• Απώλεια κοπράνων στα καλά καθούμενα, συνέβει και σε σάς :::

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #106103  από sofia13
 Τρί Σεπ 16, 2014 1:32 pm
Συστολλή να το πείς, αλλά συβμαίνει εκεί πού δεν ξέρεις τι άλλο θα΄σούρθει.
Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είδα τα πάντα, αλλά να μούρθει και ακράτεια κοπράνων;;;
Κι΄όμως , τόπαθα κι΄αυτό !!!
Έξι φορές ... Και δεν είχα κάν ακράτεια ούρων...Μόνο μια φορά που συνέλλαβε λαθρομετανάστες η αστυνομία μπροστά μου και μ΄έπιασε τρελός βήχας και μου φύγανε σταγόνες.
Τώρα φοβάμαι να βγώ απ΄το σπίτι . Αν με πιάσει κάπου έξω ;;;
Σας συμβαίνει εσάς; Πώς το αντιμετωπίζετε;
Αντέχουμε ρε γα@ώτο βάσανα τρελά ....και συνεχίζουμε να αντέχουμε ....γιατί θέλουμε να δούμε
και όμορφες μέρες , να τις ζήσουμε τρελά....
Όμως να τα κάνεις πάνω σου δε λέει.....
Σας συνέβη ποτέ;;; Και πώς το αντιμετωπίσατε ρε παιδιά;;;
Συγγνώμη μεσημεριάτικα , αλλά περιμένω απόψεις όχι θεωρητικιές , ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ αν υπάρχουν...
 #106120  από Nick.
 Τρί Σεπ 16, 2014 8:41 pm
sofia13 έγραψε:Συστολλή να το πείς, αλλά συβμαίνει εκεί πού δεν ξέρεις τι άλλο θα΄σούρθει.
Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είδα τα πάντα, αλλά να μούρθει και ακράτεια κοπράνων;;;
Κι΄όμως , τόπαθα κι΄αυτό !!!
Έξι φορές ... Και δεν είχα κάν ακράτεια ούρων...Μόνο μια φορά που συνέλλαβε λαθρομετανάστες η αστυνομία μπροστά μου και μ΄έπιασε τρελός βήχας και μου φύγανε σταγόνες.
Τώρα φοβάμαι να βγώ απ΄το σπίτι . Αν με πιάσει κάπου έξω ;;;
Σας συμβαίνει εσάς; Πώς το αντιμετωπίζετε;
Αντέχουμε ρε γα@ώτο βάσανα τρελά ....και συνεχίζουμε να αντέχουμε ....γιατί θέλουμε να δούμε
και όμορφες μέρες , να τις ζήσουμε τρελά....
Όμως να τα κάνεις πάνω σου δε λέει.....
Σας συνέβη ποτέ;;; Και πώς το αντιμετωπίσατε ρε παιδιά;;;
Συγγνώμη μεσημεριάτικα , αλλά περιμένω απόψεις όχι θεωρητικιές , ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ αν υπάρχουν...
Μήπως από φάρμακα που παίρνεις? Ο άντρας μου το πάθαινε συχνά όταν έκανε τις rebif.
 #106122  από sofia13
 Τρί Σεπ 16, 2014 8:55 pm
Γιάννη και Βίκυ,
ευχαριστώ για το φιλί και τα λόγια συμπαράστασης περί ονείρου που ξαφνικά σταματά.
Έφαγα φρίκη για να βρώ κουράγιο να δημοσιεύσω ΑΥΤΟ το πρόβλημα...............
Αλλά το έκανα γιατί μεταξύ μας τα λέμε όλα. Πρέπει να τα λέμε ΌΛΑ (ευχαριστώ φίλε για τη στήριξη την πολύτιμη ).
Οταν ανέφερα το ''γεγονός'' στη νευρολόγο μου, άνοιξε τα μάτια της διάπλατααα...δεν το περίμενε, δεν μου πρότεινε κάτι παρά μόνον νέα μαγνητική και βλέπουμε.
Με νομίζει θηριάκι. Και σείς με ξέρετε άλλωστε...
Τα μούτρα μου φρόντισα να τα γνωρίσετε. Τώρα σας εμπιστεύομαι και ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΛΙΑ μου...
Ελπίζω να επανέλθω στον '' πρότερο έντιμο βίο'', αλλιώς την έβαψα χρώματος σκατουλί...
Πάντως αν κάποιος από μας είχε -έχει ίδιο πρόβλημα και του δόθηκε ή βρήκε λύση, ΑΣ το αναφέρει ρε παιδιά .........!!!!!!!!!!!!!!!
 #106125  από sofia13
 Τρί Σεπ 16, 2014 9:23 pm
Nick , δεν ακολουθώ κλασσική αγωγή πιά.
Και εκεί είναι που τρελαίνομαι .....
Έχω κάνει σχεδόν όλες τις ιντερφερόνες στο παρελθόν. Δέν είχα τέτοια παρενέργεια...
Τώρα μου συνέβη.
Αρα καταλήγω στο : άν είναι νάρθει θέ να ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει.
Θα το παλέψω κι΄αυτό γιατί η ματιά μου δε χόρτασε , θέλω το παρακάτω , ΘΕΛΩ !
:smile-kiss:
 #106127  από litsa
 Τρί Σεπ 16, 2014 10:02 pm
Σοφάκι13, φιλί και από μένα....

