Δεν προχωρω σε κατηγοριες και οντως δεν τα ξερω καλα τα πραγματα. το οτι συνεβησαν ολα οσα λεσ δεν πρεπει να αποτρεπει κανεναν απο το να εγκαταλειπει την προσπαθεια. εσεις μου λετε οτι μια ομαδα ανθρωπων που δεν εκφραζουν και δεν υποστηριζουν τους ασθενεις με σκπ τους εκπροσωπουν. Αυτο ειναι ακομα χειροτερο. εγω προσωπικα δεν το ανεχομαι, αν εσεις εγκαταλειψατε καθε προσπαθεια γιατι απογοητευτηκατε δεν ειναι κατηγορια αλλα αληθεια. γιαυτο μην προσβαλεστε απλα παραδεχτειτε το.Το ΔΣ του συλογου με εκλογες δεν βγαινει?
Greg έγραψε:Δεν προχωρω σε κατηγοριες και οντως δεν τα ξερω καλα τα πραγματα. το οτι συνεβησαν ολα οσα λεσ δεν πρεπει να αποτρεπει κανεναν απο το να εγκαταλειπει την προσπαθεια. εσεις μου λετε οτι μια ομαδα ανθρωπων που δεν εκφραζουν και δεν υποστηριζουν τους ασθενεις με σκπ τους εκπροσωπουν. Αυτο ειναι ακομα χειροτερο. εγω προσωπικα δεν το ανεχομαι, αν εσεις εγκαταλειψατε καθε προσπαθεια γιατι απογοητευτηκατε δεν ειναι κατηγορια αλλα αληθεια. γιαυτο μην προσβαλεστε απλα παραδεχτειτε το.Το ΔΣ του συλογου με εκλογες δεν βγαινει?Στο www. eskamea.gr , μπορεις να διαβασεις σχετικα με τη δραση της ΣΕΑΑΝ , για ολους τους χρονιως πασχοντες . Οσο για τη δραση της Ομαδας Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ , υπαρχει το σχετικο προφιλ στο face book . Το ΔΣ του Συλλογου , φυσικα βγαινει με εκλογες . Ομως....με το πλειοψηφικο εκλογικο συστημα του ενιαιου ψηφοδελτιου , το οποιο προβλεπεται απο το καταστατικο , ειναι σχεδον αδυνατο να εκλεγει εστω ενας μικρος αριθμος συνασθενων , περα απο τους ...''αδρανεις ''. Βεβαια , το παλευουμε οσο μπορουμε . Συγγνωμη , που σου θυμωσα λιγακι . Προσπαθησε να ενημερωνεσαι για ΟΛΑ οσα μας αφορουν και να ...μιλας σε πρωτο προσωπο