• Επίκαιρη Ερώτηση για τους πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #110584  από Greg
 Πέμ Απρ 23, 2015 3:09 pm
Δεν προχωρω σε κατηγοριες και οντως δεν τα ξερω καλα τα πραγματα. το οτι συνεβησαν ολα οσα λεσ δεν πρεπει να αποτρεπει κανεναν απο το να εγκαταλειπει την προσπαθεια. εσεις μου λετε οτι μια ομαδα ανθρωπων που δεν εκφραζουν και δεν υποστηριζουν τους ασθενεις με σκπ τους εκπροσωπουν. Αυτο ειναι ακομα χειροτερο. εγω προσωπικα δεν το ανεχομαι, αν εσεις εγκαταλειψατε καθε προσπαθεια γιατι απογοητευτηκατε δεν ειναι κατηγορια αλλα αληθεια. γιαυτο μην προσβαλεστε απλα παραδεχτειτε το.Το ΔΣ του συλογου με εκλογες δεν βγαινει?
 #110586  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Απρ 23, 2015 4:22 pm
Greg έγραψε:Δεν προχωρω σε κατηγοριες και οντως δεν τα ξερω καλα τα πραγματα. το οτι συνεβησαν ολα οσα λεσ δεν πρεπει να αποτρεπει κανεναν απο το να εγκαταλειπει την προσπαθεια. εσεις μου λετε οτι μια ομαδα ανθρωπων που δεν εκφραζουν και δεν υποστηριζουν τους ασθενεις με σκπ τους εκπροσωπουν. Αυτο ειναι ακομα χειροτερο. εγω προσωπικα δεν το ανεχομαι, αν εσεις εγκαταλειψατε καθε προσπαθεια γιατι απογοητευτηκατε δεν ειναι κατηγορια αλλα αληθεια. γιαυτο μην προσβαλεστε απλα παραδεχτειτε το.Το ΔΣ του συλογου με εκλογες δεν βγαινει?
Στο www. eskamea.gr , μπορεις να διαβασεις σχετικα με τη δραση της ΣΕΑΑΝ , για ολους τους χρονιως πασχοντες . Οσο για τη δραση της Ομαδας Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ , υπαρχει το σχετικο προφιλ στο face book . Το ΔΣ του Συλλογου , φυσικα βγαινει με εκλογες . Ομως....με το πλειοψηφικο εκλογικο συστημα του ενιαιου ψηφοδελτιου , το οποιο προβλεπεται απο το καταστατικο , ειναι σχεδον αδυνατο να εκλεγει εστω ενας μικρος αριθμος συνασθενων , περα απο τους ...''αδρανεις ''. Βεβαια , το παλευουμε οσο μπορουμε . Συγγνωμη , που σου θυμωσα λιγακι . Προσπαθησε να ενημερωνεσαι για ΟΛΑ οσα μας αφορουν και να ...μιλας σε πρωτο προσωπο :smile-hi:
 #110587  από Greg
 Πέμ Απρ 23, 2015 5:17 pm
Μην ανησυχείς δεν παρεξηγώ κανεναν γιατι δεν ειναι ο σκοπος μου να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, ευχαριστω για τις πληροφοριες αν και την δραση της Ομαδας Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ δεν θα την μαθω ποτε μαλλον γιατι δεν εχω fb. οσον αφορα τη δραση της ΣΕΑΑΝ ειναι παρήγορο οτι προσπαθουν για τους ανθρωπους με αναπηριες. Απλα μου φαινεται αδιανοητο οτι δεν ενδιαφερεται ο ιδιος ο συλλογος
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι επιτηδες ειναι βαλμενοι αυτοι οι ανθρωποι εκει απλα για να μην κανουν τιποτα. Σε συγκριση με αλλουσ συλογους και προεδρους μαλλον θα πρεπει να κανουμε κατι γρηγορα. Συνεχιζω παντως να πιστευω οτι τα πραγματα μπορουν να αλλαξουν απο εμας,Οσον αφορα το ΔΣ εφοσον το παλευεται πειτε μου να παλεψουμε μαζι.Απλα χρειαζεται και διαθεση, καταλαβαινω οτι πολοι εχουν προβληματα τα οποια δεν τους αφηνουν χρονο και διαθεση, αλλα υπαρχουν και αλλοι με μικροτερα προβληματα που θα πρεπει να προσπαθησουν/με λιγο παραπανω.
