• Κατανόηση;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #109505  από LL--MM
 Πέμ Φεβ 19, 2015 8:05 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Dhm έγραψε:Τα γνωρίζει. Μάλιστα επειδή δεν είχε ξαναναφερθεί πρόβλημα στο στομάχι από την αβονεξ, τους έχει στείλει και τις εξετάσεις μου για να το ψάξουν υποτίθεται...
Αλλά επιμένει ότι καλύτερα να είμαι έτσι από το να μην παίρνω τίποτα..
Συγγνωμη Δημητρουλα μου , αλλά θα ...τον βρισω τον επιστημονα .....@@@@@@^^^^^####**** .Ακους εκει ...καλυτερα να εισαι ετσι απο το να μη παιρνεις τιποτα ...Τι λεει ο ανθρωπος ???? Θα μας τρελανει ??????? :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang:
Οι επιπτώσεις στο στομάχι είναι σοβαρές, οπότε είτε πρέπει να λυθούν το ταχύτερο, είτε να σταματήσει η Αβονέξ, όσο καλό και να κάνει: Ιντερφερόνες υπάρχουν να φαν κι οι κότες, αν εμπιστεύεσαι βέβαια ακόμα τον "επιστημονα"...

Όσο για το άλλο... είναι η κλασική αντίδρασή τους: "Σε μια ώση, ξέρεις πως μπαίνεις, δεν ξέρεις πως βγαίνεις" ή "επειδή έχεις κακομάθει με άλλες ψευτοασθένειες, δε γίνεται το ίδιο και με τη σκπ: κάποιες ασθένειες είναι σαν τα τραίνα μεγάλης ταχύτητας, ενώ εσύ μέχρι τώρα προχώραγες σα διαβάτης στο δρόμο, με την ησυχία σου..." viewtopic.php?f=47&t=3927&p=90845

Οι νεόπλουτοι της γνώσης δεν αλλάζουν, ακόμα κι όταν έχουν γεράσει και ξεκουτιάνει εντελώς.
Οπότε η απάντηση στην ερώτηση της Αννας είναι "ΝΑΙ, αυτό προσπαθούν, προς ίδιον όφελος"...
Τώρα, το πόσο άνθρωποι είναι... :confusion-shrug:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Φεβ 20, 2015 7:58 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #109507  από Dhm
 Πέμ Φεβ 19, 2015 10:13 pm
Αχ ενδιαφέρον μηδέν. Μόνο συμφέρον.
 #109523  από Dhm
 Σάβ Φεβ 21, 2015 8:50 pm
Σήμερα(τώρα) δεν έβαλα τα κλάματα! Απλώς την έβριζα και την κορόιδευα κατά κάποιον τρόπο :emojis-1: και είπα στον εαυτό μου ότι θα την κάνω μέχρι να τελειώσει ένα ωραίο χαλαρωτικό τραγουδάκι που άκουγα.

Υ.Γ. το παραθέτω στην παρέα :emojis-3:
 #109572  από Stellou
 Τετ Φεβ 25, 2015 1:09 am
γεια σε ολους!
Με αφορμη τον προβληματισμο της Dhm θα ηθελα να συστηθω και γω στην ομορφη παρεα σας! Ειμαι 26 χρονων και διαγνωστηκα με σκπ τυπικα πριν απο 1 χρονο ( ιανουαριος 2014) ουσιαστικα απο το Μαιο του 2014 . Φυσικα μεχρι να φτασω στη διαγνωση ταλαιπωρηθηκα πολυ! ( απο τον απριλιο του 2013) Για να μην σας κουρασω θα σας πω μονο οτι ξεκηνησε με γαστρεντερολογικα συμπτωματα ακολουθησαν πολλες νοσηλειες ως τον δεκεμβριο του 2013 με διαφορετικα σχηματα αντιβιωσεων για να αντιμετωπιστει μια φλεγμονη που δεν μπορουσαν να βρουν που ειναι και που οφείλεται!! ολο αυτο το διαστημα εγω ημουν με πυρετο, εμετο και πονο. Εκανα και ενα χερουργειο ετσι για ν αποκλεισουν οτι ειναι σκωληκοειδιτιδα!
Βεβαια εγω ειχα ηδη αρχισει να εχω νευρολογικα συμπτωματα τα αποια αιτιολογουσα απο την εξαντληση των προηγουμενων μηνων. Καποια στιγμη τα συμπτωματα αυτα γινοντουσαν ολο και πιο εντονα ως που μια μερα ξυπνησα και δεν μπορουσα να κουνηθω απο το λαιμο και κατω!! ( ιανουαριος 2014) απο τοτε ξεκινα ενασ νεος κυκλος νοσηλειων ως των Μαιο 2014 για να καθοριστει τι ακριβως εχω γτ επαιζαν 2 σεναρια με το καλυτερο εκ των 2 αυτο τησ σκπ. Εγω ως τοτε σε αμαξιδιο. και με πολυ μεγαλεσ δοσεισ κορτιζονης. τον Μαιο ξεκινησα betaferon και fampyra.To fampyra μπορω να πω με σιγουρια οτι με βοηθησε πολυ! Ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα αλλαγη!! Η ιντερφερονη ειχε εντονες παρενεργειεσ , ημουν διαρκως με τρομερο πονο και πυρετο αλλα εκανα υπομονη γτ ελεγα οτι εγω δεν μασαω και ειδικα αν μ αυτο τον τροπο θα σηκωθω! τη σταματησα μετα απο 5 μηνεσ
Σε αυτο το διαστημα καταφερα να σηκωθω απο το αμαξιδιο με πολυ κοπο βεβαια...και υποτροπες.... ολοι με κοιτουσαν σαν φαντασμα και ακομα τ κανουν.
Το νοεμβριο ξεκινησα copaxone Αλλα οι μισοι γιατροι διαφονουν και θελουν να μπω στο Tysabri. τωρα ειμαι σε διλλημα ...... Επισης με εχει κουρασει η γραφειοκρατεια και η εξαρτηση απο τ γιατρο του νοσοκομειου λογω βιβλιαριου!!! θελω να ακολουθησω τη γιατρο που εμπιστευομαι και δεν μπορω.
Αν εχω καταλαβει κατι απο ολη αυτη τ 2ετη ταλαιπωρια ειναι οτι οι θεραπειεσ πρεπει να αποφασιζονται απο κοινου με το γιατρο και με επιχειρηματα!!
και οτι το πεισμα και η θεληση μου ειναι αυτα που με βοηθησαν περισσοτερο απ ολα!!!!! τωρα ειμαι ορθια με λιγα θεματακια αλλα καλα!! Περασε απο τ μυαλο μ πολλεσ φορες οσο εκανα ιντερφερονη να τ σταματησω αλλα...
και τωρα δεν ξερω τι ν κανω... θα ηθελα πολυ να μην κανω ενεση καθε μερα αλλα...
Συγνωμη αν σας κουρασα!!!!!!
 #109573  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 25, 2015 8:33 am
:emojis-4: Καλως την ! Ελα κι εσυ στην παρεα μας .Μακαρι να μην ερχοσουν ποτε !!!!!!! Φαινεσαι δυνατο κοριτσι !!!!!!!!! Σου ευχομαι να εχεις ΔΥΝΑΜΗ και να συνεχισεις να βελτιωνεσαι !!!!!!!!!!!! :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4:
 #109574  από Stellou
 Τετ Φεβ 25, 2015 12:11 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::emojis-4: Καλως την ! Ελα κι εσυ στην παρεα μας .Μακαρι να μην ερχοσουν ποτε !!!!!!! Φαινεσαι δυνατο κοριτσι !!!!!!!!! Σου ευχομαι να εχεις ΔΥΝΑΜΗ και να συνεχισεις να βελτιωνεσαι !!!!!!!!!!!! :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4:
Ευχαριστώ πολυ!!!! Καλή δύναμη σε όλους μας!!!