ΑΝΝΑ59 έγραψε:χαχαχα αννα μου !!! δεν συνηθιζονται αυτα με τιποτα χα χα!!! αλλα οποιος δυσκολευεται να παει με χαρα μου να βοηθησω! εχω λυθει η γλωσσα μου ποια... ξερω πως να τους μιλησω χα χαtinajazz έγραψε:Κώστας έγραψε:Δεν είναι δυνατόν να δίδεται κάθε φορά διαφορετικό ποσοστό αναπηρίας αναλογα με το αίτημά σου. Δηλαδή άλλο ποσοστό έχεις αν πρόκειται για σύνταξη και άλλο για επίδομα;! ετσι μου ειπανε κωστα μου! Μα πρόκειται για το ίδιο άτομο!!!! ακριβως!!! Εμένα μου χαρακτήρισαν γενικό ποσοστό αναπηρίας 90% εφ΄ όρου ζωής,αλλά για το εξωιδρυματικό πρέπει να ξαναπεράσω επιτροπή το 2008!!!!!!! μηπως εννοεις το 2018?σιγα μην σηκωσουν το τηλεφωνο! κωστα μου υπομονη και οτι θελησεις πες μου μπορω να παω εγω να ρωτησω!
Δηλαδή τότε θα με ξανακρίνουν και υπάρχει πιθανότητα από 90% να βρεθώ στο 66.99% και να μην δικαιούμαι πλέον εξωιδρυματικό;!!!!!!!!! δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο! αλλα το 2018 δεν ξερουμε και πως θα ειναι τα πραγματα στην ελλαδα... και εγω αυτο σκεφτομαι.! το 2018 (αν εργαζομαι μεχρι τοτε) τοτε θα βγω σε συνταξη σαν μητερα αμεα... θα μου την δωσουν?
Με όποια λογική κι΄ αν το δει κανείς είναι παντελώς παράλογο!!!
Τώρα έχω αρχίσει τα τηλέφωνα (που δεν σηκώνουν) μπας και αναγνωρίσουν ότι πρόκειται περί λάθους διατύπωσης και διορθώσουν την απόφαση κι΄ αν δεν το κάνουν θ΄ αρχίσουν οι αλληλογραφίες. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Ευτυχώς που έχω μπροστά μου τρία χρόνια. Ελπίζω να φτάσουν για ν΄ αποδείξω ότι ο γάιδαρος δεν πετάει!!!!!!!!
![]()
![]()
Φιλεναδα !!!!!! Συνηθισες τις επισκεψεις στη διοικηση και δεν μπορεις χωρις αυτες ???
Κατι πρεπει να κανεις..Να επεξαρτηθεις ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()