• δικαιολογητικά για εκπαιδευτικό

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #111010  από smaroula
 Παρ Μάιος 15, 2015 10:00 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Παρε ΤΩΡΑ ενα χαρτι δημοσιου νοσοκομειου να σου βρισκεται ! Μεχρι να περασεις ΚΕΠΑ . Για να μπορεσεις να κανεις εγκαιρως την αιτηση για διορισμο . :smile-kiss:
Άννα καλημέρα,

επικοινώνησα με το Νοσοκομείο και μου είπαν ότι ο γιατρός μου (Κούτλας) θα επιστρέψει στην εργασία του 1 Ιουλίου και τότε μπορεί να με δει ώστε να πάρω αυτό το χαρτί... επίσης, πριν την 1η Ιουλίου δεν μπορεί να με δει ούτε η άλλη η νευρολόγος που ασχολείται με σκπ. Δεν ξέρω τι να κάνω... Για να πάρω το χαρτί του νοσοκομείου φαντάζομαι ότι πρώτα πρέπει να με δει ο γιατρός που με παρακολουθεί... έτσι δεν είναι;
Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω τις αιτήσεις... δυστυχώς...
 #111550  από filly33
 Τρί Ιουν 09, 2015 4:08 pm
Καλησπέρα ΣΜάρω , είμαι νεα στην παρέα εύχομαι καλή δύναμη και υγεία σε όλους, ο Θεός μαζί μας...Έχω ψάξει πολύ το θέμα της πρόσληψής μου ως αναπληρώτρια και πάσχουσα. Το υπουργείο , αν θέλεις έχω τηλ., απάντησε ότι προτασσόμάστε των αναπληρωτων ήδη υπαρχόντων. Δεν απαιτείται 67% αναπηρία, μόνο στην περίπτωση που κάνεις αίτηση σε ειδικά σχολεία. ..Αν δεν εχεις περάσει από επιτροπή λόγω του ότι δεν έχει συγκληθει στην περιοχή σου , καταθέτειςβεβαίωση γιατρού νοσοκομείου και εντός 6μή νου απαιτείται να καταθέσεις την απόφασή της. Ας υπάρχει αισιοδοξία ...όλα θα πάνε καλά...
 #111610  από smaroula
 Τετ Ιουν 10, 2015 11:16 pm
filly33 σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Έχω ήδη καταθέσει αίτηση και τα απαραίτητα για επιτροπή ΚΕΠΑ και όπως μου είπαν σε ένα-ενάμιση μήνα θα περάσω επιτροπή, οπότε ελπίζω ότι θα προλάβω και τις αιτήσεις για αναπληρωτές.
Επίσης, έχω ζητήσει από το νοσοκομείο σχετική γνωμάτευση και ήδη και αυτό διεκπεραιώνεται. Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη για την ασθένεια. Αν και τελευταία έχω "καψίματα" στο πόδι ψηλά και η γιατρός μου είπε ότι είναι από τη σκπ...
Σ' ευχαριστώ και πάλι και να είσαι καλά!
 #112211  από smaroula
 Δευ Ιούλ 13, 2015 6:16 pm
καλησπέρα σε όλες-όλους σας, μετά από καιρό.
Ήθελα να σας ενημερώσω ότι μόλις σήμερα πήρα τη γνωμάτευση από τα ΚΕΠΑ (35% αναπηρία). Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες που μου δώσατε.
Εύχομαι καλή δύναμη και υγεία!
 #112308  από Ευτυχία
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 4:39 pm
Παιδιά, δε ξέρω αν έχετε ανοίξει νέο θέμα για το συγκεκριμένο που προέκυψε σήμερα ...το ποστάρω εδώ λοιπον κ ευελπιστώ κάποιος να μου εξηγήσει...γιατι θα τρελαθώ με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει
http://www.alfavita.gr/arthron/η-ρύθμισ ... -2015-2016

Ειναι δυνατόν;;;;;; Δηλαδή εγώ ως αναπληρώτρια που δούλευα τόσα χρονια γαμω τα σπίτια τους γαμω...δε θα ξανά δουλέψω;;;;;;που ειναι το κοινωνικό κράτος δικαίου;;;;;
 #112309  από Ευτυχία
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 4:49 pm
Κανείς δε ξέρει;;κανεις δε μπορεί να μου εξηγήσει;; @maestro??
 #112315  από maestro
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 7:29 pm
Ευτυχία έγραψε:Κανείς δε ξέρει;;κανεις δε μπορεί να μου εξηγήσει;; @maestro??
Γεια σου Ευτυχία...
Ηρέμησε και μη στεναχωριέσαι..

Δεν το είχα δει μέχρι τώρα αυτό που πόσταρες ( http://tinyurl.com/qb65re8 )
Το διάβασα λίγο...
Είδα σε κάποιο σημείο που γράφει:
.... στη νέα εγκύκλιο που ετοιμάζεται για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών, δεν υπάρχει πρόβλεψη για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών με αναπηρία σε ποσοστό 5%....
Δεν καταλαβαίνω σε τί αναφέρεται το παραπάνω..!
Έτσι κι αλλιώς στις εγκυκλίους για την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών (μέχρι τελευταία),
δεν αναφερόταν πουθενά για εκπαιδευτικούς με αναπηρία, παρά μόνο για συγγενείς ατόμων με αναπηρία, νομίζω.
Εντούτοις, αναφέρονταν, στην
Ενότητα 2 Εκπαιδευτικοί ειδικών κατηγοριών

ότι στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών προτάσσονται κατά σειρά
α) οι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας = γονείς δύο (2) αναπηρων τέκνων, με ποσοστό αναπηρίας 67% (άρθρου 52 του ν.4115/2013),
β) οι πάσχοντες από ομόζυγη μεσογειακη αναιμία ή δρεπανο-μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και
γ) οι πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αυτό το τελευταίο να μην αλλάξει!!!

ΥΓ
Τα τελευταία τα έχω αναφέρει και στην σελίδα 2 του θέματος:
viewtopic.php?f=10&t=5240&start=10
 #112327  από Ευτυχία
 Δευ Ιούλ 20, 2015 9:03 pm
@maestro κ γω δεν ειχα καταλάβει γι αυτο και πανικοβλήθηκα...σήμερα πήρα τηλ στο υπουργείο κ μου είπαν οτι ειναι "νομικό" το θέμα και δε μπορεί να αλλάξει ετσι απλα...επίσης ρώτησα τον αιρετό Καψαλακη κ μου είπε οτι ακόμα και αν τελικα το αλλάξουν θα εφαρμόσουν σχετική διάταξη ετσι ώστε να δουλέψουμε...τι να πω ;;...... Θα δείξει μέχρι την Παρασκευή που θα βγει η εγκύκλιος...πάντως οπως και αν εχει δε τους εχω καμία εμπιστοσύνη....ετοιμάζονται να μας ρίξουν τα καθίκια στον Καιαδα....