• Επίκαιρη Ερώτηση για τους πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #110500  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Κυρ Απρ 19, 2015 1:47 am
ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ Η ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ....ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΑ ΔΩ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.....

http://www.902.gr/eidisi/voyli/38129/kk ... M.facebook
 #110503  από billios
 Κυρ Απρ 19, 2015 10:52 am
Πραγματικα μπραβο για τον τυπο που εστω μπηκε στην διαδικασια να κανει την ερωτηση,αν και ειμαι μακρια ιδεολογικα και παλι τον συγχαιρω.
Μενει να δουμε τι θα κανει και.... η κυβερνηση.
 #110505  από Στάθης
 Κυρ Απρ 19, 2015 12:09 pm
Ευχαριστούμε Χρηστάρα για την ενημέρωση ! :emojis-9:

Η είδηση αφορά την περίοδο: 25/02/2014

και .... δυστυχώς δεν έγινε ποτέ τίποτα μέχρι σήμερα.
 #110515  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 20, 2015 7:31 pm
....εχω μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ........Γιατι, πριν ''χειροκροτησετε'' μια σωστη κινηση ενος κομμουνιστη βουλευτη ....δηλωνετε οτι ΔΕΝ εχετε καμια σχεση με το ΚΚΕ ;;;;;;;;;;; Τι φοβαστε ;;;;;;; Φοβαστε μηπως ...σας κανουν φακελο ;;;;;;;;;;;;;;; :smile-hi: ΥΓ.Περσι το Μαρτη , μετα απο αυτη την ερωτηση , ετυχε να συναντησω τον Σπυρο Χαλβατζη σε μια συγκεντρωση της Συντονιστικης Επιτροπης Αγωνα Αναπηρων (ΣΕΑΑΝ) , στο Υπουργειο Εργασιας . Σαν πασχουσα απο σκπ ...του ειπα ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ''...............................
 #110516  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Απρ 20, 2015 7:35 pm
Γιάννης έγραψε:Δείτε και το κοντράστ
https://left.gr/news/hrysaygitikes-athl ... -anapiroys
:smile-puke: :smile-puke: :smile-puke: Εμεις τα ξερουμε αυτα ....Οι ψηφοφοροι τους τα ξερουν ;;;;;;;;;; Δυστυχως , υπαρχουν ΚΑΙ αναπηροι που υποστηριζουν αυτους τους ακατανομαστους :smile-devil:
 #110519  από Greg
 Τρί Απρ 21, 2015 9:26 am
Εγω αυτο που βλεπω χωρισ να θελω να γινω εριστικος ειναι οτι αλλοι συλλογοι ασθενων κατι εχουν καταφερει. Αυτος της σκπ το μονο που εχει καταφερει ειναι να αναγκαζονται αναπηροι ανθρωποι να περνανε επιτροπη καθε χρονο. Αντι λοιπον να στελνουμε τραγουδακια και γνωμικα ο ενας στον αλλον νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανουμε κατι τουλαχιστον εμεις που ακομα μπορουμε. Δεν εχω κατι με τον συλλογο ασθενων ουτε καν τους ξερω, αλλα ειναι σιγουρο οτι δεν γινεται τιποτα.
 #110542  από billios
 Τρί Απρ 21, 2015 6:13 pm
Αννα μου εγω προσωπικα δεν φοβαμαι κανεναν,απλα νιωθω την αναγκη να μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και να αναγνωριζω το σωστο και την αληθεια ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ χωρις ιδεολογικα και κοματικα ταμπου,εγω αυτο το ονομαζω υγιη νοοτροπια και σκεψη.
Θα ρωτησω κι εγω ομως κατι και θα το παω ακριβως στο ζουμι,αν αυτη την ερωτηση την εκανε βουλευτης της χ.αυγης θα τον χειροκροτουσαμε παλι?

ΥΓ.
Το ξερω οτι στο τελος θα μου βγει το ονομα αλλα δεν με νοιαζει μια,εδω μου εχει βγει το ματι στο ονομα θα κολησω..