• ΑΙΣΘΗΣΗ ΖΕΣΤΟ - ΚΡΥΟ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #95948  από fillcinefil
 Σάβ Οκτ 26, 2013 2:24 am
Πρίν καμιά 30αριά χρόνια, όταν είχα παραπονεθεί στον γιατρό μου για κρύο-ζεστό, μου είχε κόψει την κουβέντα λέγοντάς μου ότι δεν υφίσταται τέτοιο σύμπτωμα.
Και τί μαγικό δεν με ενοχλούσε πλέον (σωστός ο γιατρός).
Γιατρός δεν είμαι. Αλλά να τολμήσω να προτείνω την ίδια συνταγή; (με εμένα λειτούργησε).
Τι ομάδα είπαμε είσαι ζακ; Το καλοκαίρι πως τα πέρασες; Κατάφερες να ξεφύγεις καθόλου; Από βιβλία διαβάζεις καθόλου;
 #96572  από marian77
 Τρί Νοέμ 12, 2013 10:33 am
καλημέρα στο....πάνελ.... :smile-tongueout: Λοίπόν αυτές τις μέρες με τη κ...λο υγρασία τα δάχτυλα του δεξιού χεριου μεσαίος-παραμεσος είναι χάλια......τα αποτυπώματα μουδιασμα...αισθάνομαι ότι εαν με πάνε μέσα κ μου πάρουν αποτυπώματα,δεν θα αποτυπωθούν...ξεκίνησε το Σαββάτο...έπεφταν πράγματα απο τα χέρια....ελπίζω να μην είναι υποτροπή αλλά η επίδραση της υγρασίας στις ήδη υπάρχουσες βλαβες......system error #####error error#####defaultttttttttttt
Τώρα το κρύο βοηθάει γενικά...εμένα με έχει ανακουφήσει ειδικά τα κρύα ντούζ το καλοκαίρι....αν αναλογιστούμε πώς παλιά όταν δεν υπήρχαν οι μαγνητικές, οι ασθενείς εξετάζονταν με τη διαδικασία του ζεστού μπάνιου,όπου οι νευρολόγοι παρατηρούσαν την επισείνωση των συμπτωμάτων.....υπομονή σε όλους μας.......που θα πάει θα γυρίσει....κτλ :smile-tongueout: :smile-whew: :smile-sun:
 #96577  από Κωνσταντίνα
 Τρί Νοέμ 12, 2013 12:40 pm
marian77 έγραψε:καλημέρα στο....πάνελ.... :smile-tongueout: Λοίπόν αυτές τις μέρες με τη κ...λο υγρασία τα δάχτυλα του δεξιού χεριου μεσαίος-παραμεσος είναι χάλια......τα αποτυπώματα μουδιασμα...αισθάνομαι ότι εαν με πάνε μέσα κ μου πάρουν αποτυπώματα,δεν θα αποτυπωθούν...ξεκίνησε το Σαββάτο...έπεφταν πράγματα απο τα χέρια....ελπίζω να μην είναι υποτροπή αλλά η επίδραση της υγρασίας στις ήδη υπάρχουσες βλαβες......system error #####error error#####defaultttttttttttt
Τώρα το κρύο βοηθάει γενικά...εμένα με έχει ανακουφήσει ειδικά τα κρύα ντούζ το καλοκαίρι....αν αναλογιστούμε πώς παλιά όταν δεν υπήρχαν οι μαγνητικές, οι ασθενείς εξετάζονταν με τη διαδικασία του ζεστού μπάνιου,όπου οι νευρολόγοι παρατηρούσαν την επισείνωση των συμπτωμάτων.....υπομονή σε όλους μας.......που θα πάει θα γυρίσει....κτλ :smile-tongueout: :smile-whew: :smile-sun:
Καλημέρα στην παρέα,
marian77 αν στο παρελθόν είχες παρόμοια ενόχληση-υποτροπή, σημαίνει ότι υπόλειμμα της τότε ώσης σε επισκέπτεται τώρα που ευνοούν οι συνθήκες, όπως λες.
Αν είναι κάτι καινούργιο και επιμένει, απευθύνσου στον γιατρό σου :smile-nod:
Περάστικά να είναι και σύντομα :romance-caress: :greetings-wavingyellow:
 #96578  από marian77
 Τρί Νοέμ 12, 2013 1:38 pm
Ευχαριστώ Κωνσταντίνα....εαν δεν περάσει κ αύριο τότε...το ξέρω το δρόμο.....γενικά είχα πάντα πρόβλημα με χέρια,δάκτυλα κτλ πάντα δεξιά πλευρά.....είδωμεν... :smile-hi: :smile-kiss:
 #111613  από Zack
 Πέμ Ιουν 11, 2015 3:44 am
Τελικά απλώς να ενημερώσω στην δική μου τουλάχιστον περίπτωση πέρασε τελείως απο μόνο του χωρίς καμία απολύτως θεραπεία ύστερα απο 2 εβδομάδες περίπου και χωρίς να αφήσει κατάλοιπα πίσω του..
Θυμάμαι όμως ακόμη τον πόνο που αισθανόμουν ακόμη και με τα σταγονίδια body spray όταν έβαζα η το νερό απο το ντους οταν ερχόταν σε επαφή με το σώμα μου!
Θετική σκεψη και καλή ψυχολογία πάντα βοηθάει!