 #110591  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Απρ 23, 2015 9:03 pm
Greg έγραψε:Μην ανησυχείς δεν παρεξηγώ κανεναν γιατι δεν ειναι ο σκοπος μου να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, ευχαριστω για τις πληροφοριες αν και την δραση της Ομαδας Αλληλεγγυης ανθρωπων με σκπ δεν θα την μαθω ποτε μαλλον γιατι δεν εχω fb. οσον αφορα τη δραση της ΣΕΑΑΝ ειναι παρήγορο οτι προσπαθουν για τους ανθρωπους με αναπηριες. Απλα μου φαινεται αδιανοητο οτι δεν ενδιαφερεται ο ιδιος ο συλλογος
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι επιτηδες ειναι βαλμενοι αυτοι οι ανθρωποι εκει απλα για να μην κανουν τιποτα. Σε συγκριση με αλλουσ συλογους και προεδρους μαλλον θα πρεπει να κανουμε κατι γρηγορα. Συνεχιζω παντως να πιστευω οτι τα πραγματα μπορουν να αλλαξουν απο εμας,Οσον αφορα το ΔΣ εφοσον το παλευεται πειτε μου να παλεψουμε μαζι.Απλα χρειαζεται και διαθεση, καταλαβαινω οτι πολοι εχουν προβληματα τα οποια δεν τους αφηνουν χρονο και διαθεση, αλλα υπαρχουν και αλλοι με μικροτερα προβληματα που θα πρεπει να προσπαθησουν/με λιγο παραπανω.
Φιλε μου , μην ξαφνιαζεσαι . Για ολα υπαρχει μια εξηγηση . Το ιδιο και για τη σταση του Συλλογου . Υπαρχει εξηγηση τραγικη αλλά απλη : Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ΜΟΝΟ συνασθενεις μας ! ΔΕΝ ειναι συμπασχοντες ! Μονο με τους συμπασχοντες, μπορουμε να αγωνιστουμε χερι-χερι . Μονο οι συμπασχοντες καταλαβαινουν τον πονο μας ...αφου ειναι ιδιος με το δικο μας πονο ....Μονο οι συμπασχοντες ''τρεχουν'' οπου μπορουν οσο και οταν τους επιτρεπει η κατασταση τους . Ολοι εμεις , εχουμε ''καλες'' και κακες'' μερες . Ας προσπαθησουμε να αξιοποιησουμε τις ''καλες'' μερες , για να δουμε μια ασπρη μερα .....Εχω ξαναπει ...Θελω να ερθει η μερα που η ΜΟΝΗ σοβαρη εννοια μας , θα ειναι η παθηση μας .....Οχι η επιβιωση ...... . Οσο για τις σχετικες δραστηριοτητες , συνηθιζω να ενημερωνω το φορουμ . Οποιος θελει και μπορει ερχεται ! :smile-sun:
 #111014  από LL--MM
 Παρ Μάιος 15, 2015 11:22 am
How Ann Romney Tackled Her Multiple Sclerosis
http://www.healthline.com/health/multip ... tySupport8

ΕικόναΑσφαλώς: Bλέπετε πόσο τυχεροί είμαστε; Θαυμάστε τη ...συνασθενή και τα πράσιν'άλλογά της...

Γιατί χαμογελάω; Επειδή εσείς παίρνετε σε φοροελαφρύνσεις 1.000 $ το χρόνο για τα ΠΑΙΔΙΑ σας,
Εγώ παίρνω 77.000 $ το χρόνο ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