Michaelz ακριβως αυτο που ειπες,οτι σ'ενοχλουν οσοι "ενδιαφερονται" και μπλεκονται,ειναι κατι που κι εγω δε το μπορω καθολου,θα σου πω πως το αντιμετωπιζω.
Εκτος απο τη γυναικα μου,που μου στεκεται σα βραχος,το γιατρο μου και 2-3 ακομη ατομα,δε το εχω πει πουθενα αλλου.
Ακριβως επειδη δε θελω να ακουω συμβουλες και να εχω "χτυπηματα" συμπονοιας στον ωμο.
Και δεν αντιδρω ετσι μονο μετα την διαγνωση.Παντα τη προσωπικη μου ζωη,τη μοιραζομε μονο
με οσους μπορουν να με καταλαβουν.
Ειχα γνωρισει πριν λιγα χρονια,σ'ενα γκρουπ με ατομα που πασχουν απο ΣΚΠ,ενα ατομο,το οποιο
το ελεγε ανοιχτα και σε ολους τι εχει.Σα κοσμικο γεγονος ενα πραγμα.Τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση δλδ. απο μενα.Δε ξερω ποιος εχει δικιο.Μαλλον ο καθενας πολεμαει τη <φιλη> μας
διαφορετικα.Οπως ακριβως πολεμαει αυτη εμας.
Αρα δε χωρανε ουτε συμβουλες,ουτε υπαρχει ενας μπουσουλας.
Ψαχνουμε να βρουμε δυναμη,οπως μπορει ο καθενας.
Ακομη και τα φαρμακα αντιδρουν διαφορετικα στο καθε ανθρωπο.
Εδω απλως "τα λεμε ολα",οπως πολυ σωστα το λεει και ο τιτλος του topic αυτου.
Υ.Γ. Σορρυ για τη πολυλογια και αν σας ζαλισα.Το ξαναγραψα εδω παλιοτερα,μ'αρεσει να μοιαζομε πραγματα εδω μεσα,γιατι νοιοθω οτι με καταλαβαινετε.
Εκτος απο τη γυναικα μου,που μου στεκεται σα βραχος,το γιατρο μου και 2-3 ακομη ατομα,δε το εχω πει πουθενα αλλου.
Ακριβως επειδη δε θελω να ακουω συμβουλες και να εχω "χτυπηματα" συμπονοιας στον ωμο.
Και δεν αντιδρω ετσι μονο μετα την διαγνωση.Παντα τη προσωπικη μου ζωη,τη μοιραζομε μονο
με οσους μπορουν να με καταλαβουν.
Ειχα γνωρισει πριν λιγα χρονια,σ'ενα γκρουπ με ατομα που πασχουν απο ΣΚΠ,ενα ατομο,το οποιο
το ελεγε ανοιχτα και σε ολους τι εχει.Σα κοσμικο γεγονος ενα πραγμα.Τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση δλδ. απο μενα.Δε ξερω ποιος εχει δικιο.Μαλλον ο καθενας πολεμαει τη <φιλη> μας
διαφορετικα.Οπως ακριβως πολεμαει αυτη εμας.
Αρα δε χωρανε ουτε συμβουλες,ουτε υπαρχει ενας μπουσουλας.
Ψαχνουμε να βρουμε δυναμη,οπως μπορει ο καθενας.
Ακομη και τα φαρμακα αντιδρουν διαφορετικα στο καθε ανθρωπο.
Εδω απλως "τα λεμε ολα",οπως πολυ σωστα το λεει και ο τιτλος του topic αυτου.
Υ.Γ. Σορρυ για τη πολυλογια και αν σας ζαλισα.Το ξαναγραψα εδω παλιοτερα,μ'αρεσει να μοιαζομε πραγματα εδω μεσα,γιατι νοιοθω οτι με καταλαβαινετε.