• Μπλε καρτα σταΘμευσης ΑΜΕΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #109072  από tinajazz
 Τρί Φεβ 03, 2015 12:26 am
Η ιδια ειναι. Μπλε καρτα σταθμευσης σαν αυτη που ανεβασες απλα σε μας γραφει ςπιπλεον κ τον αριθμο του οχηματος κ εχει βαλει κ δυο φωτογραφιες μας
 #109085  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 03, 2015 4:23 pm
tinajazz έγραψε:Η ιδια ειναι. Μπλε καρτα σταθμευσης σαν αυτη που ανεβασες απλα σε μας γραφει ςπιπλεον κ τον αριθμο του οχηματος κ εχει βαλει κ δυο φωτογραφιες μας
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Μπραβοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!
 #109092  από Κώστας
 Τρί Φεβ 03, 2015 10:51 pm
Δεν είναι τόσο απλό. Η Τίνα με απίστευτη ταλαιπωρία κατάφερε να πάρει την κάρτα. Αύριο όμως θα ταλαιπωρηθεί κάποιος άλλος. Και τι θα γίνει αν χαλάσει το αυτοκίνητό της και πρέπει να πάει κάπου με το παιδί. Δεν θα μπορεί να παρκάρει σε θέση ΑμεΑ επειδή οδηγεί άλλο όχημα; Κι΄ αν βρει θέση 10 τετράγωνα μακρυά από εκεί που θέλει. Πως θα εξυπηρετηθεί;! Η κάρτα σκοπό έχει να διευκολύνει ένα άτομο ΑμεΑ, όχι να το ταλαιπωρεί.
Συμπέρασμα: ετοιμάζουμε μια επιστολή και την στέλνουμε στον Κουρουπλή και βλέπουμε τι θα γίνει. Άλλωστε δεν ζητάμε και τίποτα παράλογο. Απλά να ισχύει η κάρτα για οποιοδήποτε όχημα επιβαίνει το άτομο ΑμεΑ κάτοχός της. Άλλωστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει τέτοιου είδους περιορισμός γι΄ αυτό στην κάρτα δεν προβλέπεται θέση αναγραφής του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος. Εφ΄ όσων ισχύει αυτό που έκαναν στην Τίνα, τότε για ποια εξυπηρέτηση ΑμεΑ μιλάμε;!!!!!!
 #109114  από tinajazz
 Τετ Φεβ 04, 2015 3:40 pm
εχεις απολυτο δικιο κωστα...
οντως αν χαλασει το αμαξι μου δηλαδη, και μετακινηθει το παιδι εκτος Αθηνων με ενα οχημα αλλο, γιατι να πληρωσει διοδια πχ?
ναι συμφωνω με την επιστολη λοιπον!
Μιλησα με μια μαμα στην θεσσαλονικη και μου ειπε οτι εκεινη την χρησιμοποιει και με αλλο οχημα, γιατι το δικο της χαλασε
βεβαια δεν ετυχε να την σταματησουν και να της κανουν καποιον ελεγχο αλλα το κανει
τι να πω , δεν ξερω τι επιπτωσεις θα εχει ολο αυτο αν την σταματαγαν, αλλα κανονικα ειναι λαθος οπως το εχουν γιατι ενα ατομο αμεα, μπορει να εξυπηρετειτε και με αλλα οχηματα...
 #112637  από Thor
 Παρ Αύγ 14, 2015 12:26 pm
Μπορει καποιος να μου πει πως θα βγαλω μπλε καρτα σταθμευσης/διοδιων
γιατι στο 1889 μου ειπαν οτι θελει αναπηρικο οχημα
 #112957  από Κώστας
 Δευ Σεπ 14, 2015 5:21 pm
Thor, δες την πρώτη ανάρτηση της Τίνας σ΄ αυτή τη θεματική. Ο νόμος έχει αλλάξει και δικαιούνται μπλε κάρτα και τα μη αναπηρικά αυτοκίνητα.
 #112967  από Thor
 Τρί Σεπ 15, 2015 9:54 am
Ειμαι γνωστης της αλλαγης του νομου
απλα το αυτοκινητο ειναι στο ονομα του πατερα μου
και οδηγος ειναι ο αδερφος μου. Εγω δηλ. ο δικαιουχος ειμαι ενηλικος
προστατευομενο μελος.
Την tinajazz δεν εχω μαιηλ να τη ρωτησω δυστυχως.
tinajazz έγραψε:καλησπερα!!! πηρΑ την καρτα... το πως?
λεπτομερειες στο inbox... :smile-giggle:
Ειναι λιγο μπλεγμενη η κατασταση
Το θεμα ειναι να την εβγαζα με οδηγο τον αδερφο χωρις να χρηζει να τον κανω δικαστικο αντικλητο που ειναι επιπλεον διαδικασια εστω για το συγκεκριμενο οχημα κατι που δεν καταλαβαινω κανονικα επρεπε να ισχυει σε ολα τα οχηματα.
 #112969  από Κώστας
 Τρί Σεπ 15, 2015 10:39 am
Σ΄αυτό μόνο ο Γεωργιόπουλος μπορεί να σε βοηθήσει καθ΄ ότι ο νόμος λέει πως το όχημα πρέπει να είναι στο όνομα του ενδιαφερόμενου.

Δημήτριος Γεωργιόπουλος,
τηλ./fax: 2103221596, 6945788928.
 #113318  από tinajazz
 Σάβ Οκτ 10, 2015 8:42 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ειχα παρα πολυ καιρο να μπω στην σελιδα...
το mail μου ειναι tinatinajazz@gmail.com στειλε μου οποτε θες να σου πω!!!