Πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε και αν έχετε άποψη για τη νευρολογική κλινική στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, γιατί θα χρειαστεί πάλι να πάω τον άντρα μου ΚΑΙ εκεί για μία δεύτερη άποψη
. Όσο κι αν φώναξα και διαμαρτυρήθηκα, επιμένει και φοβάμαι πως αν δεν το κάνω θα με κατηγορεί για υστεροβουλία, αδιαφορία κλπ. Έχω πάει στο Γ. Ν. Παπαγεωργίου (τσίφος), στον Μπαλογιάννη (τσίφος και -150 ευρώ). Τώρα, πρέπει οπωσδήποτε "να βρω τον γιατρό για τον κάνει καλά δίνοντάς του φάρμακο, γιατί η γιατρός που τον πάω εγώ δεν ξέρει να δώσει φάρμακα και εκεί στο Παπαγεωργίου είναι ένας γιατρός Λεκίδης (δεν είναι σωστό το όνομα μάλλον) που μία μακρυνή συγγενής με ΣΚΠ (???) που ήταν κατάκοιτη για δύο χρόνια, τη σήκωσε και τώρα πάει και για ψώνια μόνη της"
. Αυτά ακούω αυτές τις μέρες και όπως καταλαβαίνετε, προσπαθώ να δείξω κατανόηση γιατί πρόκειται για μάνα.
Να υπενθυμίσω πως ο άντρας μου έχει την προϊούσα μορφή της ΣΚΠ και την τελευταία φορά που πιέσαμε (η μάνα του δλδ) την γιατρό για φάρμακα, του έδωσε το fampyra (προφανώς το πιο ανώδυνο και προφανώς έτσι για να του δώσει κάτι αφού δεχόταν πίεση) το οποίο επιδείνωσε την κατάστασή του και τώρα απολογούμε ΕΓΩ γι'αυτό, γιατί του το έδωσα (του το σταμάτησα στις 20 μέρες).

Να υπενθυμίσω πως ο άντρας μου έχει την προϊούσα μορφή της ΣΚΠ και την τελευταία φορά που πιέσαμε (η μάνα του δλδ) την γιατρό για φάρμακα, του έδωσε το fampyra (προφανώς το πιο ανώδυνο και προφανώς έτσι για να του δώσει κάτι αφού δεχόταν πίεση) το οποίο επιδείνωσε την κατάστασή του και τώρα απολογούμε ΕΓΩ γι'αυτό, γιατί του το έδωσα (του το σταμάτησα στις 20 μέρες).