• Απώλεια κοπράνων στα καλά καθούμενα, συνέβει και σε σάς :::

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #106692  από litsa
 Δευ Οκτ 06, 2014 4:49 pm
εεεεε είμαστε από άλλη πάστα!!

μπράβο σουρτοκοΣοφία!! χαίρομαι για σένα... να του γράψεις και για το μαλλί αφάνα... που ξέρεις... μπορεί να έχει καμιά συνταγή...

ΣουρτοκοΣοφία....!!! είσαι αστέρι στις κοινοποιήσεις....!!!! συνέχισε έτσι... γιατί η πολλη μοναξιά βλάπτει ... γενικώς...

ααααααααα να πω και κάτι ακόμα... εγώ μαζί με την μή αίσθηση... της απώλειας... των κοπράνων... :smile-devil: είχα και μη αίσθηση της απώλειας των αερίων..... :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :

:? άκουγα μόνο... δεν ένιωθα.... :oops: :oops: :oops: :oops:
φιλί !!!
 #106696  από litsa
 Δευ Οκτ 06, 2014 10:14 pm
αυγό γιοκ!!! ήταν διακριτικά... δεν ήταν για σπρέυ!!!! :smile-drunk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλά έλεγα στο σπίτι... ωωω δεν το κατάλαβα... !! μόνο ακούω... έλεγα :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

το θυμήθηκα... μια μέρα... και λέω, πρέπει να μπει στα συλλεκτικά της σκπ!!! :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
 #106698  από sofia13
 Δευ Οκτ 06, 2014 11:34 pm
Τελικά κάποιοι απο μάς ρε παιδιά , ότι πρόβλημα κι΄αν αντιμετωπίζουμε το μοιραζόμαστε και καλά κάνουμε ευτυχώς.
Λιτσάκι είσαι διακριτικό πλάσμα, εγώ όχι .
Γιάννη ευχαριστώ ψυχούλα μου , έτσι αναποδιάρα ήμουν πάντα, τα σύκα-σύκα και τη σκάφη στην πλάτη σας λαμόγια ...
Κωνσταντίνα μου, και μπαντάνες φοράω αυτές τις περίεργες και μ΄αγριοκοιτούν ορισμένα πλάσματα γύρω, αλλά το μακρύ σκουλαρίκι σπάνια κοπέλα μου, γιατί έχει κι΄αυτό την ώρα του...
Το θέμα είναι ότι περνάω καλά ακόμα κι΄όταν ξεφουρνίζω στην παρέα μου τα ''δύσκολα''...
Πέφτει πολύ γέλιο και απελευθερώνονται και κάποιες κρατημένες.
Επίσης να πώ ότι στη μάζωξη δεν θα είμαστε οι μακρινές σας φίλες, αλλά σίγουρα σε κάποια μακρινή , θα έρθω και θα συνεχίσω μετά για Κρήτη... (τρελές αδυναμίες οέο ! )
Φιλιά και να θυμάστε φιλαράκια μου. 'Ένα φιάσκο είναι η ζωή. Και σιγά μην την πάρουμε στα σοβαρά ...''
Να περνάτε καλά , ΄ντάξει ;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν θα κουραστώ να σας λέω !!!
:smile-flower:
 #106699  από Κώστας
 Τρί Οκτ 07, 2014 12:42 am
Την πατέντα με τ΄ αυγά, θα την κατοχυρώσω! Αλλά οι φίλοι του forum μπορείτε να την χρησιμοποιείτε άφοβα!
 #106709  από βικυ
 Τρί Οκτ 07, 2014 10:29 am
Γιάννης έγραψε: Όποιος αυτοσαρκάζεται, είναι ικανός για τα πάντα, τα καλύτερα και τα χειρότερα.
Eδω θα συμφωνήσω απολύτως.
Σοφία χαίρομαι που λύθηκε το θέμα, φιλι :smile-kiss:
 #106774  από billios
 Πέμ Οκτ 09, 2014 9:25 pm
Μανιτσα! εισαι νταμα σπαθατη ναουμε.Φυσικα και δεν περιμενα να κολωσεις,φυσικα και πιστευα οτι θα βγεις εναν τονο πιο δυνατη και γαματη.
Η ζωη ειναι εκει εξω,ορμα της
 #106787  από sofia13
 Παρ Οκτ 10, 2014 3:19 pm
Χα,χα ,χα....Billio με κάνεις και χαίρομαι όποτε διαβάζω κάτι δικό σου γιαβρί μου !!!
....Μανίτσα ; χαχαχα, μ΄αρέσουν τα ωραία σου παληκάρι μου. Φυσικά και δεν είναι στη φύση μου να το βάλω κάτω. Δεν γίνεται , το μπελά μας μέσα ....
Μ΄αρέσει τόσο πολύ η ζωή , ακόμα και τις '' συνεφιασμένες'' εποχές της, είμαι πάντα εκεί να παλεύω για την ομορφιά που μπορεί να μου δώσει.
Δεν τόβαλα κάτω ποτέ κι΄ούτε πρόκειται . Δε μου πάει καθόλου το μιζεριασμένο στυλάκι....
Ψάχνω, ρωτάω, μαθαίνω... κι΄ότι μου ταιριάζει , το ασπάζομαι και πάω παρακάτω.
Είσαι απίθανο παιδί εδώ στο φόρουμ. Απίθανο όμως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιά κι΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καρδιάς παλικάρι !!!
 #106793  από sofia13
 Παρ Οκτ 10, 2014 5:48 pm
Επίσης ''καλέ μου φίλε, ναί για σένα που μιλούσαμε σήμερα λέω, δεν ήταν χαριτωμενιά και δε βαριέσαι , που αποφάσισα να καταθέσω το ''πρόβλημά '' μου στο φόρουμ...
Μετά απο σκέψη το έκανα...και μου στοίχισε που έπρεπε να το πώ...αλλά σκέφτηκα ότι ίσως και ένας με το ίδιο πρόβλημα βοηθηθεί έστω και ψυχολογικά , γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνος...
Νόμιζα ότι ήσουν ένας απ΄αυτούς που καταλαβαίνουν .... Μάλλον λάθος εκτιμήσεις κάνω και με λυπεί αυτό πολύ.
Ναί , είμαι χαρούμενος άνθρωπος κι΄αισιόδοξος. Κι΄αν όλα πάνε στραβά, θα βρώ κουράγιο να περιμένω τα καλύτερα. Και δεν το πολυμελετάω ούτε φιλοσοφώ περί δικαίων και αδίκων.
Έμαθα να παλεύω γιά όλα στη ζωή μου μόνη. Έκατσε. Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ , που λέει και ο μέγας Αγγελάκας.
Λυπάμαι πολύ που δεν αλληλοκατανοηθήκαμε εν τω βάθει...Εξακολουθώ όμως να χαίρομαι τη ζωή και έτσι θα συνεχίσω.
Γειά και σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε !