• εσωτερικό τρέμουλο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #110040  από Κώστας
 Τρί Μαρ 17, 2015 10:24 pm
nanablue έγραψε:ο κλόνος τι είναι;;;
Η ακούσια ρυθμική σύσπαση των μυών η οποία δεν σταματάει από μόνη της αν δεν αλλάξεις θέση (στο πόδι ή στο χέρι) στο σημείο που έχει εκδηλωθεί. Με απλά λόγια είναι σαν να έχεις καταπιεί ένα ελατήριο το οποίο αρχίζει να ταλαντώνεται ανεξέλεγκτα χωρίς να σταματάει από μόνο του παρά μονάχα μετά από αρκετή ώρα. Πολλές φορές συνοδεύει τη σπαστικότητα αλλά υπάρχει και χωρίς αυτήν (πχ σε μένα). Είναι ένας βασικότατος λόγος που δεν μπορεί κάποιος να σταθεί όρθιος και να ισορροπίσει.
 #110061  από billios
 Τετ Μαρ 18, 2015 2:50 pm
Ειμαι κι εγω ενας απο εσας,οταν με πιανει προσπαθω να ξαπλωσω και αν ηρεμησω,ειναι ενα απο τα πολλα δωρακια της κοφας.
 #110368  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Πέμ Απρ 02, 2015 2:56 am
Να φανταστώ ότι εννοείς μια δόνηση σαν το διαπασών ή ακομα καλύτερα σαν δόνηση απο κινητό αλλά σχεδόν σε ολο το σώμα η οποία έρχεται μετα απο κούραση ή περπάτημα... Αν λοιπόν εννοείς αυτο , ε ναι λοιπόν το εχω και αυτό ... το οποίο μετα απο 5-10 αντε 15 λεπτά φεύγει
 #110641  από nanablue
 Κυρ Απρ 26, 2015 10:22 pm
καλησπέρα παιδιά, μίλησα με το γιατρό και μου είπε αφού περνώ από στρες αυτό που μου συμβαίνει είναι εσσωτερικός φόβος ?? μαζί με αδυναμία που αντιμετωπίζεται με βιταμίνες. έτσι κι έγινε, ηρέμισα και πήρα και τισ βιταμίνες και μια χαρά!! :smile-muscle: