• ΑΙΣΘΗΣΗ ΖΕΣΤΟ - ΚΡΥΟ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #74239  από Zack
 Δευ Ιουν 25, 2012 3:03 pm
Καλησπέρα σε όλους,

Πρόσφατα είχα νέο "επεισόδιο" και πάλι! Αλλοίωση της αίσθησης κρύου και ζεστού συνοδευόμενος και άπο πόνους στους μυς! Μπαίνω στο ντους το νερο ουσιαστικά με πονάει οταν έρχεται σε επαφή με το σώμα μου σαν υπεραισθησία και βάζω το νερό στο παγωμένο και νιώθω να καίγομαι!!Υπαισθησία νομίζω λέγεται. Γνωρίζει κανεις ρε παιδιά τίποτα για αυτά???! Έχει τύχει σε κανέναν?
 #74268  από petros
 Τρί Ιουν 26, 2012 9:41 am
Καλημερα φιλε. Αυτο ηταν το πρωτο συμπτωμα της γυναικας μου πριν χρονια. Οπως ακριβως το περιγραφεις. Δυσθαισια λεγεται ή υπερθησια η όπως θες. Στην περιπτωσή μας περασε μετά από κανα μήνα (σχετικο για τον καθένα) και δεν άφησε το πραμικρό. Πέρασε εντελώς δηλ.

Καλημέρες.
 #74270  από βικυ
 Τρί Ιουν 26, 2012 9:48 am
Καλημερα!
Zack ετσι ακριβως ημουν πριν την διαγνωση και εψαξα να βρω τι μου συμβαινει.
Θυμαμαι πως μπηκα στην θαλασσα και η πιεση του νερου στην δεξια πλευρα του σωματος μου ηταν τοσο εντονη που βγηκα εξω.
Περασε απο μονο του,2 μηνες μετα νομιζω....αν θυμαμαι καλα.
 #74274  από Gorge
 Τρί Ιουν 26, 2012 10:02 am
καλημερα ετσι ξεκυνισα και εγω πριν 7 χρονια μου περασε με ενδοφλεβια κορντιζονη 4 μερες αλλα τωρα και 2 χρονια εχω παλι το καψιμο στο αριστερο ποδι οχι εντονο αλλα ο γιατρος αδιαφορει ψαξτο εσυ εισως βρεθεις τιχερος σου το ευχομε
 #74277  από Zack
 Τρί Ιουν 26, 2012 10:28 am
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Petro και Βικυ το περιστατικό σας πέρασε χωρίς κάποιου είδους θεραπεία? Βίκυ όπως ακριβώς το περιέγραψες είναι και εμένα στη δεξιά πλευρά του σωματός μου απο το πόδι μέχρι τη μέση μου και είναι απίστευτα ενοχλητικό. George εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
 #74280  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 26, 2012 11:16 am
Καλημερα !!! Λιγους μηνες, μετα τις πρωτες ωσεις, κι αφου αυτες ειχαν ξεπεραστει, παρουσιασα , μειωμενη αισθηση κρυου-ζεστου ! Στο πισω μερος των μηρων !!!! Μου εδωσαν χαπια κορτιζονης και σε λιγο καιρο, περασε !!!! Επισης, εδω και ενα χρονο, περιπου, εχω καψιματα,τσιμπιματα, υπερευαισθησια, σε καθε τι, και πονο, σε μηρους, δεξια κυριως, γαμπες ,πατουσες !!!! Μερικες φορες, ολα αυτα , ειναι ανυποφορα !!!! Δεν μπορω να αντεξω, ουτε ενα λεπτο ρουχο , πανω μου !!!!! Δεν κυκλοφορω...τσιτσιδη, βεβαια, φοραω ελαφρα, φαρδια ρουχα, αλλα κι αυτα με ενοχλουν ! Δεν εχω παρει φαρμακο ! Πριν μηνες, που με ''ειδε'' νευρολογος, μου ειπε οτι ειναι απο την παθηση.....κατι μας ειπε, τωρα.....και να μην επιβαρυνω τον οργανισμο μου με παυσιπονα, γιατι δεν φερνουν αποτελεσμα !!!! Ακομα, μου ειπε οτι, δινουν αντιεπιληπτικα για τετοιες καταστασεις ! Εγω, ομως, δεν τα θελω, αφου , στο παρελθον, με ειχαν πειραξει !!!! Ολα τα αντιεπιληπτικουλια !!!!!!!!!!!!!! Συζητησε με το γιατρο σου !!!! Ευχομαι, γρηγορα, περαστικα !!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #74285  από βικυ
 Τρί Ιουν 26, 2012 2:04 pm
Δεν πηρα κανενα φαρμακο.
Ειχα αυτη την αισθηση σε ολο το σωμα,ακομη και στο προσωπο.....καταλαβαινεις τι γινοταν οταν βουρτσιζα τα δοντια μου......
 #74390  από mplearkouda
 Πέμ Ιουν 28, 2012 12:10 pm
Το είχα κι εγω αυτό πακέτο με άλλα διάφορα σε μια βαρβάτη ώση. Πέρασε αλλά όχι 100% μετά από κορτιζόνη. Είχα χάσει εντελώς την αίσθηση θερμοκρασίας στη δεξιά πλευρά του σώματος. Τώρα απλά είναι μειωμένη η αισθητικότητα και η αίσθηση θερμοκρασίας σε κείνη την πλευρά.
 #74411  από petros
 Πέμ Ιουν 28, 2012 3:07 pm
Zack έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Petro και Βικυ το περιστατικό σας πέρασε χωρίς κάποιου είδους θεραπεία? Βίκυ όπως ακριβώς το περιέγραψες είναι και εμένα στη δεξιά πλευρά του σωματός μου απο το πόδι μέχρι τη μέση μου και είναι απίστευτα ενοχλητικό. George εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
Πηραμε το κλασσικο σχημα κορτιζονης και μετα τα χαπια που το συνοδευουν. Μαλιστα ηταν και στο ιδιο ακριβως σημειο με σενα. Ξεκιναγε απο το ποδι και εφτανε μεχρι την μεση. Την ακουμπουσες και ενοιωθε οτι καιγοταν. Οπως σου ειπε εφυγε εντελως το συμπτωμα μετα απο κανα δυο μηνες και δεν αφησε το παραμικρο πισω. Αυτο θα γινοταν πιστευω και χωρις κορτιζονη αλλα ισως αργουσε λιγο περισσοτερο.
 #95845  από nanablue
 Τετ Οκτ 23, 2013 2:46 pm
ζακ, παιδιά καλησπέρα, αυτά που περιγράφετε τα βιώνω αυτή τη στιγμή αλλά σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά. ο γιατρός λέει είναι κατάλοιπα. είχα ώση πρίν 4 μήνες στο πόδι και τώρα αυτό. επίσης την προηγούμενη φορά που το έπαθα μου είπαν ότι ήταν κατάλοιπα από άλλη ώση του ποδιού. Μου πέρασε μετά από υπομονή και βιταμίνες. Θυμάμαι οτι δεν μπορούσα να βραχεί το πόδι μου. Αυτή τη στιγμή πάει από το πόδι κάτω πάνω, στην πλάτη, στο μάτι και πάει...

:sad-roulette: