνω και δεν ξέρω γιατί το σώμα μου είναι Βεζούβιος αλλά εσωτερικά κρυωνω (δεν έχω πυρετό) μια βοήθεια δεν ξέρω τι να κάνω
 #113496  από billios
 Πέμ Οκτ 22, 2015 7:13 pm
Μηπως εννοεις εσωτερικο τρεμουλο?
 #113499  από Fantasma
 Πέμ Οκτ 22, 2015 10:21 pm
Βιώνουμε ζητήματα με τη θερμοκρασία του σώματος,μειωμένη ή αυξημένη λόγω του ό,τι έχει καταστραφεί το θερμορυθμιστικό σύστημα που επάγεται στον εγκέφαλο Δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω,απλά αυτό συμβαίνει.Αυτό το ζήτημα δεν συμβαίνει τυχαία,αποτέλεσμα της παθησης είναι.
 #113502  από litsa
 Παρ Οκτ 23, 2015 6:06 pm
τον σίδηρο σου, το μέτρησες... πολλές φορές όταν κρυώνω έντονα είναι απο αυτο..
 #113505  από kely
 Παρ Οκτ 23, 2015 7:32 pm
Εχει καταστραφεί το θερμορυθμιστικό σύστημα στον εγκέφαλο . Πω πω με τέλείωσες βρε Fantasma αναρωτιέμαι αν έχει μείνει τίποτα που να μην έχει καταστραφεί .
Εγώ νόμιζα ότι είναι κρύα τα πόδια γιατί δεν μπορώ να περπατήσω κανονικά.
 #113515  από Fantasma
 Σάβ Οκτ 24, 2015 3:26 pm
Δεν είναι αιτία ό,τι δεν κινείς τους μύες κατάλληλα.
Δεν σου καταλογίζω ευθύνες,επίσης,για την εντύπωση που σου 'χει δημιουργηθεί.
Απλά οι πηγές άντλησης πληροφοριών δεν είναι οι κατάλληλες.Ίσως διατηρώ αντίρροπες γνώμες.Ίσως είμαι τρελός ή χαζός,αλλά εγώ διατηρώ αυτές τις γνώμες.
 #113517  από Στάθης
 Σάβ Οκτ 24, 2015 6:02 pm
kely έγραψε:Εγώ νόμιζα ότι είναι κρύα τα πόδια γιατί δεν μπορώ να περπατήσω κανονικά.
Επίσης, η ΣΚΠ έχει ταυτιστεί με πολύ κακό κυκλοφορικό. Αυτό δημιουργεί κρύα άκρα διότι υπάρχει κακή κυκλοφορία αίματος σε αυτά. Π.χ. μια από της πρώτες βελτιώσεις μετά από επέμβαση ΧΕΝΦΑ είναι η αίσθηση ζεστών άκρων.

Για αισθήματα κρυάδας ή ζέστης και σε άλλα σημεία του σώματος φταίει και ταλαιπωρημένη μυελίνη π.χ. από ενεργή φλεγμονή σε θερμορυθμιστικό σημείο του εγκεφάλου.
Είδα τέτοιου είδους συμπτώματα (περίεργη ζέστη στην πλάτη & μέση) να κρατάνε 1-2 βδρομάδες και με υπομονή μετά να φεύγουν.
 #113532  από kely
 Κυρ Οκτ 25, 2015 7:50 pm
Εχετε δίκιο δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ότι τα κρύα άκρα οφείλονται στην ασθένεια.
Διάβασα αυτό που έγραψε το fantasma και εξεπλάγην γιατί κατάλαβα ότι όντως έτσι είναι.
Αφού όλα απο τον εγκέφαλο ξεκινούν.