Nick. έγραψε:Για τον αγιο Νεκτάριο δεν μου είπε, θέλει όμως και επιμένει να πάω στον Παίσιο.Ο Νίκος πού βρίσκεται σε όλο αυτό το ...."παζάρι";;;;

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Nick. έγραψε:Για τον αγιο Νεκτάριο δεν μου είπε, θέλει όμως και επιμένει να πάω στον Παίσιο.Ο Νίκος πού βρίσκεται σε όλο αυτό το ...."παζάρι";;;;
Κωνσταντίνα έγραψε:Nick. έγραψε:Για τον αγιο Νεκτάριο δεν μου είπε, θέλει όμως και επιμένει να πάω στον Παίσιο.Ο Νίκος πού βρίσκεται σε όλο αυτό το ...."παζάρι";;;;
Nick. έγραψε:Για τον αγιο Νεκτάριο δεν μου είπε, θέλει όμως και επιμένει να πάω στον Παίσιο.Ε; Είναι σίγουρος;;; Ο Παΐσιος έχει πεθάνει κοντά 20 χρόνια!
Nick. έγραψε: Δεν ξέρω πώς να το θέσω... Ο Νίκος δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλον αυτό τον προβληματισμό. Δεν ξέρω για ποιό λόγο. Αν είναι για ψυχολογικούς λόγους ή για λειτουργικούς λόγους. Πάντως, γενικά είναι "άβουλος". Νομίζω πως είναι ΚΑΙ η άσχημη ψυχολογία αλλά πρωτίστως φταίνε οι άπειρες πλάκες στον εγκέφαλο και η ατροφία. Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία και να νιώθει σιγουριά και φροντίδα και όχι συμμετοχή στην όλη διαδικασία λήψης των αποφάσεων. Εξάλλου, δεν μπορεί να παρακολουθήσει και να κρίνει τα φαρμακευτικά - ιατρικά θέματα. Ακόμη και αν του τα εξηγήσει κάποιος με υπομονή και πολλές επαναλήψεις, δύσκολα θα τα κατανοήσει και ύστερα από λίγο θα τα έχει ξεχάσει. Δεν θυμάται κάν πόσα και ποιά φάρμακα παίρνει. Κάθε φορά με ρωτάει, γιατί δύο χάπια, ή γιατί τρία?Nick καλημέρα