εγώ το έπαθα στην πρώτη υποτροπή... όχι ακριβώς έτσι, αλλά καταλάβαινα ότι πάω για τουαλέτα , από τον πόνο στην κοιλιά... μετά ΤΙΠΟΤΑ...

πήγαινα... και όταν σταματούσε ο πόνος καταλάβαινα ότι αυτό ..ήταν...! :smile-giggle: :shock:

ε μετά έδειξαν ότι έδειξαν οι μαγνητικές και βουρ για κορτιζονούλα... ε σιγά σιγά επανήλθε!!!!

η αίσθηση... :smile-muscle:

φιλί λοιπόν και στείλε μνμ στον ντόκτορα!! ΑΜΕΣΩΣ!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ, ξεκουράσου!!! όλοι και όλα περνούν από πάνω σου!! ακόμα και τα γατάκια!! για κοίτα λίγο το Σοφάκι!!!

φιλί :smile-brokenheart: :smile-brokenheart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-wait: :smile-wait: :smile-wait: :smile-wait: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-wait: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle:
 #106128  από Κωνσταντίνα
 Τρί Σεπ 16, 2014 10:25 pm
Σοφούλα μου είσαι πολύ δυνατό κορίτσι με τσαγανό και πείσμα.
Δυστυχώς μία από τις δυσάρεστες απώλειες της νόσου, είναι η αδυναμία των σφιγκτήρων :smile-sweating:
Αυτό δεν θα είναι πάντα έτσι. Ίσως μια μικρή φλεγμονούλα στο νωτιαίο μυελό, σου δημιούργησε το ξαφνικό ....Θα φτιάξει σιγά σιγά :smile-nod:
Δεν μου έχει συμβεί ποτέ έξω, γι αυτό και δεν μπορώ να σου δώσω κάποια πρακτικά τιπς .Για την ακράτεια ούρων πχ σε ειδικές περιπτώσεις (πολλές ώρες εκτός σπιτιού ), πάνα βρακάκι πολύ σέξι :smile-blush:
Υπομονή αγαπημένη, δεν ήρθε για να μείνει, αλλά ακόμα κι αν πάρει χρόνο για να ξεκουμπιστεί, μην "κωλώσεις" :smile-mooning:
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-kiss:
 #106130  από Μιμικαμ
 Τρί Σεπ 16, 2014 10:38 pm
Σοφούλα, υπομονή και δύναμη που ουτως ή αλλως την διαθέτεις, διαθέτουμε εκ των πραγμάτων....

Ξέχασα να σου πω, οταν παίρνω σχήμα κορτιζόνης......το τελευταίο διάστημα...χάνω εντελώς τον έλεγχο απώλειας....ευτυχώς με την πάροδο του χρόνου ξεπερνιέται σιγά σιγά.....αυτά και φιλιά.... :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #106134  από sofia13
 Τετ Σεπ 17, 2014 12:26 am
Βρέ παιδιά ευχαριστώ σας...
Τελικά έπρεπε κάποιος να πεί καθαρά για το ''βρώμικο'' θέμα για ν΄ανοίξουν οι ασκοί του Αιολου...
Μετά τη συζήτηση με καλό μου φίλο -είναι ανάμεσά μας- αποφάσισα να το εκμυστηρευτώ το επτασφράγιστο μυστικό !
Σίγουρα κάποιους σόκαρα πολύ, αλλά συμβαίνει δυστυχώς και ξεκουράστηκα που το μοιράστηκα μαζί σας.
Αν ξέρατε πόσα προσωπικά μηνύματα έλαβα για το συγκεκριμένο θέμα-ανάθεμα , άν ξέρατε !!!!!!
Τελικά δεν είναι ούτε αυτό τυχαίο, που συμβαίνει σε τόσο κόσμο ασθενών της πολλαπλής.
Κι΄ας μη δέχονται οι νευρολόγοι ότι εμπίπτει στα συμπτώματα ...
Θα προσπαθήσω να βρώ τρόπο να ξεπεραστεί γιατί δεν γίνεται να μένουμε μαντρωμένοι μέσα απο φόβο .
Αν μάθω κάτι, ότι μάθω θα το μοιραστώ μαζί σας.
Υ.Γ : Συγγνώμη αν σόκαρα κάποιους φίλους, αλλά η πραγματικότητα είναι απρόβλεπτη.