ΑΝΝΑ59 έγραψε:Dhm έγραψε:Τα γνωρίζει. Μάλιστα επειδή δεν είχε ξαναναφερθεί πρόβλημα στο στομάχι από την αβονεξ, τους έχει στείλει και τις εξετάσεις μου για να το ψάξουν υποτίθεται...Συγγνωμη Δημητρουλα μου , αλλά θα ...τον βρισω τον επιστημονα .....@@@@@@^^^^^####**** .Ακους εκει ...καλυτερα να εισαι ετσι απο το να μη παιρνεις τιποτα ...Τι λεει ο ανθρωπος ???? Θα μας τρελανει ???????
Αλλά επιμένει ότι καλύτερα να είμαι έτσι από το να μην παίρνω τίποτα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι επιπτώσεις στο στομάχι είναι σοβαρές, οπότε είτε πρέπει να λυθούν το ταχύτερο, είτε να σταματήσει η Αβονέξ, όσο καλό και να κάνει: Ιντερφερόνες υπάρχουν να φαν κι οι κότες, αν εμπιστεύεσαι βέβαια ακόμα τον "επιστημονα"...
Όσο για το άλλο... είναι η κλασική αντίδρασή τους: "Σε μια ώση, ξέρεις πως μπαίνεις, δεν ξέρεις πως βγαίνεις" ή "επειδή έχεις κακομάθει με άλλες ψευτοασθένειες, δε γίνεται το ίδιο και με τη σκπ: κάποιες ασθένειες είναι σαν τα τραίνα μεγάλης ταχύτητας, ενώ εσύ μέχρι τώρα προχώραγες σα διαβάτης στο δρόμο, με την ησυχία σου..." viewtopic.php?f=47&t=3927&p=90845
Οι νεόπλουτοι της γνώσης δεν αλλάζουν, ακόμα κι όταν έχουν γεράσει και ξεκουτιάνει εντελώς.
Οπότε η απάντηση στην ερώτηση της Αννας είναι "ΝΑΙ, αυτό προσπαθούν, προς ίδιον όφελος"...
Τώρα, το πόσο άνθρωποι είναι...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Φεβ 20, 2015 7:58 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke