• ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #108383  από ΜΑΡΙΟΣ
 Πέμ Ιαν 01, 2015 10:12 pm
Καλή χρόνια και χεόνια πολλά!
Σήμερα έτυχε και είδα το άρθρο λίγο πριν δω την απάντησή σου Ανδρέα!
Θα δοκιμάσω από εβδομάδα να πάω στο Υπουργείο για να ζητήσω την κάρτα!
Το "μεγάλο" γέλιο θα είναι να μου απαντήσουν , και σύμφωνα με το πως είναι γραμμένο στο άρθρο, ότι δεν απέκτησα την αναπηρία ενώ είχα αγοράσει το Ι.Χ. οπότε και δεν το δικαιούμαι!
χαχα ... θα δείξει!
 #108972  από ΜΑΡΙΟΣ
 Παρ Ιαν 30, 2015 12:53 pm
Καλημέρα σας και πάλι,

σήμερα πήρα την κάρτα στάθμευσης! Επειδή δεν το οδηγώ εγώ χρειάστηκε μία υπεύθυνη δήλωση από τον οδηγό (την σύζυγο δηλαδή) και φωτογραφίες και των 2 μας!
Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για την βοήθειά σας!
Καλή συνέχεια!
 #108979  από Κώστας
 Παρ Ιαν 30, 2015 7:10 pm
Τέλος καλό όλα καλά αλλά ας μας πει κάποιος αρμόδιος τι νόημα έχουν όλες αυτές οι υπεύθυνες δηλώσεις τη στιγμή που στη κάρτα στάθμευσης δεν αναφέρεται πουθενά ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος.
 #108983  από ΜΑΡΙΟΣ
 Παρ Ιαν 30, 2015 8:39 pm
Στην κάρτα που μου έδωσαν γράφει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μου! και μάλιστα έχουν βάλει την δική μου φωτογραφία αλλά και την φωτογραφία του "οδηγού" μου. Μάλιστα όταν είπα πως πολλές φορές με μεταφέρουν φίλοι ... συγγενείς κλπ μου απάντησαν ότι η κάρτα είναι δεσμευτική για ένα άτομο ως οδηγό και θα ισχύει μόνο όταν με μεταφέρει!
 #108985  από Κώστας
 Παρ Ιαν 30, 2015 8:53 pm
Τι κάρτα σου έδωσαν γιατί η μπλε κάρτα που έχω εγώ δεν γράφει πουθενά τον αρ. κυκλοφορίας του οχήματος. Είναι σαν αυτή που σου παραθέτω;
αμεα1.jpg
αμεα1.jpg (32.84 KiB) Προβλήθηκε 1662 φορές
αμεα2.jpg
αμεα2.jpg (33.78 KiB) Προβλήθηκε 1662 φορές
 #108986  από ΜΑΡΙΟΣ
 Παρ Ιαν 30, 2015 9:03 pm
Ακριβώς αυτή είναι Κώστα! Απλώς στην πρώτη όψη έβαλαν 2 δωτογραφίες και στην πίσω, εκεί που λέει αριθμός μητρώου , έχουν βάλει έναν αριθμό και από κάτω τον αριθμό κυκλοφορίας μου. Έίναι δύο σειρές ...