• ΚΡΥΩΝΩ!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #46772  από elpida
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:28 pm
Ξέρετε αν η ΣΚΠ έχει σχέση με το ότι κρυώνω σχετικά εύκολα? Κάπου διάβασα για μειωμένη αντοχή στο κρύο.
 #46777  από Biskoto10
 Παρ Ιαν 21, 2011 12:21 am
Και γω κρυωνω ευκολα.
 #46779  από yiannis62
 Παρ Ιαν 21, 2011 1:55 am
ne etsi ine pedia.ochi logo tis asthenia omos.ine to oti den kinisthe arketa.to idio simbeni k.me ti christinamou.san gatoula, tin perisoteri ora tin pernai konta sto tzaki.tora an afto ine kalo...ti na po?
 #46787  από paraskevi
 Παρ Ιαν 21, 2011 12:48 pm
γεια σου ελπιδα!

εγώ είναι η αλήθεια έχω φουντώματα, λες και έχω κλιμακτήριο!!!! Μόνο φέτος ήρθα λίγο στα φυσιολογικά μου, να κρυώνω και να ζεσταίνομαι όταν πρέπει. Δεν ξέρω τι φταίει!!

:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #46794  από FANTOMAS
 Παρ Ιαν 21, 2011 3:11 pm
Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ οτι τα κρύα άκρα οφείλονται σε κακή κυκλοφορία του αίματος οπότε θα αναγκαστώ (πάλι) να μιλήσω για ΧΕΝΦΑ......

Σου επισυνάπτω τι έγραψα τότε :

'' Μετά την αγγειογραφία (όχι επέμβαση):

Αισθητά πιο ζεστά κάτω άκρα απο την πρώτη κιόλας ημέρα , αξιοσημείωτη βελτίωση στη λειτουργία της κυστης μου.''

viewtopic.php?f=29&t=1091
 #46805  από NikoleScully
 Παρ Ιαν 21, 2011 11:12 pm
Και εγω παιδια σαν την paraskevi....αλλα μια ζωη τα χερια μου και τα ποδια παγος τον χειμωνα!!!!!!!!και απο πανω απο την σομπα να ειμαι ειναι παγος!!Δεν νομιζω απο την ασθενεια γιατι το εχω απο οσο με θυμαμαι!!!!!
 #46809  από tigruan
 Σάβ Ιαν 22, 2011 3:18 am
ουπς! Τώρα γράφτηκα και αλλού ήθελα να πάω...
 #46827  από passenger
 Σάβ Ιαν 22, 2011 8:50 pm
Εγώ πάλι από τότε που άρχισα τις αγωγές με AVONEX COPAXON δεν αρρωσταίνω με τίποτα. Τα τελευταία 8 χρόνια, άντε να έχω αρρωστήσει 2-3 φόρες τις οποίες τις πέρασα στο πόδι. Όμως είχα πάθει πριν 3 χρόνια μια προστατίτιδα, για την οποία πιστεύω ότι ευθύνονται αυτά τα φάρμακα, η η ασθενεια!! Επίσης εκτός του ότι δεν κρυώνω με τίποτα ( μιλάμε ότι πηγαίνω Ιανουάριο μήνα με –1 ψάρεμα με τη βάρκα) δεν αρπάζω ούτε ιώσεις, και τα τελευταία 8 χρόνια δεν μου έχει χαλάσει ούτε ένα δόντι. Ούτε σφραγίσματα ούτε τίποτα. Η οδοντίατρος μου έχει ξενερώσει κάθε 6 μήνες που πάω για έλεγχο.
:banana-stoner:
 #46828  από Genovefa®
 Σάβ Ιαν 22, 2011 9:04 pm
Κι εγω οσο επαιρνα τα φαρμακα δεν εβγαζα ερπη...Σαν τα εκοψα εχω ψιλοφουντωσει.Αλλα το προτιμω απο το να εχω σουρωτηρι κοιλια.

p.s.
Passenger να κανονισουμε κανενα τσαπαρι...
 #47050  από passenger
 Τετ Ιαν 26, 2011 11:14 pm
Genovefa® έγραψε:Κι εγω οσο επαιρνα τα φαρμακα δεν εβγαζα ερπη...Σαν τα εκοψα εχω ψιλοφουντωσει.Αλλα το προτιμω απο το να εχω σουρωτηρι κοιλια.

p.s.
Passenger να κανονισουμε κανενα τσαπαρι...

Οποτε θες φιλε μου. Αν και εγω ειμαι περισσοτερο της συρτης!!!!