• εσωτερικό τρέμουλο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #110008  από nanablue
 Δευ Μαρ 16, 2015 8:21 pm
καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είσαστε όλοι καλά, ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει και σε σας μετά από έντονη κουραστική μέρα να αισθάνεστε ένα εσωτερικό τρέμουλο. δεν είναι κάτι που φαίνεται, κανείς δεν το καταλαβαίνει αλλά το νιώθω κάποτε.
 #110016  από Νίκος_76
 Τρί Μαρ 17, 2015 2:19 am
nanablue έγραψε:καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είσαστε όλοι καλά, ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει και σε σας μετά από έντονη κουραστική μέρα να αισθάνεστε ένα εσωτερικό τρέμουλο. δεν είναι κάτι που φαίνεται, κανείς δεν το καταλαβαίνει αλλά το νιώθω κάποτε.
Καλησπέρα nanablue. Το παθαινω συχνά. Έμαθα πότε μου συμβαίνει και προσπαθω να προστατευομαι. Οταν κουράζομαι σε άθληση κυρίως καλοκαίρι, και πάντα μα πάντα οταν συγχύζομαι με δύο συγκεκριμένους ανθρώπους. Είναι πολυ ενοχλητικό με κάνει να νοιώθω ότι η κατάστασή μου ισορροπεί σε ένα σκοινί και για πλάκα μπορεί να αλλάξει. Για μένα μία είναι η λύση.
Ηρεμία, ηρεμια ηρεμια ηρεμια ηρεμια ηρεμια μια μια ια ια α. :smile-sleepy: :smile-sleepy: :smile-sleepy:
 #110017  από nanablue
 Τρί Μαρ 17, 2015 7:16 am
Ο γιατρος σου το ξερει; Τι είπε; Χειροτερεύει αυτό το πράγμα; Και μένα με πιάνει μετά από κούραση και γυμνάζομαι αρκετά.
 #110020  από eleni POL
 Τρί Μαρ 17, 2015 12:03 pm
NΙΚΟ

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ .ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΆΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ

σου συμβαίνει με δυο συγκεκριμενους ανθρωπους!!

"και πάντα μα πάντα οταν συγχύζομαι με δύο συγκεκριμένους ανθρώπους. Είναι πολυ ενοχλητικό με κάνει να νοιώθω ότι η κατάστασή μου ισορροπεί σε ένα σκοινί και για πλάκα μπορεί να αλλάξει. Για μένα μία είναι η λύση.
Ηρεμία, ηρεμια ηρεμια ηρεμια ηρεμια ηρεμια μια μια ια ια α. "

Ναι και μένα μου συμβαίνει Nanablue.
Πρόκειται ισως για ακούσιες συσπάσεις μυών. Δε νομίζω να γίνεται χειρότερο τουλάχιστον οχι εκεινη τη στιγμη.
Οι κράμπες ειναι χειρότερες!
Και θα συμφωνήσω με το Νικο για την ΗΡΕΜΙΑ.
Οσο για τους τοξικούς ανθρώπους ....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :emojis-4:
 #110021  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 17, 2015 12:13 pm
nanablue έγραψε:καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είσαστε όλοι καλά, ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει και σε σας μετά από έντονη κουραστική μέρα να αισθάνεστε ένα εσωτερικό τρέμουλο. δεν είναι κάτι που φαίνεται, κανείς δεν το καταλαβαίνει αλλά το νιώθω κάποτε.
:smile-thinking: Καλημερα ! Μου συμβαινει αρκετα συχνα ! Δεν το εχω συζητησει με γιατρο...............
 #110035  από Κωνσταντίνα
 Τρί Μαρ 17, 2015 6:57 pm
Έχω καιρό να το πάθω, επειδή όπως είπε κι ο Νίκος, προστατεύω τα όριά μου.
Επειδή το μυικό μας σύστημα δεν υποστηρίζεται, από ένα καθ' όλο το μήκος του γερό νευρικό σύστημα, η υπερπροσπάθεια προκαλεί την ανισορροπία μεταξύ των δύο συστημάτων και συμβαίνει το τρέμουλο.
Μέχρι να βρεις τα όριά σου, τα οποία από μέρα σε μέρα μεταβάλλονται(γι αυτό ξεφεύγεις), θα υποστείς τρεμούλες.
Μην ανησυχείς, βάζε όρια στην προσπάθεια, άσκηση, αρκετά πριν κοπωθείς.
Θέλει μέτρο :happy-cheerleadersmileygirl:
 #110036  από Κώστας
 Τρί Μαρ 17, 2015 7:00 pm
Βρε παιδιά τι εννοείτε όταν λέτε εσωτερικό τρέμουλο. Μήπως τον κλόνο;
 #110037  από Κωνσταντίνα
 Τρί Μαρ 17, 2015 8:12 pm
Κώστας έγραψε:Βρε παιδιά τι εννοείτε όταν λέτε εσωτερικό τρέμουλο. Μήπως τον κλόνο;
Όχι Κώστα τον κλόνο τον βλέπεις, το εσωτερικό τρέμουλο το νιώθεις, δε φαίνεται και δεν μοιάζει με τη σύγχυση που λέει ο Νίκος, ούτε με ρίγη.
 #110039  από litsa
 Τρί Μαρ 17, 2015 9:35 pm
και εγώ όταν συγχίζομαι, ζορίζομαι, νιώθω ένα τρέμουλο... αλλά έχω εκπαιδευτεί...
και κάπως το αποφεύγω, ή μαζεύομαι ψυχικά και ξεκουράζομαι...

:emojis-5: